D-D Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 .... katera najlepša v deželi je tej :? http://24ur.com/naslovnica/miss2004/index.php?Rxm=00 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 bom glasovala in gledala ko bo treba moške zbirat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 (popravljeno) Bom glasoval za to punco, ki je bila pred leti pri nas na praksi. Tadej Popravljeno September 9, 2004. Popravil Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DarkDewil Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 ANJA KOLARIČ iz Spodnjega Dupleka je študentka Fakultete za policijsko varnostne vede. Stara je 20 let, v višino meri 175 cm. Trenira kick-box, znana pa je tudi kot zagrizena motoristka moj glas gre Anji :afro1: LP :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Gobec' date='9 Sep 2004 @ 16:18'] moj glas gre Anji :afro1: moj pa ne, ker ima "zobe na juriš" oziroma na "hej brigade" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 moj pa ne, ker ima "zobe na juriš" oziroma na "hej brigade" :) ... kaj bi šele za moje, ki so čez noč v kozarcu, rekel ... :hmm: sy ne da se ufuravam med lepotice :lol1: - sam za zobe gre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Gobec,9 Sep 2004 @ 16:18]ANJA KOLARIČ iz Spodnjega Dupleka itditd...znana pa je tudi kot zagrizena motoristka (slikca :K ) moj glas gre Anji :afro1: LP :yea1: OK, SLOGobec, glede na tvojo starost si bo Onkel PEPE dovolil (dobronamerno) pripombo: Anja je brez dvoma stasita žverca, vendar se vsaj yst, kadarkoli in v zvezi s katerokoli osebo slišim pridevnik zagrizen/a, globoko zamislim. Vse drugače bi zvenelo v mojih uheljčkih, če bi se šušljalo: - Anja je ognjevita motoristka ali - Anja je motoristka z dušo in telesom (predvsem slednje) Zagrizenost je pa praktično sinonim za težave.... Tolk o tem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 moj glas pa sobi tale. Motoristka al ne-to se da vse uštimat :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Moj glas Divni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 moj pa ne, ker ima "zobe na juriš" oziroma na "hej brigade" :) A potem je dobesedno zagrizena motoristka :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Moj glas Divni. ton ti si pa pravi lokal patriot :yea2: A je divna mogoče tvoja soseda B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Gobec' date='9 Sep 2004 @ 16:18'] , znana pa je tudi kot zagrizena motoristka naj uganem - vozi motor "joj ga še nimam ampak bi ga rada imela, seveda pa morem prej naredit izpit. motoristka sem postala, ko me je sosed peljal na motorju v upanju da mu bom dala!" :wacko: no upam da mu je vsaj dala :devil: , če bi vse ženske v SLO, ki si pravijo motoristke imele motor, bi bili motoristi v manjšini (nebi blo slabo .) ) moja favoritka, za katero pa sumim, da bo (kot vedno vse moje favoritke) odpadla v prvem krogu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 (popravljeno) ne najdem kakšne, ki bi mi bila ful všeč...glasujem pa za lokalno dekle... Popravljeno September 9, 2004. Popravil Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno September 10, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 10, 2004 No men ni nobena všeč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 VSE so premajhne (največja med njimi jih ima 175cm pa še to je samo ena)...štepslni, jazbečarke...žal...nisem jim jest kriva, da tekmujejo za miss (standardov nisem jest postavljala) Najbolj simpatična mi je pa tale iz Postojne. Una ,,veter v laseh in bencin v krvi.....nej gre spat. Moje skromno in prijazno mnenje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 Najbolj simpatična mi je pa tale iz Postojne. če pa to pride izpod tvojih prstov potem definitivno mora biti res..... :004 sej sem vedu da v postojni fajn punce rastejo..... :rolleyes: meni osebno je Metka Albreht najlepša miss....do sedaj... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 Če so v Postojni tako fajn punce :devil: , si pa res mona, da se hodiš v čuferijo žent :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 Zakaj so vse tko majhne, pa tko... khmmm... močne :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 pri nas smo napredni v ekonomsko/zemljepisni politiki...naše punce so namenjene izvozu...... :naughty: da se postojnska kri po deželi razširi....postojna vas owna.... :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 Bom glasoval za to punco, ki je bila pred leti pri nas na praksi. Ziher si kaj tud ti prakticiral...da boš glasoval zanjo... :D Pošljite še k nam kako na prakso! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 ton ti si pa pravi lokal patriot :yea2: A je divna mogoče tvoja soseda B) No ja, če odštejem ca. 300 m, potem sva soseda. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 (popravljeno) politiki...naše punce so namenjene izvozu...... :naughty: Ker vi ne veste kaj počet z njimi, al ker so predobre za vas? A jih vsaj Atestirate---najbrž ne-- ste prezaposleni s Tomo Vinkovič proizvodi. ps Kri se širi z posiljevanjem žensk osvojenega kraja...da bi pa ženske v ta namen prodajal...a vam je odpihnilo še tist ščepec soli??? :) Popravljeno September 10, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno September 12, 2004 Deli Objavljeno September 12, 2004 ....Živa je.....Živa je .......... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno September 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2004 (popravljeno) ....Živa je.....Živa je .......... :kva2: A da je živa? cela prireditev je bla čist v k.... :SS Popravljeno September 13, 2004. Popravil D-D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 Aha, kot sem že med prireditvijo napisal, :SS , kot bi vodil eno veselico na VTV al pa lokalno informativno oddajo na litijski televiziji. No Spremljevalka mis je bla pa :notworthy: :notworthy: :notworthy: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se