balki Objavljeno September 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2004 banini Bolj se nebi mogel strinjati stabo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Še dobro da imamo Allo, da nam kako risanko posname!! :004 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Mislim, da razen redkih izjem velika večina že zdavnaj ne gleda več TV SLO razen ob kakih redkih izjemah, sam se sploh ne spomnem, kdaj sem ga gledal nazadnje. Spored je slab, filmi izpred 100 let z redkimi izjemami, katere pa samo občasno zasledim, saj tko al tko ne vem, kaj se tam sploh dogaja. Moja hčerka je že zdavnaj prešaltala na Cartoon Network risanke, čeprav še nima 3 leta, jih kar uspešno prebavlja, no ja nekatere, kake so pa res mimo. Žal mi je da ne bo risank, ne bi mi pa bilo žal, če bi enkrat tudi RTV SLO zmanjkala, saj samo z izgovorom on "varovanju narodne identitete" nimajo pravice tkole odiralsko narod ožemat. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 Mislim, da razen redkih izjem velika večina že zdavnaj ne gleda več TV SLO razen ob kakih redkih izjemah, sam se sploh ne spomnem, kdaj sem ga gledal nazadnje. Spored je slab, filmi izpred 100 let z redkimi izjemami, katere pa samo občasno zasledim, saj tko al tko ne vem, kaj se tam sploh dogaja. Moja hčerka je že zdavnaj prešaltala na Cartoon Network risanke, čeprav še nima 3 leta, jih kar uspešno prebavlja, no ja nekatere, kake so pa res mimo. Žal mi je da ne bo risank, ne bi mi pa bilo žal, če bi enkrat tudi RTV SLO zmanjkala, saj samo z izgovorom on "varovanju narodne identitete" nimajo pravice tkole odiralsko narod ožemat. lp Rudi To imaš čisto prav :OK: zapret šrcuno :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 Če bi bili malce seznanjeni s tem kaj ljudje hočejo gledati (tako bi ys naredil) bi namesto 10 minut risank in 45 minut dnevnika zadevo obrnil in bi gledalci gledali 10 minut dnevnika in 45 minut risank gledanost bi gotovo narasla za 5 do 6X :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 No ja kar TV SLO tiče je res da kak pameten film je že težko najt, ampak recimo kar se pa dokumentarcev tiče se pa lahko POP TV in A KANAL skrijeta. Mislim sam da so pa risanke ukinli, kaj bom pa zdej zvečer gledal :P LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marelica Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 :cry: A res ukinjajo risanke na nacionalki? ... no, saj jaz jih res več ne gledam... ...samo ubogi, ubogi otroci. Saj ja počasi ne bodo več vedeli, kaj je to dobra risanka :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 protestiram. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 za koji kurac se jim gre za gledanost, ce smo pa prisiljeni placevat?? zaradi cene reklam?? ce televizijo placujemo, reklam ne bi smelo bit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 clanek v slovenskih novicah... (pa sm reku mami da rabim skener za A3 velikost!! :P) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 ce televizijo placujemo, reklam ne bi smelo bit! mogoce pa ne placujemo dovolj .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 Sej kokr jz vem tud nedelskega Živ-Žava ni več, pa čebelice Maje, pa čarovnika iz Oza,.... :cry: bojo pa videoteke tok več zaslužle, ... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 "Za to, da risank ne bo več smo krivi davkoplačevalci in vsi ki plačujemo naročnino, saj je plačujemo premalo in jim je zmanjkalo denarja za odkup risank oz. obnovitve pravic za predvajanje starejših risank. Tako bodo lahko več kot 2200 zaposlenim na RTV povečali plače oz. jih obdržali na sedanji ravni." P.S. Pa za koga boga rabijo 2200 zaposlenih + honorarce in zunanje sodelavce za ta beden program. :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 Sej kokr jz vem tud nedelskega Živ-Žava ni več, pa čebelice Maje, pa čarovnika iz Oza,.... :cry: bojo pa videoteke tok več zaslužle, ... :xx: Kolikor vem (hčerkica bulji :wacko: vsako & tudi zadnjo ned. dop. od 7:30 - 10:00) je še in to z obiiilo risank in drugih otroških oddaj na TV SLO 1 ... Torej - cool down Big Pepesan je že nekajkrat citiral vojaka Švejka - tako da ne bi še enkrat. Mogoče gre pa za "novinarsko raco" - mislim, Novice niso ravno primer objektivne info. - prej nasprotno. Počakajmo raje na uradno obvestilo RTV Lj. - če sploh bo kaj takega. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 Risanke ne bodo ukinili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 a se spomnite da je bil včasih vsako nedeljo pred 12. uro kak partizanski film na sporedu...matr smo gledali tisto...ma je že veliko let... jst hočm partizanske filme nazaj.... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 Risanke ne bodo ukinili. :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 jst hočm partizanske filme nazaj.... <_< V nedeljo, 3. oktobra, na dan volitev, bo ob 10.00 na prvem programu nacionalne televizije, ponovno predvajan slovenski film " Na svoji zemlji", sneman v Baški grapi. <_< p.s. To mi je povedal Kekec, da ne bo kakšnih obtoževanj in zlonamernih kritik, če ga slučajno ne bo. <_< p.p.s. V zvezi z risankami pa še vedno drži in drži zares! :yea2: Men je najbolj (še vedno) všeč Maksi pes Fik. B) B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 V zvezi z risankami pa še vedno drži in drži zares! :yea2: Men je najbolj (še vedno) všeč Maksi pes Fik. B) B) B) Meni pa kebelica maja :P in mjavlinček fejdinand :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 V bistvu je TV SLO res močna samo še na področju dokumentarcev. Ker pa sem ponosen lastnik kabla mi tudi za to dol visi, saj gledam Discovery in National Geographic. :yea2: :yea2: Torej, je ne pogrešam. Sploh. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 Lolek in Bolek sta zakon bila. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 tista "bela črta na plavi podlagi" risanka je bila zakon.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 bajumbadum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 ampak v originalu je bila ta crta na modri podlagi risanka za odrasle in je bila dolga se mi zdi da dobre pol ure... za otroke so pa malo ven zrezali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
balki Objavljeno September 7, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2004 Pa Liliput-Put :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se