msarc1 Objavljeno September 10, 2004 Deli Objavljeno September 10, 2004 mene pa zanima ce ima koda tak motr pa ce mi lahko pve kaj vec o njem? zanaima me kok to kej gre?? nasplosno vse me zanima vozne lastnosti,...... hvala za odgovore http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=13221# Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
G-L-I-H-Y Objavljeno September 11, 2004 Deli Objavljeno September 11, 2004 mislim da to ni serjiski zip 180 <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno September 11, 2004 Deli Objavljeno September 11, 2004 jst pa vem da ni serijski :P pa piše,da je registriran kot 50ccm,zadej pa tavelka bela preizkušnja :hmm: možna menjava za čoln :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 11, 2004 Deli Objavljeno September 11, 2004 Zipi so bili vedno 50ccm.To je gor motor od runnerja 180 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 12, 2004 Deli Objavljeno September 12, 2004 (popravljeno) Zipi so bili vedno 50ccm.To je gor motor od runnerja 180 By "speedrunner" edition :lol1: Belanca in mašina od 180-ke, števci od NRG-ja... In pazi to! Ded je nekje iz Maribora :naughty: Popravljeno September 12, 2004. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 To bi mogli fajn it ker se je lazje od runnera :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se