burgy Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 Mislim, da to še ni bilo, če je pa bilo, pa prosim moderatorja za brisanje. Sem si na suxu sposodil en link :lol: klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 9, 2004 Deli Objavljeno September 9, 2004 martin strel se lahko skrije.... :lol1: :lol1: kaj bi dal, da bi to on vidu..... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 Sem hotel že včeraj tole prilimat pa se mi ni dal. "Reklama" je pa ubitačna, po širini :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 :lol1:. Odlično!! Če bi take reklame vrteli na nacionalki ali POP-u bi marsikateremu gledalcu podaljšali življenje. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mac Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 :lol1:. Odlično!! Če bi take reklame vrteli na nacionalki ali POP-u bi marsikateremu gledalcu podaljšali življenje. :OK: in kolk bi gozmodriskov prodal !! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 martin strel se lahko skrije.... :lol1: :lol1: kaj bi dal, da bi to on vidu..... :) kaj bi jaz dal, da bi njega vidu, ko bi to gledal :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 reklama d ji ni para :OK: :lol1: :lol1: to bi moglo bit res na TV. Bi blo smeha :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno September 11, 2004 Deli Objavljeno September 11, 2004 ja reklama ful dobra :OK: :OK: ...sem se nasmejal do :cry: . Sm ga že naroču. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno September 12, 2004 Deli Objavljeno September 12, 2004 ...e pa zadevca je ko šus :notworthy: ne morš verjet...če to vidi STREL...pa mislim :notworthy: pa še LAŠKO je na pipco dotakal :hmm: genialno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desert Soul Objavljeno September 12, 2004 Deli Objavljeno September 12, 2004 Hm... Sem se trudil, pa ni in ni in ni šlo. Nisem se uspel nasmejati. Bi pa znala to biti dobra pot do kakovostnih in iskrivih idej ter izvedb v prihodnosti. Ja, lahko rečete, da sem zatežen. Ampak zabavalo me pa ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 ma si zatežen.... :wacko: :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 važno da trupla prehitevajo po levi :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se