Manijak Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 (popravljeno) mah to bi lahk vse skup eno kategorijo naredl, tko de bi bla a vse skup. tut mopedi. ne vem ka je tega treba. :) Popravljeno September 13, 2004. Popravil Manijak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShoCk_eR Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 6000 za uro vožnje ??? :kva2: :kva2: Malo so te nap*** :lol1: :P Jaz sem dal 4200 na uro, moral pa sem jih met 7 kolker vem. ne me niso ker tako pac je .......tle je 6k na uro ........za vse ista cena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 Jst mam 5600 na uro....sam delam izpit za 125ccm tko da 6000 za 50 ccm je kr visoka cena <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 Manijak, vi mate u trebnem 1no krizisce. Idi ti na izpitno na kandijsko krizisce ko bos fukno instantno:P Ja, jst sm ga naredu malo pred koncem sole.. Pa mi je skoraj zal da sem ga sel delat, ker sem tak se ze prej vozo brez izpita, pa me se do zdaj niso vstavli.. Pa se moj kes je sel.. Kaj pa cem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 ...deklina se ne oglasi vec - WTF?? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 ce ste pa vsi tak naivni. To se tak en zajebava. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 Manijak, vi mate u trebnem 1no krizisce. Idi ti na izpitno na kandijsko krizisce ko bos fukno instantno:P Ja, jst sm ga naredu malo pred koncem sole.. Pa mi je skoraj zal da sem ga sel delat, ker sem tak se ze prej vozo brez izpita, pa me se do zdaj niso vstavli.. Pa se moj kes je sel.. Kaj pa cem... ja tut to res. sam zato se cena nebi smela spremenit če mamo eno križišče. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 že, spremeni pa se število ur.. Grem stavit da bi jih mel ti okoli 15 ce bi v nm vozil. 10 je obveznih da gres lahko na izpit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 (popravljeno) ce ste pa vsi tak naivni. To se tak en zajebava. Itak, sem že takoj pogruntal, zato sem pa precej sarkastično dogovoril, ker bi mi blo malo nerodno, da bi me en nasral (pa mam dosti izkušenj že iz irca) :BUA: Naj sliko pripopa, pa se posipam s pepelom, do takrat bom pa verjel, da ima dva jajca in eno klobaso med nogami B) Popravljeno September 18, 2004. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 (popravljeno) Jest sem dal 4500sit za uro pa instruktor mi je reku da pr nemu se noben ni naredu pod 10ur. :OK: Popravljeno September 18, 2004. Popravil Demolitionman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Jest sem dal 4500sit za uro pa instruktor mi je reku da pr nemu se noben ni naredu pod 10ur. :OK: jst sm za uro dal 4000 , inštruktor je pa reku d rabim 6 ur :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpeedX Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 Kerga bi recimo predlagal med SpeedFigth 2,AeroxR,Firefox tko po vzdržlivosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 kaj ti si malo temo zgrešo? :blink: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 5k na mesec :huh: ... hm... a ni to mal premav za bencin :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno September 27, 2004 Deli Objavljeno September 27, 2004 5k na mesec :huh: ... hm... a ni to mal premav za bencin :hmm: krat 3 pa bo dost. vsj zame je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno September 27, 2004 Deli Objavljeno September 27, 2004 5k? To je zame za ene 3-4 mesce non stop vožnje (skor vsak dan ene 25 km). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se