divja zver Objavljeno September 30, 2004 Opozori Objavljeno September 30, 2004 Ja Zeus na uni sliki si pa res fotogeničen :devil: bom še potrebna ratala
batzajla Objavljeno September 30, 2004 Opozori Objavljeno September 30, 2004 Ja Zeus na uni sliki si pa res fotogeničen :devil: bom še potrebna ratala a zj pa nis? :rolleyes:
SiR Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Ja Zeus na uni sliki si pa res fotogeničen :devil: bom še potrebna ratala potrebna remonta, a? Saj Husqvarne so res bolj škart roba ... ;)
kađiva Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 a zj pa nis? :rolleyes: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: to jih boš pa slišal :lol1: :lol1: :lol1:
Raa Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 ker hepan je pa to?? :P en narcisoiden mazolček :lol1:
Zok Objavljeno Oktober 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 en narcisoiden mazolček :lol1: na podlagi cesa ti to? me poznas? ali spet zalis brez vsakega argumenta?
ton Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Sliči na Vala Kilmerja. :hmm: :naughty:
Alla Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 No, ja....če bomo izbirali, kdo je nalepil največ svojih slikic, pol boš nedvomno zmagal. :lol1: Alla :xx:
Zok Objavljeno Oktober 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 No, ja....če bomo izbirali, kdo je nalepil največ svojih slikic, pol boš nedvomno zmagal. :lol1: Alla :xx: ker sn dal gor 2 sliki?? :hmm:
cyc Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Ja Zok - je le faktor dva razlike ... ;)
Silver Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 (popravljeno) No da se še mojo "lepoto pokaže" :lol1: Starost 18 let(do 3. nov še). Nekak še ni $$$ za motor, spomlad pride izpit do 25KW, pol se bo pa šparal naprej. Za Kawasakija ZZR 250. Takrat je bil pust. In nekateri smo pač taki v šolo šli. Enyoy! Popravljeno Oktober 4, 2004. Popravil Silver
Raa Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 na podlagi cesa ti to? me poznas? ali spet zalis brez vsakega argumenta? ojojjj a to si ti??? jest sem pa mislil, da si napopal sliko od enga druzga "hepana" ?!?!?! PS:veš, če bi vedel, da si svojo napopal si ne bi drznil niti slučajno kaj tazga omenit O:-) jado, jado
Zok Objavljeno Oktober 6, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 ojojjj a to si ti??? jest sem pa mislil, da si napopal sliko od enga druzga "hepana" ?!?!?! PS:veš, če bi vedel, da si svojo napopal si ne bi drznil niti slučajno kaj tazga omenit O:-) jado, jado ← res imam rad argumentirane izjave.. ..in ta ironija ki jo izzarevas, uff.. ..me rajca.. ..prvo si profil izpolni, po se boma pa naprej pogovarjala. :angry:
Raa Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 res imam rad argumentirane izjave.. ..in ta ironija ki jo izzarevas, uff.. ..me rajca.. ..prvo si profil izpolni, po se boma pa naprej pogovarjala. :angry: ← rajca da te....TO....torej je moj namen dosežen :OK: PS: ne morš si mislit kok me je tvoja izjava osrečila :wub:
Špilferderber Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 sicer pa.. sevnica.. ponikva.. lahko se na planini dogovorita in "zmenita" :fight2:
Alla Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Lahko pa Raa tlele nalepi svojo fotografijo, da bo Zoka še mal bolj zrajcal. O:-) Alla
Anubis Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 A ni tko, da je bistvo očem nevidno baje...zakaj bi se potem obremenjevali s trivialnimi fotkami;)
bLuZoNdEr Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 a si predstavljate tak fight v temi za miss..... :kva2: :kva2: bi lahk kar chicken fight v blatu organiziral....TOPLESS :fight1:
Pervy Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 a to ti pa ne liči na chicken fight? :devil: pomoje bi se babe bolj konkretno zrezale :lol:
kađiva Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 To sem pa jaz med pisanjem SMS-a :D :D lp cagiva
SiR Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 A ni tko, da je bistvo očem nevidno baje...zakaj bi se potem obremenjevali s trivialnimi fotkami;) ← sploh pa je bistvo očem nevidno na teh portretih samo glava+ramena+prsi ali na fotkah v kopalkah... je treba _bistvo_ pofotkat v vsej njegovi veličini, pa priporočat uporabnicam, naj slike gledajo na čimvečjih monitorjih s čimmanjšo ločljivostjo :)
devilish Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 sploh pa je bistvo očem nevidno na teh portretih samo glava+ramena+prsi ali na fotkah v kopalkah... je treba _bistvo_ pofotkat v vsej njegovi veličini, pa priporočat uporabnicam, naj slike gledajo na čimvečjih monitorjih s čimmanjšo ločljivostjo :) ← :OK: no pa sej vsaj samo v kopalkah bi pršlo tud že malo bolj v poštev.. jst bi še kako slikcoooo :kva2:
Manu Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 To sem pa jaz med pisanjem SMS-a :D :D lp cagiva ← Ful dobro :) Sej to je tam, kjer je tut tenis in apartmaje oddajajo? :hmm:
kađiva Objavljeno Oktober 8, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2004 Ful dobro :) Sej to je tam, kjer je tut tenis in apartmaje oddajajo? :hmm: ← ne vem kje to misliš, sam tole je slikan na Bledu pr hangarjih (veslaškem centru)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se