bobek Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Z imenom in priimkom - Fidel Smurf Z nickom - Ibn al' Smurf Kwa sm zdej, komunist al' terorist :? :D Nič to samo pomeni da si antiameričan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 9, 2004 Alla = Megatron Smurf Ime & priimek = Bambi Smurf Alla B) Megatron Bambi Smurf :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Ime+ostalo= Kung Pao Smurf :wacko: gebre= Disgruntled Smurf (kar kol že to pomen) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dead_man Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 (popravljeno) My name is Nascar Smurf => če dam svoj ime+priimek Ma grem takoj v garažo preverit :P Popravljeno September 9, 2004. Popravil dead_man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Yakuza Smurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Nick - Kung pao Smurf Ime + priimek - Lydia Smurf. :blink: In postal sem deklica. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VrUUUUUmmmm Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Naughty Smurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Nick - Kung pao Smurf Ime + priimek - Lydia Smurf. :blink: In postal sem deklica. :lol1: to je pa res kr neki jaz sem tud Lydia smurf oz bom ko se oženim in spremenim priimek do takrat pa ostajam yahweh,.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Kung Pao Smurf v varianti eni pa tut "The Real Slim Smurfy" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Insatiable Smurf :D :P Nomen est omen pravijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 banini=Kung Pao Smurf :o ime&priimek=Fictitius Smurf B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 (popravljeno) pravo ime: Golden Flash Smurf :) nick: M.C. Smurf :music3: Mam filing da me niso zadel... Popravljeno September 9, 2004. Popravil jax Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Bolš me ne bi mogl zadet. Jast sem: The Real Slim Smurfy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
balki Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Vanilla Ice Smurf :wacko: kaj čmo takle mamo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 King Dave the Greatest warrior of universe, Lord and punischer of Smurfs ........ B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Smurf Smurf Smurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Megatron Smurf :kva2: tud jeeeeeeeeest :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DarkDewil Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 nick: Chesty Smurf ime&priimek: Litigious Smurf LP :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Ton Sym Banini Gebre A smo mi kej v žlahti :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Nick = Hoochie Smurf Ime+priimek = Radioactive Smurf ...go figuire... :D :naughty: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 jaz sem tud Lydia smurf oz bom ko se oženim in spremenim priimek do takrat pa ostajam yahweh,.... Ojla! Zakaj pa ne poveš kakšno ime maš iz nicka :hmm: No bom pa jst :P Sanda7=Deadly Smurf :kva2: :yea2: Pa ne okol govort!! :D Lp Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Kung Pao Smurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 dobila sem kar nekaj imen: na nick alena_bmw: As-Seen-on-TV Smurf :? :lol1: samo na ime sem: Stickleback Smurf :hmm: :doze: ime in priimek pa ustvarita: Phil the Smurf :BUA: he he lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Ton Sym Banini Gebre A smo mi kej v žlahti :? :grim. A imamo tudi isti cilj?? Smrketa! :wub: :004 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Ime+Priimek=Waspinator Smurf :? Ime=New-And-Improved Smurf :OK: Priimek=Very Tall Smurf (pa še fizično je res... :) ) Moja privlačnejša polovica pa Ime+Priimek=Noxius Smurf :kva2: Ime=Stews in Her Own Gravy Smurf :lol1: Priimek=Fundamentalist Smurf :hmm: :ph34r: (whodidIgetinvolvedwith... :xx: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se