gizmOkak Objavljeno September 30, 2004 Objavljeno September 30, 2004 Se vidimo :OK: PS:A se dobimo ku lani v Divači :? To se že primorci zmenmo :) Glavno d bo vreme :fight2:
pek Objavljeno September 30, 2004 Objavljeno September 30, 2004 To se že primorci zmenmo :) Glavno d bo vreme :fight2: a ti si prou obseden s tem vremenom :lol1: sej če te zalije malo dežja boš pa še malo zrastu O:-)
mk-r Objavljeno September 30, 2004 Objavljeno September 30, 2004 :) Glavno d bo vreme :fight2: A ni vredu če te enkrat na mesec malo opere, pa ti lepo očisti vse mušice in komarje :P
gizmOkak Objavljeno September 30, 2004 Objavljeno September 30, 2004 A ni vredu če te enkrat na mesec malo opere, pa ti lepo očisti vse mušice in komarje :P NE :grrr oz. ja če je to v juniju, avgustu, ne pa oktobra :wacko: sm tudi to že doživu in mi je blo mooooočno mrez, pa še ponoči je blo <_<
glažar Objavljeno September 30, 2004 Objavljeno September 30, 2004 Sranje zakaj gilh ta dan :cry: :cry: .Pa tako sem se veselu priti v BRDA na vinčka , jajca na kubik :angry: :angry:
glažar Objavljeno September 30, 2004 Objavljeno September 30, 2004 16.10., detajli sledijo. :cry: na kledarju je datum 9-10 kateri je pravi :OK: :OK:
Alla Objavljeno September 30, 2004 Objavljeno September 30, 2004 V Brda se gre.....16.10... Zbor je druga zadeva na katero pa MS nima prav dosti vpliva. Pokliči kontaktno osebo, ki jo najdeš v koledarju, pokliči in vprašaj. Alla
Pervy Objavljeno Oktober 1, 2004 Objavljeno Oktober 1, 2004 jaz grem 9.10. na zbor, pa koji vam K..... da grete pa vi en teden pozneje delat? 2 vikenda zaporedoma pa nebom v brda lazil :angry:
mukki Objavljeno Oktober 1, 2004 Objavljeno Oktober 1, 2004 jaz grem 9.10. na zbor, pa koji vam K..... da grete pa vi en teden pozneje delat? 2 vikenda zaporedoma pa nebom v brda lazil :angry: Boma pa rekal kero, če se boma našla. Torej 9.10. v Brdih :rolleyes:
mk-r Objavljeno Oktober 1, 2004 Objavljeno Oktober 1, 2004 Nisem ravno pravi za določat datume ampak :? Zakaj ne združite zbora MC brd pa srečanja moto svetovcev? Če se v četrtek izkaže da bo slabo vreme, pa se za zadevo zamakne za en teden. Čez dan bi se lepo vozili po brdih, zvečer pa bi blo še malo žurke na njihovem placu... :wacko:
Rude Boy Objavljeno Oktober 1, 2004 Objavljeno Oktober 1, 2004 Zakaj ne združite zbora MC brd pa srečanja moto svetovcev? ker je fuzbal tekma v soboto 9. SLO vs. ITA ! :yea2:
Pervy Objavljeno Oktober 1, 2004 Objavljeno Oktober 1, 2004 ker je fuzbal tekma v soboto 9. SLO vs. ITA ! :yea2: aja pol pa Ice tudi sigurno ne pride v Brda :devil:
KeC Objavljeno Oktober 1, 2004 Objavljeno Oktober 1, 2004 Pervy a ni to dovolj dober izgovor za 2x it na motor? :yea2:
SiR Objavljeno Oktober 2, 2004 Objavljeno Oktober 2, 2004 Boma pa rekal kero, če se boma našla. Torej 9.10. v Brdih :rolleyes: in tudi 16. pri Brdih :) --> Jesensko forumsko srečanje 2004
Pervy Objavljeno Oktober 2, 2004 Objavljeno Oktober 2, 2004 umikam izjavo, pregledal termine in ugotovil, da sem naslednji vikend zaseden :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS ma no, res mi letos niče ne rata!!!!!! :wacko: :cry:
HHV Objavljeno Oktober 4, 2004 Objavljeno Oktober 4, 2004 Meni pa po pravici povedano bolj paše tale MS furca brez zbora. Sem pač malo čuden. Sem edini?
Thundercat Objavljeno Oktober 4, 2004 Objavljeno Oktober 4, 2004 Meni pa po pravici povedano bolj paše tale MS furca brez zbora. Sem pač malo čuden. Sem edini? ne...sej zbora ni...oz nek datum je vikend prej...in tudi lani kot razumem ni bil obisk zbora planiran s strani uradnega srečanja...meni je čist fajn tako...upam da se vidimo.....
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 4, 2004 Objavljeno Oktober 4, 2004 ...pridem... :OK: če ne bo kaj vmes padlo(služba) :cry:
HHV Objavljeno Oktober 4, 2004 Objavljeno Oktober 4, 2004 Warning!!! Obstaja še ena tema za Brda a'la Motosvet jesensko forumsko srečanje v rubriki Motosvet zadeve. In tam se menijo tudi o mezngi! Madonca, bi kmal lačen ostal, ko se ne bi na južno prjavu! :blink: :cry:
jalovec Objavljeno Oktober 10, 2004 Objavljeno Oktober 10, 2004 GORIŠKA BRDA 2004 - 5000 tolarjev pol pa navali - ok fora - band -mal več bikerskih komadov - avstrici najstevilcnejsi - 150 motorjev - zadnji zbor za taprave motoriste je.... fuzbal pa dež?????????? -- vreme -- lilo je kot iz skafa -- organizacija uspesna, samo eni so mal prevec u sebe !!!!!!!! vrnemo se zagotovo mk masoni ratece
mukki Objavljeno Oktober 11, 2004 Objavljeno Oktober 11, 2004 Ja, preživela, mal me je spet pralo, sreča da ni blo to prvič to sezono :lol1: Bilo je pa vse tako kot je napisal jalovec.... Jalovec - zakaj se nisva spoznala??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se