Fazer03 Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 Sobotna priloga, str.13 Za prebrat in se zamislit - kar se mene osebno tiče se 100% strinjam z napisanim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 In kaj piše? Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 ...strinjam z napisanim. Najlazje in natancno bo, ce doticno zadevo poskeniras in pripopas tule .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 Najlazje in natancno bo, ce doticno zadevo poskeniras in pripopas tule .) vključno s pisnim dovoljenjem Delo d.d. ali avtorja osebno, da lahko zadevo sem pripopra. Ne vem, če poznaš način dela - Avtor je nekaj prodal firmi Delo d.d., za to je dobil honorar, Delo pa je tisto objavilo na svojih straneh. Ker so mnenja, da so s tem boljši od tekmecev, tega seveda ne razdajajo okoli za objavljati. ok? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 ...ce doticno zadevo poskeniras in pripopas tule .) Sicer pa, zakaj sploh bi? Vsebina vsakega Alan Forda je poucnejsa in zanimivejsa :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 (popravljeno) To je brez veze...kaj nej sedaj iščem po kioskih sobotno prilogo in berem in pol ugotovim, da me sploh ne zanima?...Če se hočeš o nečem pogovarjat....pol predstavi zadevo ne mi stran 13...cajtung ta pa ta. Polet izdaja oktober 2003, 4. vic na 54 strani...ha ha ha ho ho ho...hudoooo dobr, dejte si ga prebrat...hi hi hi :blink: Popravljeno September 13, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 Da se ga prebrat na njihovi internetni strani, ki trenutno ne dela. :cry: PS Zjutraj je stran še normalno delala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 To je brez veze...kaj nej sedaj iščem po kioskih sobotno prilogo in berem in pol ugotovim, da me sploh ne zanima?...Če se hočeš o nečem pogovarjat....pol predstavi zadevo ne mi stran 13...cajtung ta pa ta. Polet izdaja oktober 2003, 4. vic na 54 strani...ha ha ha ho ho ho...hudoooo dobr, dejte si ga prebrat...hi hi hi :blink: Sam ga nis najboljš povedala. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 Čestitam! Končno je nekdo to prebral. Krasen članek. Prav nekaj "verzov" si bom izpisal. Zeloo dober članek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damian Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 CICIBAN od septembra. Stran 8. Z vsem se 100 % strinjam. Upam, da vi tudi....... LP Damjan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 Kar dobro povedano. :OK: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 (popravljeno) Sem prebrala...in jasno mi je zakaj so tokrat tako pomembne ,,avtorske pravice,, :ph34r: . Človek izraža dvome glede Đamije in kako nas bašejo z multikulturo in kje se je izgubila naša pravica ,,to je moj dom,, . O neverjetni preobrazbi Združene liste in kako pomembna ji je postala ,,verska svoboda,, in malce cinično kako bodo naše politične in seveda ,,multikulturne,, dame (Danica) prisostvovale ,,mašam,, (tako kot sedaj največji ,,bivši,, komunisti sedijo v prvi vrsti v Stolnici), ker v Đamiji pač ne morejo biti v centu dogajanja, kvečjemu tam v ozadju..tam kjer je mesto za ženske in ali bojo same kupile rute ali na državne stroške . Meni zanimivo vprašanje je: ,,Kdo si bo upal prepovedati Islam?,,--ker žal je povezan s terorizmom, ki od ponekod prepovedanega ,,Hitlerja,, po grozovitosti dejanj ne zaostaja. Preberte si članek, ker jest ga na spletnem Delu ne najdem. Popravljeno September 14, 2004. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 Sem prebrala... Kot čtivo, v primeru z Delom, definitivno veliko bolj priporočam Ciciban. Je veliiiko bolj realen. :naughty: zamirnadušipress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 Sem prebrala...in jasno mi je zakaj so tokrat tako pomembne ,,avtorske pravice,, :ph34r: . ne, sploh nisem bral tistga, tisto o avtorskih pravicah je blo zgolj na splošno usekano :D :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 ne, sploh nisem bral tistga, tisto o avtorskih pravicah je blo zgolj na splošno usekano :D :wub: Kolikor vem, je Delo javno občilo & kar je objavljeno v javnem občilu ni več privatna last in še nihče na tem Planetu Opic ni plačal avtorskih pravic zato, ker je nekaj citiral, povzel ali nadalje objavil, kar je bilo že objavljeno v časopisju (tu so verjetno izvzeta znastvena dela, poezija in literarna dela kot celota). Ali se morda motim? peee****a ali si predstavljaš kaos na MSu, ko kar naprej nekaj citiramo ... pa začnemo kasirat za avtorske pravice od tehle neumnosti ... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 A bu že kdo nalepu članek sem al ne? :doze: Preklete babe! :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno September 21, 2004 Deli Objavljeno September 21, 2004 Zadnje čase se z ničemer kar napiše Jež, ne strinjam. Tip se je prodal Bušu, Natu in Ruplu. Enostavno svojo majhnost in nepomembnost, pa pomanjkanje življenske energije kompenzira s slepo vdanostjo establishementu. V omenjenem članku se nekaj dela norca iz multikulturnosti in nekaj takega (se ne spomnim dobro, vem pa da me je do neke mere razpizdu). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 21, 2004 Deli Objavljeno September 21, 2004 sem prebral prvih nekaj odstavkov in ... članek je pristal med tistimi, ki niso vredni moje pozornosti. Je bilo dosti boljšega branja v tej Sobotni prilogi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se