Skoči na vsebino

leovinci ZX 70

pinjas

Priporočene objave

prišel je novi izpuh iz leovincija za skuterje 70ccm. primerjal naj bi se z giannelli shot, top performance nardo, pa polini for race izpuhi.

na videz ni slab, sam koleno mi ni ušeč

post-24-1094591469.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To ni ZX 70 ampak smao 70 :)

Handmade 70. Je pa kao racing izpuh od LeoVince, ki nima homologacije in priloženih valjčkov oz. fedrc.

Aja pa neki nov TIG craft način varjenja je uporabljen... Taki zvari so kot dve črtici :P

Končno nekaj zanimivega od LeoVince :) ZXi so že bli malo švoh za mid-race 70...

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

men zgleda kar ok., kar se pa kolena tice je pa prot ZX-u precej lepse narjen, sicer pa oni ze vedo zakaj so to tko nardil...se vsak k ga poznam je biu z leovince zadovoljen :notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 10 mesecev pozneje...

Mene pa zanima kje se da narociti leo vinci zx ker sm tega totalno razbiv. Pa kolk je cena? pa ker bi biv najbols za polini 70 kit?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

HM 70 sm meu na runnerju v kombinaciji s 70cc corso pa se je dobr obnesu, res da je mal drazji ampak :OK: , dobis na lindempa .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če smo že enkrat pri tem... Paše na tega daelima izpuh iz kakšnega drugega skuterja?

Kok smo mi gledli in probaval pase od minarelli na dealima le neke smesne nosilce ma dealim spodaj mimo katerih negre koleno,pomoje treba odstranit tisto to pa je...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!