bobek Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 Z imenom in priimkom - Fidel Smurf Z nickom - Ibn al' Smurf Kwa sm zdej, komunist al' terorist :? :D Nič to samo pomeni da si antiameričan :D
Alla Objavljeno September 9, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2004 Alla = Megatron Smurf Ime & priimek = Bambi Smurf Alla B) Megatron Bambi Smurf :lol1:
gebre Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 Ime+ostalo= Kung Pao Smurf :wacko: gebre= Disgruntled Smurf (kar kol že to pomen)
dead_man Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 (popravljeno) My name is Nascar Smurf => če dam svoj ime+priimek Ma grem takoj v garažo preverit :P Popravljeno September 9, 2004. Popravil dead_man
ton Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 Nick - Kung pao Smurf Ime + priimek - Lydia Smurf. :blink: In postal sem deklica. :lol1:
Sanda7 Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 Nick - Kung pao Smurf Ime + priimek - Lydia Smurf. :blink: In postal sem deklica. :lol1: to je pa res kr neki jaz sem tud Lydia smurf oz bom ko se oženim in spremenim priimek do takrat pa ostajam yahweh,....
SiR Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 Kung Pao Smurf v varianti eni pa tut "The Real Slim Smurfy" :)
Anubis Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 Insatiable Smurf :D :P Nomen est omen pravijo.
banini Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 banini=Kung Pao Smurf :o ime&priimek=Fictitius Smurf B)
jax Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 (popravljeno) pravo ime: Golden Flash Smurf :) nick: M.C. Smurf :music3: Mam filing da me niso zadel... Popravljeno September 9, 2004. Popravil jax
AlterMann Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 Bolš me ne bi mogl zadet. Jast sem: The Real Slim Smurfy
balki Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 Vanilla Ice Smurf :wacko: kaj čmo takle mamo :D
dave the wave Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 King Dave the Greatest warrior of universe, Lord and punischer of Smurfs ........ B)
gizmOkak Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 Megatron Smurf :kva2: tud jeeeeeeeeest :kva2:
DarkDewil Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 nick: Chesty Smurf ime&priimek: Litigious Smurf LP :yea1:
gebre Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 Ton Sym Banini Gebre A smo mi kej v žlahti :?
Killroy Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 Nick = Hoochie Smurf Ime+priimek = Radioactive Smurf ...go figuire... :D :naughty: Lp
Burnout Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 jaz sem tud Lydia smurf oz bom ko se oženim in spremenim priimek do takrat pa ostajam yahweh,.... Ojla! Zakaj pa ne poveš kakšno ime maš iz nicka :hmm: No bom pa jst :P Sanda7=Deadly Smurf :kva2: :yea2: Pa ne okol govort!! :D Lp Burnout
alena_bmw Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 dobila sem kar nekaj imen: na nick alena_bmw: As-Seen-on-TV Smurf :? :lol1: samo na ime sem: Stickleback Smurf :hmm: :doze: ime in priimek pa ustvarita: Phil the Smurf :BUA: he he lp alena
ton Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 Ton Sym Banini Gebre A smo mi kej v žlahti :? :grim. A imamo tudi isti cilj?? Smrketa! :wub: :004 :naughty:
Jurij Objavljeno September 9, 2004 Opozori Objavljeno September 9, 2004 Ime+Priimek=Waspinator Smurf :? Ime=New-And-Improved Smurf :OK: Priimek=Very Tall Smurf (pa še fizično je res... :) ) Moja privlačnejša polovica pa Ime+Priimek=Noxius Smurf :kva2: Ime=Stews in Her Own Gravy Smurf :lol1: Priimek=Fundamentalist Smurf :hmm: :ph34r: (whodidIgetinvolvedwith... :xx: )
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se