yamaham Objavljeno September 12, 2004 Deli Objavljeno September 12, 2004 Ali bi se želel kdo včlaniti v klub Furious Boys? Za več informacij pišite na furious.boys@email.si Samo iz okolice Ormoža :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno September 12, 2004 Deli Objavljeno September 12, 2004 NE :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 12, 2004 Deli Objavljeno September 12, 2004 Jaz bom tudi zavrnil tako mamljivo ponudbo - sej sicer bi, samo sem ljubljancan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 12, 2004 Deli Objavljeno September 12, 2004 Pismo, kje ste pa malo prej bli :hmm: :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arks Objavljeno September 12, 2004 Deli Objavljeno September 12, 2004 na zalost sem iz ljubljane, ce se pa boste kaj mimo peljal se pa kj oglaste da podebatiramo in spijemo eno -> :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se