easyrider Objavljeno Januar 10, 2002 Opozori Objavljeno Januar 10, 2002 Odgovor na vprašanje v naslovu je lahko samo pritrdilen. Bile so sveže, sladke, mastne (... sve nam ono mast curila niz bradu by Đ. Balaševič) ... samo nekam malo jih je bilo. Ampak glede na obljube ni bojazni - naslednjič jih bo menda 2x več. To nam delaj Zoolo (pravzaprav nam jih dela Zoolotova mama, on jih samo pripelje ...). Njami, njami, mljask ... Uredil - easyrider on 10/01/2002 07:46:09
klimbra Objavljeno Januar 10, 2002 Opozori Objavljeno Januar 10, 2002 Ma važn , da jih pripelje..........pa da so tako okusne kot so bile tele včeraj!!!!!!!!!> Zooollloooooooooo tale tvoja mami je pa zlata vredna!!!!! Klimbra.....preprosto neponovljiv
lojzi Objavljeno Januar 10, 2002 Opozori Objavljeno Januar 10, 2002 Ej, sta tok napisala, da nimam kej dodat. Amapk bakljave rulz, Zoolo, mama ima dovoljenje, da jih lahko še nardi za motosvet ! Ji dovolimo ! Lojzi ma vas rad
Furioso Objavljeno Januar 10, 2002 Opozori Objavljeno Januar 10, 2002 Jst bi tud!!! Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
kekec III Objavljeno Januar 10, 2002 Opozori Objavljeno Januar 10, 2002 Baljave so bile prave Baklje... Zoolo še... Lp
Perla Objavljeno Januar 10, 2002 Opozori Objavljeno Januar 10, 2002 po dolgotrajnem drazenju je bil vrhunec vrhunski ... sveže, sladko, mastno (by easy) zoolo ...... mmmmmmmmmmmmmm Perla
vragica Objavljeno Januar 10, 2002 Opozori Objavljeno Januar 10, 2002 Meni pa preostane samo se... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
easyrider Objavljeno Januar 10, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Januar 10, 2002 quote: Meni pa preostane samo se... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Viragica, ne sekiraj se. Sem pa dal v Twinu naslednji predlog (ki pa na mojo žalost in v tvoje veselje) ni bil sprejet: POKLIČIMO VIRAGICO IN JI RECIMO, DA PRIDEMO NA OBISK. DO TAKRAT, KO BOMO PRIŠLI DO NJE, BO PA GIBANICA ŽE NAREJENA (njami). Ampak kot že rečeno, predlog (žal) ni bil sprejet ... lp Easyrider
Zarja Objavljeno Januar 10, 2002 Opozori Objavljeno Januar 10, 2002 ...javljam, da poleg svoje, pojedla tudi viragicino bakljavo! P.S. Desmo pojedel najvec bakljav. Zarja
Desmo Objavljeno Januar 10, 2002 Opozori Objavljeno Januar 10, 2002 quote: P.S. Desmo pojedel najvec bakljav. Po številu mogoče res, samo koščki so bili pa zelo krmežljavi. Kot, da bi se na poti do mene prepolovili... Kakorkoli že Zoolo, bakljave odlične, se priporočam še za drugič. Bye Desmo
vragica Objavljeno Januar 10, 2002 Opozori Objavljeno Januar 10, 2002 quote: ...javljam, da poleg svoje, pojedla tudi viragicino bakljavo! P.S. Desmo pojedel najvec bakljav. Zarja Zarja lepo, da se drzis nacela lepa pa debela. Desmo... no saj si res nekam presuh. Saj ves, ce ni bakljav pa zupco s kruhkom. I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
vragica Objavljeno Januar 10, 2002 Opozori Objavljeno Januar 10, 2002 quote: Viragica, ne sekiraj se. Sem pa dal v Twinu naslednji predlog (ki pa na mojo žalost in v tvoje veselje) ni bil sprejet: POKLIČIMO VIRAGICO IN JI RECIMO, DA PRIDEMO NA OBISK. DO TAKRAT, KO BOMO PRIŠLI DO NJE, BO PA GIBANICA ŽE NAREJENA (njami). Ampak kot že rečeno, predlog (žal) ni bil sprejet ... lp Easyrider ŽALOSTNOOOOO......... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
Desmo Objavljeno Januar 10, 2002 Opozori Objavljeno Januar 10, 2002 quote: Desmo... no saj si res nekam presuh. Saj ves, ce ni bakljav pa zupco s kruhkom. Če mi bos pa ti župco skuhala, bom pa še mal kruhka notr nadrobil... Bye Desmo
vragica Objavljeno Januar 10, 2002 Opozori Objavljeno Januar 10, 2002 quote: Če mi bos pa ti župco skuhala, bom pa še mal kruhka notr nadrobil... Bye Desmo Oki doki... pa se kruh bom spekla... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
Ice Objavljeno Januar 10, 2002 Opozori Objavljeno Januar 10, 2002 ...kako NOT TO EAT?!?!?! se vam je zmesal?? .....glej naslov teme ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
roly Objavljeno Januar 11, 2002 Opozori Objavljeno Januar 11, 2002 Baklave so bile fantastične (zoolo hočemo še), še posebej pa bi se zahvalu brihtnezu, ki jo je dal Tajši (črna dobermanka) . Namreč doma je bila zjutraj cela štala (povsodpasjadriskapress ) ------------------------ Ducati je zakon pa pika. Twin grmi in drvi :) Uredil - roly on 13/01/2002 12:50:24
lojzi Objavljeno Januar 11, 2002 Opozori Objavljeno Januar 11, 2002 Baklave so bile fantastične (zoolo hočemo še), še posebej pa bi se zahvalu brihtnezu, ki jo je dal Tajši (črna dobermanka) . Namreč doma je bila zjutraj cela štala (povsodpasjadriskapress ) /quote] Ne, ne pomota, to je blo pa zato, k jo je Zoolo ceu večer čohou! Lojzi ma vas rad
Ghost_R1 Objavljeno Januar 11, 2002 Opozori Objavljeno Januar 11, 2002 prosim da s furiosom dobiva za probat to čudo Grobnik, 1:39.317
twix Objavljeno Januar 11, 2002 Opozori Objavljeno Januar 11, 2002 Presneto mi je zal, da sem zamudil Zoolotove baklave (oz. njegove mame). Zoolo dej drugic pa to mal bolj raztrob, kdaj bojo, pa se na osebno mailing listo bi se prijavu, da se obvestijo take prioritetne informacije na bolj oseben in zanesljiv nacin Se beremo, Twix READ MY FACE
Gregs Objavljeno Januar 11, 2002 Opozori Objavljeno Januar 11, 2002 Zoooolooooo!!!! Doooobrrr je bloooo! Mama, pripravi še kakšne..
Hanzi Objavljeno Januar 12, 2002 Opozori Objavljeno Januar 12, 2002 Super so bile. Se priporočam še kdaj! Ampak v februarju ker januarja me ne bo več v tvina! (toplicevabijoplavatzadvatednapress) KOMAJ ČAKAM NASLEDNJE FS
YZFgeorge Objavljeno Januar 12, 2002 Opozori Objavljeno Januar 12, 2002 Ni neumnih vprašanj, so samo neunmeži ki ne vprašajo. Torej:Č Kaj so bakljave? Accelerate 'till you see God, then brake.
Hanzi Objavljeno Januar 13, 2002 Opozori Objavljeno Januar 13, 2002 Strokovno ti ne vem razložiti ampak zamene ki sem jih prvič jedel je bil to zelo dober in sladek strudel z nekakšnimi dodatki. BO kakšna kuharica povedala(Rony in podobne) KOMAJ ČAKAM NASLEDNJE FS
Desmo Objavljeno Januar 13, 2002 Opozori Objavljeno Januar 13, 2002 Po mojem so bakljave orehov burek... Bye Desmo
Ice Objavljeno Januar 13, 2002 Opozori Objavljeno Januar 13, 2002 baklave so testo filano z zmesjo orehov in se necesa (ej,nisem kuhar!) in se po peki (ali cem ze) prelijejo z polivko iz vode,vanilije in sladkorja.vsaj tako nekako mi je bilo objasnjeno v sarajevu (matrsemsezredupress ). ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Priporočene objave