snookie Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Zdravo, nabavo sem si športni filter od malossija, hočem se pelat iz šole, vžgem skuter pa ga je nekaj jebalo pa sem si mislo da je filter treba spucat pa bo. Se pelam domu (2km) hočem doma spucat filter pa ugotovim da so mi ga spi.... Si dam spet stari filter gor se hočem pelat pa nikam ne gre, če ga na štender postaviš pa daš puna na gas se kola komaj vrt, kak pa daš s gasa pa se k.... vgasne. Vem da mi je verjetno neko sraje v cilinder prišlo tačas ko sem se domu pelo brez filtra. Kaj je to???? Pa kako na to rešim???? tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
G-L-I-H-Y Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 heh ribnu pomojem da ni.. .) zdaj je pomojem ta kombinacija preveč bencina-premalo zraka.. Jaz sem se iz mojo prejšno runnerco vozu 1 teden brez filtra pa mi ni ribnu O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 a si pomislu da so ti kšn sranje v frgazar nasul :hmm: maš razne barabe dons po svet :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 ce ti niso nc not vrgl mas razstelan uplinjac, to je vse. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Hehe prej si štelu frgazr za nov filtr...a se ti ne zdi da bi mogu zdej nazaj na original mogu preštela. Vsaj logično je no :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 17, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2004 Vem da je zaj preveč benze pa premalo zraka, samo da bi blo tako da se kola komaj premakneko je v lufti... :cry: Drugač pa bom fergazer dol dal pa pogledno kako in kaj Vseeno mi je to vse nekam sumljivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
G-L-I-H-Y Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 če bi ti ribnu pomojem še tega nebi blo :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 nevem lej če ti v štant gasu laufa...pol ribnu ni ane :D. k daš pa gas pa valda da ga zamori. štelaj jovo na novo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 17, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2004 Kak dam dol s gasa crkne :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno September 17, 2004 Deli Objavljeno September 17, 2004 Kdaj crkne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 17, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2004 Vžgat ga itaq moraš tak da dodaš gas, pol pa kak ga spustiš crkne :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 daj nazaj sportni filter gor, pa pol jamri ce ne bo delu. brez filtra je logicno, da ti nuben cvajtaktar ne bo delu normalno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2004 Šprtni filter so mi VKRALI :angry: , sem pa starega gor dal!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
G-L-I-H-Y Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 pol pa daj ta filter stran pa probaj brez filtra užgat pa to... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Nazaj nastelaj fergazer tak ko je bil ko si mel original filter. Ker meni tud ni delo ko sem samo sportni filter gor dal :D 5km/h je sal. :) Ali pa novi spšortni filter pa bo isto ne. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Zdravo, nabavo sem si športni filter od malossija, hočem se pelat iz šole, vžgem skuter pa ga je nekaj jebalo pa sem si mislo da je filter treba spucat pa bo. Se pelam domu (2km) hočem doma spucat filter pa ugotovim da so mi ga spi.... Domov si se peljal brez filtra, pa nisi opazo da je kaj narobe :wacko: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snookie Objavljeno September 18, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 18, 2004 Sem opazo da je neke narobe samo sem mislo, da ga moram spucat,pol pa opazim da ga ni!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se