izibajker Objavljeno Oktober 17, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2022 Belgijska flaška, tričetrt litrska. RobiRoberto in Mavti 1 1
Dule.69 Objavljeno Oktober 19, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2022 Men tole TOP, je malce drago pa ker nisem ravno ne pivec... bajkr88, Mavti in gaso65 2 1
Buschi Objavljeno Oktober 22, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2022 Najboljši pir je vedno tist, k ga maš trenutno v hladilnik: DAMI34, dr.looney, Mavti in 1 other 2 1 1
dr.looney Objavljeno Oktober 22, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2022 pred 49 minutami, Buschi pravi: Najboljši pir je vedno tist, k ga maš trenutno v hladilnik: Tole ni P od pira ..... bljak Tole je pir Akito in RobiRoberto 2
Buschi Objavljeno Oktober 22, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2022 Nisem pivopivec, in nekoč so me učili, da pijem Laško, ščijem union ! Drgač pa pijem sem tri sorte pira: Laško 0.0-jebat ga, lokal patriot(vsaj ime je še naše) Hainiken 0.0-pač je sponzor Championslige Paulajnerja, svetlo ali temno-je sponzor najboljšega nogometnega kluba na svetu in ko le-ta špila, se pije ta pir. VEDNO! Lahko bi dobil na hektolitre GreenGolda, pa mi je pregrenek. Priznam pa, da bi poskusil Bolkstoff (glede na to da sem nemškogovoreč in še motorist, ne rabim razlagat zakaj): RobiRoberto 1
dr.looney Objavljeno Oktober 22, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2022 GreenGold ni glih pregrenak, sam mal čudn okus ima. Meni ni všeč. Nemci glih nekih dobrih pirov nimajo, vsaj kar se lagerjev tiče. Men so pri srcu ipa piva , double ipa od O'hara pivovarne mi je zakon, pa Hallerjev s konopljo, pa porter od Fullers pivovarne, pa Bevok ima tut dobre ipe.
Kaldu Objavljeno Oktober 24, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2022 Ob 22. 10. 2022 ob 20:45, dr.looney pravi: Nemci glih nekih dobrih pirov nimajo, vsaj kar se lagerjev tiče. To tvoja subjektivna ocena, verjetno nisi živela v Nemčiji ali pa jo prepotovala celo. To je tko, kot bi rekla, da Francozi nimajo dobrih vin. V Nemčiji ima vsaka večja vas svojo pivovarno, tako da je različnih pirov na tisoče po Nemčiji. In da nimajo dobrih lagerjev še nisem slišal, pa sem malo starejši od tebe. Mavti in Kugelschreiber 2
mladench Objavljeno Oktober 24, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2022 (popravljeno) Nemci imajo dobra piva! ta z zlato kapco mi prav posebej ostal v spominu Popravljeno Oktober 24, 2022. Popravil mladench Kaldu, Mavti in Akito 3
dr.looney Objavljeno Oktober 24, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2022 pred eno uro, Kaldu pravi: To tvoja subjektivna ocena, verjetno nisi živela v Nemčiji ali pa jo prepotovala celo. To je tko, kot bi rekla, da Francozi nimajo dobrih vin. V Nemčiji ima vsaka večja vas svojo pivovarno, tako da je različnih pirov na tisoče po Nemčiji. In da nimajo dobrih lagerjev še nisem slišal, pa sem malo starejši od tebe. Bom drugače napisala meni nemška piva niso všeč. Bo zdaj ok. Ne paše mi njihov okus. Leta s tem nimajo nobene veze. Bo zdaj ok. 😁 Akito, mladench in RobiRoberto 3
Kaldu Objavljeno Oktober 24, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2022 pred eno uro, mladench pravi: Nemci imajo dobra piva! ta z zlato kapco mi prav posebej ostal v spominu To je eno boljših švabskih pirov, tudi za mene eden boljših lagerjev. Imam zelo pogosto gajbo doma.😉 Imajo pa tudi odlično pšenično pivo.
Buschi Objavljeno Oktober 24, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2022 pred eno uro, dr.looney pravi: Bom drugače napisala meni nemška piva niso všeč. Bo zdaj ok. Ne paše mi njihov okus... Imam občutek, da ti tudi sokrajani z nemškim priimkom nismo všeč. Mogoče me boš mogla poskusit, da boš vidla, če ti paše okus... dr.looney 1
mladench Objavljeno Oktober 24, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2022 10 hours ago, Kaldu said: To je eno boljših švabskih pirov, tudi za mene eden boljših lagerjev. Imam zelo pogosto gajbo doma.😉 Imajo pa tudi odlično pšenično pivo. Se da to kje v bližini ljubljane dubit? 😄
Sam dePihlja Objavljeno Oktober 25, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2022 Vrhunsko uravnotežena IPA Zivnorc, dr.looney in Kugelschreiber 3
izibajker Objavljeno Oktober 25, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2022 Vidim, da vas je tu gor kar nekaj ljubiteljev- entuziastov. Pred leti sem bil v Pivovarni Laško, in si ogledal njihov mali interni muzej. V Lj gremo občasno v Pivnico Union, kjer se vedno da kaj novega podegustirat... V Črnomlju je Pivovarna Vizir, ki organizira vodene oglede in degustacije, in kamor bomo enkrat v prihodnje zasigurno šli pogledat... Če je kdo že bil v kakšni izmed podobnih "malih" pivovarn (na področju Slo), pa naj vtisne svojo konkretno izkušnjo v smislu kje je to, kaj se da videt, probat... Kugelschreiber, Zivnorc, RobiRoberto in 3 others 4 2
dr.looney Objavljeno Oktober 25, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2022 @izibajker v Žalcu je mikropivovarna Flajs. Za degustacijo se je treba najaviti. Meni osebno je bil všeč najbolj njihovo temno pivo. Imajo pa eno posebnost, da imajo tudi žganje, ki ga skuhajo iz usedlin, ki ostanejo od varenja piva. Zivnorc, Mavti in izibajker 2 1
VS800 Objavljeno Oktober 25, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2022 Men pa iz Kamnške pivovarnce, najbl tale sede: https://maisterbrewery.com/products/vega Mavti, mladench, Zivnorc in 1 other 4
ChuckNorris Objavljeno Oktober 25, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2022 Vsakemu, ki so mu mikro piva pri srcu, priporočam obisk pivnice Sir Williams Pub na Miklošičevi v LJ. Mavti, Zivnorc in mladench 3
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 25, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2022 (popravljeno) On 10/24/2022 at 9:57 AM, Kaldu said: To je eno boljših švabskih pirov, tudi za mene eden boljših lagerjev. Imam zelo pogosto gajbo doma.😉 Imajo pa tudi odlično pšenično pivo. Kje to kupiš? Prodajajo b SLO al je kontrabant? treniram, da me konc maja ne preseneti... Popravljeno Oktober 25, 2022. Popravil Kugelschreiber
izibajker Objavljeno Oktober 25, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2022 pred 58 minutami, ChuckNorris pravi: Vsakemu, ki so mu mikro piva pri srcu, priporočam obisk pivnice Sir Williams Pub na Miklošičevi v LJ. Tenx za tvoj komentar. Ampak spraševal sem po malih Slo Pivovarnah, in ne pivnicah v Slo. Ker pivnic je na vseh koncih in krajih dovolj... Pa razne pivoteke in Beer shopi tudi niso redki, npr. Craft Room na Krakovskem nasipu. Kar se Pub-ov tiče, v stari Lj je kar nekaj zanimivih placov, zelo slikovit in živahen je Harat's Pub zraven zmajskega mostu (3x na teden imajo živo musko)... ChuckNorris 1
Slash13 Objavljeno Oktober 25, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2022 4 hours ago, izibajker said: Vidim, da vas je tu gor kar nekaj ljubiteljev- entuziastov. Pred leti sem bil v Pivovarni Laško, in si ogledal njihov mali interni muzej. V Lj gremo občasno v Pivnico Union, kjer se vedno da kaj novega podegustirat... V Črnomlju je Pivovarna Vizir, ki organizira vodene oglede in degustacije, in kamor bomo enkrat v prihodnje zasigurno šli pogledat... Če je kdo že bil v kakšni izmed podobnih "malih" pivovarn (na področju Slo), pa naj vtisne svojo konkretno izkušnjo v smislu kje je to, kaj se da videt, probat... Priporočam pivovarno Reservoir Dogs v Novi Gorici. Meni zelo dobro pivo, lahko degustiraš in tudi kaj poješ. Reservoir Dogs | Craft Brewery (reservoir-dogs.si) dr.looney, izibajker in Mavti 2 1
ChuckNorris Objavljeno Oktober 25, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2022 29 minutes ago, izibajker said: Tenx za tvoj komentar. Ampak spraševal sem po malih Slo Pivovarnah, in ne pivnicah v Slo. Ker pivnic je na vseh koncih in krajih dovolj... Pa razne pivoteke in Beer shopi tudi niso redki, npr. Craft Room na Krakovskem nasipu. Kar se Pub-ov tiče, v stari Lj je kar nekaj zanimivih placov, zelo slikovit in živahen je Harat's Pub zraven zmajskega mostu (3x na teden imajo živo musko)... Sir Williams sem priporočal ker točijo ponavadi 10+ raziličnih piv od mikropivovarjev in se da kaj različnega probat. Drugače je pa v Arji Vasi pri Žalcu še ena zelo vredu pivovarna Clef. Njihovi zvarki so se mi vtisnili v spomin kot zelo dobri. Pa tudi degustacije nudijo. Mavti, dr.looney in izibajker 2 1
Sam dePihlja Objavljeno Oktober 25, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2022 4 hours ago, izibajker said: Vidim, da vas je tu gor kar nekaj ljubiteljev- entuziastov. Pred leti sem bil v Pivovarni Laško, in si ogledal njihov mali interni muzej. V Lj gremo občasno v Pivnico Union, kjer se vedno da kaj novega podegustirat... V Črnomlju je Pivovarna Vizir, ki organizira vodene oglede in degustacije, in kamor bomo enkrat v prihodnje zasigurno šli pogledat... Če je kdo že bil v kakšni izmed podobnih "malih" pivovarn (na področju Slo), pa naj vtisne svojo konkretno izkušnjo v smislu kje je to, kaj se da videt, probat... Old Franz Brewery Poljčane, kreativna mikro pivovarna, za degustacijo se je potrebno najavit. Mavti, dr.looney in izibajker 2 1
VS800 Objavljeno Oktober 25, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2022 Šeenga sem se spomnu k mi paše sm pa ke......od pivovarne Valjhun - božji bes https://valjhun.si/izdelek/bozji-bes/ dr.looney in Mavti 2
izibajker Objavljeno Oktober 25, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2022 Enkrat spomladi smo obiskali LOO-BLAH-NAH pivovarno (Lj Črnuče). https://looblahnah.com/en Smo probali njihov degustacijski set. Se mi zdi, da je bilo pri vsakemu na deski postrojenih 6 različnih pirov v malih 1,5dl kozarcih. Mavti 1
BlondDiversion Objavljeno Oktober 25, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2022 Guinness je med (bolje) komercialnimi en in edini. Dasiravno sem bila nekoč (, ko sem bila mlada#sem furala Yamaho#so živeli še neandrtalci) popolnoma zvesta belgijcem. In takrat sem se namesto kapučina dopoldan praviloma družila s pirfenicami pa pila Kriek(breskev raje kot kirš)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se