maco47 Objavljeno Julij 4, 2010 Opozori Objavljeno Julij 4, 2010 in se pozna pri voznji zamenjava zadnje vzmeti?je pozibavanja kaj manj?ali tega ne reši trša vzmet? Trša vzmet ti reši samo da neudarja do konca še sploh,če sta dva na motorju ali pa precej prtljage.Ponavadi je to na vseh motorjih nastavljivo.POZIBAVANJE pa reši SAMO 100%-tni blažilec(amortizer).
ftp Objavljeno Avgust 26, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2010 (popravljeno) Kako si naredil. Si ga obnovil? Kako se obnese? Se mi podobno pojavlja pa ne vem ali obnovit ali novega. Lp Popravljeno Avgust 26, 2010. Popravil ftp
Senna Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 Mene pa zanima če ima kdo kšne zanič(poškodovane) prednje vilice od gsxr 1000 k7.Rabil bi tist šrauf na vrhu,kjer se štela trdota(kompleten).
ludiluka Objavljeno Januar 14, 2015 Opozori Objavljeno Januar 14, 2015 Sicer imam v spominu da je že odprta tema nekje ampak je ne dobim Rabim malo pomoči letos morem narediti servis sprednjega vzmetenja in potrebujem olje showa Suspension Fluid SS-8 ve kdo kje bi se dalo to dobit pri nas? Pa še ena zanimiva tabela če menja kdo olje sam doma http://mahonkin.com/~milktree/motorcycles/fork-oil.html
Cartman Objavljeno Januar 14, 2015 Opozori Objavljeno Januar 14, 2015 vse o vzmetwnju je sticky, prbito, na vrhu med motocikli hebote
ludiluka Objavljeno Januar 14, 2015 Opozori Objavljeno Januar 14, 2015 Alora je sam za brisat to temo ej sploh nisem vidu še iskalnik sem uporabil in mi je zmetalo vse vn razen vzmetenja
thumper Objavljeno Januar 14, 2015 Opozori Objavljeno Januar 14, 2015 bolš to kot da ti zmeče bate ven pri 200 .. :grim
moto rider Objavljeno Januar 15, 2015 Opozori Objavljeno Januar 15, 2015 Sicer imam v spominu da je že odprta tema nekje ampak je ne dobim Rabim malo pomoči letos morem narediti servis sprednjega vzmetenja in potrebujem olje showa Suspension Fluid SS-8 ve kdo kje bi se dalo to dobit pri nas? Pa še ena zanimiva tabela če menja kdo olje sam doma http://mahonkin.com/~milktree/motorcycles/fork-oil.html Kaj pa, če bi se na Gašperja Čarmana v Sori obrnu? 041-516-600 Wakasaki 1
ludiluka Objavljeno Januar 15, 2015 Opozori Objavljeno Januar 15, 2015 Sem že dobil. Drugače sem pa klical tudi njega ampak nima tega olja in daje not drugo olje ampak tiste oznake na embalaži se precej razlikujejo med proizvajalci sem dal v temo pod motocikli link do tabele kjer so testirali olja in lahko vidiš kake so razlike in kako se olje obnaša ko je mrzlo in ko je toplo
Bostjan L Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Najlažje je, da vprašaš kakšnega prijatelja ki kupuje v elektronskem zalivu in ti pomaga pri nakupu. http://www.ebay.com/itm/GENUINE-PRO-HONDA-SUSPENSION-FLUID-SS-8-10W-2-BOTTLES-FORK-SHOCK-OIL-SHOWA-/121364912472
thumper Objavljeno Junij 6, 2018 Opozori Objavljeno Junij 6, 2018 naročiš kitajce iz anglije pa trše vzmeti..pa dobiš v paketu sestavljene amortizerje pa navrh še "heavy springs" kuverto..brez doplačila..pol morš pa sam zamenjat.. gretzky, MiNa, Quest in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se