devilish Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Mene ful mika it na ta rally, k je dokaj blizu, sam je prjatu odpovedu... a gre kdo? a bi kdo sel? prosim prosim :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 Kdaj je to? Jaz še ne nisem čisto odločil za Sardinijo, morda grem jutri... pa do konca tedna... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno September 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2004 1. - 3. 10. je rally v porto cerve... na sardiniji seveda :) ta vikend... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 1. - 3. 10. je rally v porto cerve... na sardiniji seveda :) ta vikend... Uh, žal, to pa ne bo šlo... od 1. oktobra sem v ZDA... PS: To NI _ta_ vikend... naslednji...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno September 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 19, 2004 ne, ni ta vikend, je naslednji... 1. - 3. 10. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 Ja jst si fullllll želim na kšn WRC rally samo tkole med šolskim letom si nekak ne morm privoščit cel vikend zamudit na rallyju! Čist informativno mi povej...kako pa misliš it na Sardinijo???Mogoče avto,letalo,avtobus??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 19, 2004 Deli Objavljeno September 19, 2004 cel vikend zamudit na rallyju! "Cel" vikend? Kam je šla žurerska šola...??? Ja vem ja, :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno September 20, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 20, 2004 cel vikend zamudit na rallyju! "Cel" vikend ZAMUDIT na rallyju!? ben ja... v naših cajtih smo meli dopust v šoli, pa si si lahko vzel fraj legalno 5 dni... če ne si pa lahko tud mami povedu da bi kako opravicilo... (lih k bi bil v petk odsotn sigurno)... :) ma ne mislim it če ne dobim družbe... ben avta doma za do sardinije mi ne dajo... letalo je predrago... bwoo... bi se že znajdla kako... v bistvu sm upala če gre kdo, al pa če bi se zmenlo, da se gre z avtom v štirih al petih, k se stroški pol dost lepše porazdelijo... če grem z lastnim prevozom, sama al pa v dveh, mi gre lahko v teh treh dneh... pomoje kakih 300 evrov... malo preveč za moj proračun :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno September 20, 2004 Deli Objavljeno September 20, 2004 Gimnazija(vsaj naša)nekak ni sinonim za žurersko šolo...te tolk za čez vikend zaposlijo da bi si težko težko prvošču vikend brez misli na šolo :doze: :BUA: Ja pa sej zdej si še zmeri legalno lahk vzamemo 5 dni dopusta samo to gre men ponavad za kšno smučanje al pa na konc leta da prej doma brezskrbno uzivamo...drgač za kšn dan se pa mamico prepriča v podpisovanje kšnih bolečih glave,trebuha,slabosti,itd,itd... Drugač pa mislim da bi se do Sardinije dal zapelat z avtom sam je res bol fajn če se štirje zberete pa stroške porazdelite! A tam se spi v šotorih na prostem,hotelu...??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno September 20, 2004 Deli Objavljeno September 20, 2004 hm, tole se mi bo pa verjetn glih poklopl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno September 21, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2004 Kej gres na sardinijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 Kdorkoli in kadarkoli gre na Sardinijo. Obvezno prej kupite karte za trajekt, ker drugače se zna zgoditi, da ga - kljub voznemu redu - ne bo. Več o tem tukaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 za letos jo mam dost :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 za letos jo mam dost :D Jast bi pa kakšnih 14 dni še zdržu. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Sm prej gledu posnetke.. Dobr je zledal, ker je bla na štartu enga brzinca obešena ob cesti Slo zastava. :OK: Pa se na netu najdemo slikco... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se