Špilferderber Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 ...no drage dame, tajnice, snežilke, tovaršice, direktorce, gozdarke, kamermanke, vratarke, šoferke, gospodinje in bleferke jez sem se tut opogumu :naughty: vote me pevec skupine bloodhound gang?!
Insallah Objavljeno Marec 15, 2005 Opozori Objavljeno Marec 15, 2005 ...no drage dame, tajnice, snežilke, tovaršice, direktorce, gozdarke, kamermanke, vratarke, šoferke, gospodinje in bleferke jez sem se tut opogumu :naughty: vote me ← A ti si od NASA? .)
Tedybear Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 A se tle gor lahko limajo(mo) tud tisti manj lepi, manj privlačni,...mislim...sej veste, no... :hmm:
Nagaya Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 NE! tle se limajo samo uni s kockicami na trebuhu in obrazom fotomodela :closedeyes:
Špilferderber Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 NE! tle se limajo samo uni s kockicami na trebuhu in obrazom fotomodela :closedeyes: ← kockicami leda na trebuhu in obrazom fotomodela v reviji, ki jo trenutno bere O:-)
Alla Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 Sam da so kockice in revija s ksihtom fotomodela dobro vidne! Alla B)
Nagaya Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 kaj pa ce spustimo kriterij pa rečemo da naj bojo vsak kokice če že ne kockice :doze: da mamo pol vsaj kej za kavsat :closedeyes:
Kruse Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 As ti slucajno ze tolk obupana, da moras kriterij spuscat :devil: Z makaronov na kokice :? Jao, jao, kam gre ta svet..... :blink: Kura. Tim jest eno kocko u glavo vrgu, da se bo odvecn perje mal stran usu. :evilgrin: Pol pa na led. :hmm: Mogoce pa kar direkt v sendvic..... Mmmmmmm.....Dein weisses Fleisch :P
pirrulz Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 (popravljeno) :xx: :xx: :xx: ....... :) ........ :lol: ....... :lol1: ....... :kva2: Popravljeno Marec 16, 2005. Popravil pirrulz
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 (popravljeno) :whistle: :rolleyes: :mellow: ^_^ :) :lol: :lol1: P.S.: sam kokic pa res še nism kavsal :P Popravljeno Marec 16, 2005. Popravil bLuZoNdEr
JEJŽ Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 :whistle: :rolleyes: :mellow: ^_^ :) :lol: :lol1: P.S.: sam kokic pa res še nism kavsal :P ← Mogoče pa se je ona....ko so še bile na storžu :lol1:
gizmOkak Objavljeno Marec 16, 2005 Opozori Objavljeno Marec 16, 2005 uni s kockicami na trebuhu ← A punce raj spite na pouštru al radjatorju :?
Nagaya Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 As ti slucajno ze tolk obupana, da moras kriterij spuscat :devil: Z makaronov na kokice :? Jao, jao, kam gre ta svet..... :blink: Kura. Tim jest eno kocko u glavo vrgu, da se bo odvecn perje mal stran usu. :evilgrin: Pol pa na led. :hmm: Mogoce pa kar direkt v sendvic..... Mmmmmmm.....Dein weisses Fleisch :P ← maš res...sem...obupana do konca :grrr ...ker je to malo kar pričakujem očitno preveč za vas.... še vedno je blo tko :whistle:
LordSmith Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 maš res...sem...obupana do konca :grrr ...ker je to malo kar pričakujem očitno preveč za vas.... še vedno je blo tko :whistle: ← Malo???
Nagaya Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Malo??? ← zelo malo..... but U'll newer know :naughty:
LordSmith Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 (popravljeno) zelo malo..... but U'll newer know :naughty: ← :worship: Popravljeno Marec 17, 2005. Popravil LordSmith
Alla Objavljeno Marec 17, 2005 Opozori Objavljeno Marec 17, 2005 Dost nakladanja! Nalepite rajš svoje slike not, pa bomo potem punce ocenjevale, kolk ste lepi. :P Alla :evilgrin:
SiR Objavljeno April 9, 2005 Opozori Objavljeno April 9, 2005 Sej ne vemo, al je za Mister ali za Miss... torej ... Misster Motosvet? ;) :OK: (demandeddbyNagaya_myhandsarecleanpress)
bmw Objavljeno April 9, 2005 Opozori Objavljeno April 9, 2005 alooooo....tole ni tekmovanje "how low can you go", temveč mister motosvet.......vsaj torbico mu umaknite prosim....nekako ne spada v celotno sliko....drugače je pa kar pri močeh,ni kaj.... :whistle:
gizmOkak Objavljeno April 9, 2005 Opozori Objavljeno April 9, 2005 Upam d je tisto v levi roki od koga druzga :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se