Zeus Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 (popravljeno) no čej pa res tko zloooo hudo pa še jst sebe propam...na poziv cagive B) Popravljeno September 22, 2004. Popravil Zeus
Killroy Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 He he,zakaj me ne preseneča tvoja slika :P :D Sam bo pa zdej konkurenca huda,k nas je tok.... :lol1: :lol1: :hmm: Lp
gebre Objavljeno September 22, 2004 Opozori Objavljeno September 22, 2004 Ah, kok je una zadaj za Zeusam fletkana :D :P .
SHERIFF Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Ah, kok je una zadaj za Zeusam fletkana :D :P . Ti jst sem pa mislil, da je tisto tam zadaj Zeus! :devil: B)
peco Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Mater samo težkokaterogni jebači tle gor. :lol1: :lol1: :lol1:
Pervy Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Mater samo težkokaterogni jebači tle gor. :lol1: :lol1: :lol1: takoj ko zgubiš nedolžnost se lahko tudi ti prijaviš :devil: :lol1:
Manu Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Mene pa čist mimgrede neki zanima (zgolj babji firbec, vem :wacko: )... zakaj hudirja ima večina kandidatov za Mistra sončne špegle gor ( če naštejem le nekatere : pervy, Hawkey, Killroy, Zeus....) :hmm: :hmm: :hmm: A ma to kakšno vezo z vremenom, al je kej druzga vmes? :hmm: Če je v zvezi z vremenom predlagam, da izbor podaljšamo v jesenski in zimski čas in dobimo še kolekcijo tistih v gumijastih škornjih ( jesen) in kolekcijo tistih, ki bodo nosili zimske kape s cofi. :OK: Seveda, brez ostalega, po možnosti. :hmm: :xx:
Pervy Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 zakaj hudirja ima večina kandidatov za Mistra sončne špegle gor ( če naštejem le nekatere : pervy, Hawkey, Killroy, Zeus....) :hmm: :hmm: :hmm: A ma to kakšno vezo z vremenom, al je kej druzga vmes? :hmm: ja da se nam ne vidijo očke ne :hmm: .) :lol1:
Janis Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 ja da se nam ne vidijo očke ne :hmm: .) :lol1: Uuuuuuuuuuhhh! Ma oči vam ko kafanske sarme :yea2: :lol1: .)
Anubis Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Da ne bi slučajno deklasiral ostale srenje, bom dal samo en del gor, pa še ta parcialno ruiniran. Oči jasno. :)
Janis Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 No mal taprave konkurence :naughty:
Shargo Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 No mal taprave konkurence :naughty: Cak se ti mene u Miss Motosvet :nono:
Zeus Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 @manu: zgolj zarad vremena...v grčiji je blo 7 dni nonstop brez oblačka :yea2: evo eno extra zate brez očal... :)
Marky Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 Ja oči pa hujš kot Pervy! :lol1: Pa ne se zdej na fleš zgovarjat. :naughty:
Manu Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 @manu: zgolj zarad vremena...v grčiji je blo 7 dni nonstop brez oblačka :yea2: evo eno extra zate brez očal... :) Lepš s špeglami. <_< Dej še eno s špeglami in brez druzga... :kva2: :kva2: :kva2: :grim :grim :grim @Pervy : Še dobro, da sem šele zdaj odprla;si predstavljaš, kakšne more bi doživljala moja Gaja, če bi si to ogledala pred spanjem. :kva2: ;) @Shargo : Ne kregat Karmi, lepa slikca.... predvsem tvoj klobuk mi je bil tudi v živo vedno všeč :) :D :004 In za koga naj zdaj glasujem? :hmm: :hmm: :hmm: Bo Nika ( moja najstnica) namesto mene, ona se zdaj poglobljeno ukvarja s temi zadevami ( :xx: )..... Odločila se je za ....... Zeusa. :kva2: :kva2: :kva2: (Po moje zato, ker računa, da je še prost :OK: )
bLuZoNdEr Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 Evo.....šarmer prve kategorije...dame, naročila sprejemam na PM (dedce nej vas pa pobere od zavisti) :lol1: :
Thundercat Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 ja da se nam ne vidijo očke ne :hmm: .) :lol1: pervy a maš kako slikco, kjer nisi zadet al pa s pivom v roki..... :rolleyes: :P :D ;)
XRV-rider Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 .... :lol1: ..pa jaz pred "NEKAJ" leti........ :rolleyes:
Zeus Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 @manu: evo eno skor brez usega samo zate ;) . Zj bo pa dost, bom dal še drugim priložnost :P *********************** Slika je bila odstranjena na zahtevo Zeusa. motosvet.com ***********************
jozicag Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 Moj glas gre Pervy-u, ker je v živo lepši kot vse slikce tu gor.... :004
Pervy Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 Moj glas gre Pervy-u, ker je v živo lepši kot vse slikce tu gor.... :004 hvala, hvala :P a si me po drugi slikici prepoznala :lol1: , drugič pa me kar v živo ustavi, se bomo saj spoznali B)
Manu Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 @Zeus : A se mi sam zdi, al res nekam čudno ležiš? :hmm: Mislim, mal si nagnjen... :hmm: Mislim... a je možno, da po treh kozarčkih cvička krivo vidim? :hmm: :? :unsure: :huh: :o
Shargo Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 Mislim, mal si nagnjen... :hmm: Mha to je ziher v grciji, to je kake 15k/km od nas in ker je zemlja okrogla...valjda, da ne moremo bit vsi na vrhu :unsure: :D
Špilferderber Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 Cak se ti mene u Miss Motosvet :nono: MAŠČUJ SE!!! GROBO, NEUSMILJENO, POTENCIRANO!!! :naughty: :devil:
Zeus Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 @manu: ta zahvala gre fotografu ki je malo nagnil fotoaparat :P . No pa sj mi ni treba razlagat. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se