batzajla Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 mene boli glava po bandidosu,in to že po ene treh,štirih :ph34r: :hmm: neki časa mi je blo vseen ker pir smo pil,ker so nam bli itak vsi zanič,važn da smo bli 'taglavni' :D zdej pa,če se le da-kozla,prosim :)
Zok Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 sj ne pijes za druge. pijes ker tebi pase. .)
motoristek Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 Še Hrvati so naredili spot - jedino što slovenci dobro prave je Laško pivo :notworthy:
Broj Jedan Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 Še Hrvati so naredili spot - jedino što slovenci dobro prave je Laško pivo :notworthy: no vsaj nekaj - hrvati pa še dobrega piva ne delajo ... :lol1: in je za njih mogoče reči: jedino što hrvati dobro rade, su problemi na moru, kada popiju Laško pivo :lol1:
gebre Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 A kdo ugane kaj jest pijem :)
Saint Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 Meni je Laško sicer zakon, zadnje čase se pa predvsem z Banditosom opijam, sem ugotovil, da lažje popijem 5 flašk banditosa kot pa 2 flaši pira, pa še glava me ne boli po njem. :beer1: lp Rudi
Alla Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 A kdo ugane kaj jest pijem :) Mleko? Alla B)
Broj Jedan Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 A kdo ugane kaj jest pijem :) V trenutku fotkanja - nič. :huh:
uzzy Objavljeno September 10, 2004 Opozori Objavljeno September 10, 2004 Najboljše pivo je HLADNO PIVO :D Pa še špilajo dobr :yea2:
batzajla Objavljeno September 11, 2004 Opozori Objavljeno September 11, 2004 sj ne pijes za druge. pijes ker tebi pase. .) a dej ga no seri :D pač,bli so cajti k smo pil pir sam zato da smo ga pač pil.zdej pir res sede :)
Broj Jedan Objavljeno September 11, 2004 Opozori Objavljeno September 11, 2004 a dej ga no seri :D pač, 1. faza: bli so cajti k smo pil pir sam zato da smo ga pač pil. 2. faza: zdej pir res sede :) Mogoče je pa, sam mogoče, Zok v fazi, katero si ti že preživel: :hmm: Ojmlaaaadoooosttiimooojaaaaaapress
Zok Objavljeno September 11, 2004 Opozori Objavljeno September 11, 2004 Gosser .) ...me ma d bi zbrisu tale post... :P
motoristek Objavljeno September 11, 2004 Opozori Objavljeno September 11, 2004 Danes je bilo absolutno Laško :beer2:
gebre Objavljeno September 11, 2004 Opozori Objavljeno September 11, 2004 (popravljeno) Mleko? Alla B) Ne, ne pijem Uniona :grrr :devil: Popravljeno September 11, 2004. Popravil gebre
kađiva Objavljeno September 12, 2004 Opozori Objavljeno September 12, 2004 zadnje čase se pa predvsem z Banditosom opijam, sem ugotovil, da lažje popijem 5 flašk banditosa kot pa 2 flaši pira, pa še glava me ne boli po njem. :beer1: lp Rudi Pa sva že dva taka :D Bandidos teče,kot sokec pa še glava ne boli po njem :OK: Drugač pa če je na izbiro Union al pa Laško se raje odločim za Uniona :OK: ,če ga pa ni je pa tud Laško dober,čeprov ga pijem pol ure dlje,kot Uniona in še pačim se zraven :devil:
devilish Objavljeno September 12, 2004 Opozori Objavljeno September 12, 2004 ...me ma d bi zbrisu tale post... :P vsak ma svoj okus... tle v italiji npr. pijejo vsi becks... che skifo :BUA:
Saint Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Od italijanskega pira je najboljši Nastro Azzuro, pa še Rossi zanj reklamo dela. :OK: lp Rudi
Thundercat Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 kaj pa hrvaške pive..katera so vam všeč....favorit :hmm:
BC Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Najboljše pivo je? temno, vseeno katere znamke, ker mi vsako po nekaj litrih postane pregrenko in moram prešaltat na nekaj bolj sladkega npr. viski-kolo ali pa tekilo s fanto ali pa kar slammer... :rolleyes:
AREA Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 Za moj okus daleč najboljši Gösser :yea2:
viggen Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 Meni je najboljše pivo: TUBORG! Od slovenskih pa odvisno: UNION se mi zdi bolj umirjeno, nežnejši okus. LAŠKO pa bolj močno, udarniško....... <_< Aja, pijem pa oba, večinoma pa LAŠKO, da opazujem frende kako se zmrdujejo in se mi zdi neverjetno, koliko jim pomeni da si pripadnik LAšKEGA.......kot da imajo kaj od tega. :hmm:
Rocky Objavljeno September 15, 2004 Opozori Objavljeno September 15, 2004 Da je Laško zakon se ve. Ampak, če bi moral izbirat bi se zelo težko odločil koga dati na prvo mesto. Bom izbral samo 3 vrsta piva, ki so mi najbolj blizu. 1. HEINEKEN 2. LAŠKO - ZLATOROG 3. NIKŠIČKO PIVO - obvezno v steklenici, najboljše pivo iz Juge! (Edino iz rajnke Juge, ki si ga dobil pred razspadom le te v USA (New York). Prepričal se pred 2 tednoma, da je še vedno legenda. V Nikšiču imajo namreč fantastično dobro vodo, ki ima enako temperaturo tako poleti kot pozimi. :notworthy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se