Maniak Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 Na lindempa sem narocil set polini fedr. dobil sem modre, rumene, in sive. zanima me pa koliko so kateri trši. ker jaz ubistvu rabim +30% pa ne vem kake barve so ti. tenx za info (pod iskalnik nisem nic najdo tak da me ne grajajte) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 hja Kolkr jest vem so najtrsi modri potem so rumeni in na koncu sivi :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 Na lindempa sem narocil set polini fedr. dobil sem modre, rumene, in sive. zanima me pa koliko so kateri trši. ker jaz ubistvu rabim +30% pa ne vem kake barve so ti. tenx za info (pod iskalnik nisem nic najdo tak da me ne grajajte) Modra=najtrsa Rumena= 2 najtrsa Zelena= 3 najtrsa.... Mislim da gre tako lestvica sem ze pozabo ze dolgo nimam vec nix polini :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 14, 2004 Deli Objavljeno September 14, 2004 drugace dobis poleg tudi listek na katerem je lestvica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno September 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 15, 2004 okej hvala. hm je najboljse da dam najtrse? aja pa se zanima me kje bi lahko dobil 4,9g valcke? pri polini majo samo 4,7 ali pa 5,2 ali nekaj podobnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrSLapm3 Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 mene zanima kaj je 15% fedra??? <_< <_< ,,,in v kaksno pomoc je?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 Kolko vem je to ona velika fedra ko je tam med sklopko pa onim ko gre vmes jermen kaj te vem kak se reče :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrSLapm3 Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 in kaj je v pomoc...kaj da pospesk al konco,,,pa koliko?? :? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 Tega pa nazalost nevem :) jaz sem jo dobil zraven multivara, vendar je nisem dal noter ker mi ni nic bolse sal skuter, samo se morem nekaj sprckat skupaj pa bom jo mogoce uporabil :) Za kaj pa je pa nevem me tudi zanima :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 to je za 15% trša povratna fedra od originalne, uporabla pa se pri predelanih skuterih, ko ma motor tolko moči, da jermen drsi, pač bol kot je predelan trša se da fedra, je pa valda potem bolši pospešek ko jermen ne drsi več :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno September 27, 2004 Deli Objavljeno September 27, 2004 Na lindempa sem narocil set polini fedr. dobil sem modre, rumene, in sive. zanima me pa koliko so kateri trši. ker jaz ubistvu rabim +30% pa ne vem kake barve so ti. tenx za info (pod iskalnik nisem nic najdo tak da me ne grajajte) siva +7% rumena +15% modra +30% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se