Skoči na vsebino

Nacionalka ukinja večerno risanko za otroke

balki

Priporočene objave

Mislim, da razen redkih izjem velika večina že zdavnaj ne gleda več TV SLO razen ob kakih redkih izjemah, sam se sploh ne spomnem, kdaj sem ga gledal nazadnje.

Spored je slab, filmi izpred 100 let z redkimi izjemami, katere pa samo občasno zasledim, saj tko al tko ne vem, kaj se tam sploh dogaja. Moja hčerka je že zdavnaj prešaltala na Cartoon Network risanke, čeprav še nima 3 leta, jih kar uspešno prebavlja, no ja nekatere, kake so pa res mimo.

Žal mi je da ne bo risank, ne bi mi pa bilo žal, če bi enkrat tudi RTV SLO zmanjkala, saj samo z izgovorom on "varovanju narodne identitete" nimajo pravice tkole odiralsko narod ožemat.

lp

Rudi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim, da razen redkih izjem velika večina že zdavnaj ne gleda več TV SLO razen ob kakih redkih izjemah, sam se sploh ne spomnem, kdaj sem ga gledal nazadnje.

Spored je slab, filmi izpred 100 let z redkimi izjemami, katere pa samo občasno zasledim, saj tko al tko ne vem, kaj se tam sploh dogaja. Moja hčerka je že zdavnaj prešaltala na Cartoon Network risanke, čeprav še nima 3 leta, jih kar uspešno prebavlja, no ja nekatere, kake so pa res mimo.

Žal mi je da ne bo risank, ne bi mi pa bilo žal, če bi enkrat tudi RTV SLO zmanjkala, saj samo z izgovorom on "varovanju narodne identitete" nimajo pravice tkole odiralsko narod ožemat.

lp

Rudi

To imaš čisto prav :OK: zapret šrcuno :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bi bili malce seznanjeni s tem kaj ljudje hočejo gledati (tako bi ys naredil) bi namesto

10 minut risank in 45 minut dnevnika

zadevo obrnil

in

bi gledalci gledali 10 minut dnevnika in 45 minut risank

gledanost bi gotovo narasla za 5 do 6X

:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No ja kar TV SLO tiče je res da kak pameten film je že težko najt, ampak recimo kar se pa dokumentarcev tiče se pa lahko POP TV in A KANAL skrijeta.

Mislim sam da so pa risanke ukinli, kaj bom pa zdej zvečer gledal :P

LP

Leteči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:cry: A res ukinjajo risanke na nacionalki?

... no, saj jaz jih res več ne gledam...

...samo ubogi, ubogi otroci. Saj ja počasi ne bodo več vedeli, kaj je to dobra risanka :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za koji kurac se jim gre za gledanost, ce smo pa prisiljeni placevat?? zaradi cene reklam?? ce televizijo placujemo, reklam ne bi smelo bit!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

clanek v slovenskih novicah...

(pa sm reku mami da rabim skener za A3 velikost!! :P)

post-11-1094561756.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej kokr jz vem tud nedelskega Živ-Žava ni več, pa čebelice Maje, pa čarovnika iz Oza,.... :cry: bojo pa videoteke tok več zaslužle, ... :xx:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"Za to, da risank ne bo več smo krivi davkoplačevalci in vsi ki plačujemo naročnino, saj je plačujemo premalo in jim je zmanjkalo denarja za odkup risank oz. obnovitve pravic za predvajanje starejših risank.

Tako bodo lahko več kot 2200 zaposlenim na RTV povečali plače oz. jih obdržali na sedanji ravni."

P.S.

Pa za koga boga rabijo 2200 zaposlenih + honorarce in zunanje sodelavce za ta beden program. :SS :SS :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej kokr jz vem tud nedelskega Živ-Žava ni več, pa čebelice Maje, pa čarovnika iz Oza,....  :cry:  bojo pa videoteke tok več zaslužle, ...  :xx:

Kolikor vem (hčerkica bulji :wacko: vsako & tudi zadnjo ned. dop. od 7:30 - 10:00) je še in to z obiiilo risank in drugih otroških oddaj na TV SLO 1 ...

Torej - cool down

Big Pepesan je že nekajkrat citiral

vojaka Švejka - tako da ne bi še enkrat.

Mogoče gre pa za "novinarsko raco" - mislim, Novice niso ravno primer objektivne info. - prej nasprotno.

Počakajmo raje na uradno obvestilo RTV Lj. - če sploh bo kaj takega.

:rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a se spomnite da je bil včasih vsako nedeljo pred 12. uro kak partizanski film na sporedu...matr smo gledali tisto...ma je že veliko let...

jst hočm partizanske filme nazaj.... <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst hočm partizanske filme nazaj.... <_<

V nedeljo, 3. oktobra, na dan volitev, bo ob 10.00 na prvem programu nacionalne televizije, ponovno predvajan slovenski film " Na svoji zemlji", sneman v Baški grapi. <_<

p.s.

To mi je povedal Kekec, da ne bo kakšnih obtoževanj in zlonamernih kritik, če ga slučajno ne bo. <_<

p.p.s.

V zvezi z risankami pa še vedno drži in drži zares! :yea2:

Men je najbolj (še vedno) všeč Maksi pes Fik. B) B) B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V zvezi z risankami pa še vedno drži in drži zares! :yea2:

Men je najbolj (še vedno) všeč Maksi pes Fik. B) B) B)

Meni pa kebelica maja :P in mjavlinček fejdinand :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V bistvu je TV SLO res močna samo še na področju dokumentarcev. Ker pa sem ponosen lastnik kabla mi tudi za to dol visi, saj gledam Discovery in National Geographic. :yea2: :yea2: Torej, je ne pogrešam. Sploh.

lp

Rudi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!