Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Za tiste, ki delamo v LJ, bi bolj ustrezalo petek, sobota ali nedelja. B)

katastrofalen izgovor.. <_< med tednom se lahko iz Laibacha z motorjem pripelješ, kar je gotovo dodaten plus v primerjavi z vikendaškim cáfe-racingom... če se ga nožokaš, pač doma prespiš

Objavljeno

No no sej je blo rečeno, da bi "bolj" ustrezalo. Torej potem nekako v smislu vsak prvi četrtek (ali petek ali soboto ali nedeljo ...) v mesecu pa takrat v čimvečjem številu.

Objavljeno
sicer nisem hudo blizu, se pa zna zgodit, da vas pridem pozdravit po šihtu...

tudi jaz sem se napovedal, pa nič od mene.. :xx: malce preveč sem se pri ledermajstru zadržal (imam pa za to poštiman brezrokavnik) B) .. pa drugič..

Objavljeno
Za tiste, ki delamo v LJ, bi bolj ustrezalo petek, sobota ali nedelja. B)

Eni delamo v mb pa smo prisli pa sploh domacini nismo. :fight2:

Objavljeno
katastrofalen izgovor.. <_< med tednom se lahko iz Laibacha z motorjem pripelješ, kar je gotovo dodaten plus v primerjavi z vikendaškim cáfe-racingom... če se ga nožokaš, pač doma prespiš

Ni izgovor, ampak je moje mnenje. Drugic pa, nekateri pac nimamo motorja kje met v LJ, da pa bi se z avtom vozil v cetrtek, potem pa se v petek v Velenje, tezka bi bla. :hmm:

No, saj je vseeno. Za ta cetrtek sem bil itak predalec (beri Sarajevo) in se bom do konc meseca. Mogoce pridem po prvem kaj pogledat, ko bom koncal z delom v Bosni. B)

Objavljeno
Eni delamo v mb pa smo prisli pa sploh domacini nismo. :fight2:

Kaj naj ti recem... Eni pac nimate kej pocet, pa vandrate po svetu. :P :D :rolleyes: .) B)

Objavljeno

A SuzukiGSX pa ni blo na srecanje? Ta tip ja nobenga srecanja ne fali. :D :rolleyes: .) B)

Objavljeno
Kaj naj ti recem... Eni pac nimate kej pocet, pa vandrate po svetu. :P :D :rolleyes: .) B)

Cak.. sarajevo pa sal. kotl.? sem besedo vandranje zasledila? :rolleyes: :lol: B)

Objavljeno
A SuzukiGSX pa ni blo na srecanje? Ta tip ja nobenga srecanja ne fali.  :D  :rolleyes:  .)  B)

Na vseh srečanjih pa res ne morem biti :D

Objavljeno

js na žalost nisem imel časa...

v prvi naslednji priložnosti pa bom sigurno prisoten! :OK:

Objavljeno

Evo gremo za foro še enkrat probat. Od sedaj vsak prvi petek v mesecu ista lokacija malo bolj zgodnja ura: ob 17-ih. Pade ravno na 1.10.2004 torej naslednji teden. Hm mogoče bi bilo bolje da ne bi uporabljal besede pade na tem forumu. V glavnem meni se bo takrat ziher luštalo kave tako da bom tam, pa da vidimo kdo lahko kdo ne.

Objavljeno

Uf ob petih, tezka bo ampak se bom potrudil :unsure:

Objavljeno (popravljeno)
Eni delamo v mb pa smo prisli pa sploh domacini nismo.  :fight2:

Ti si pa morala imeti tehtne razloge.... :naughty: .....Keri? :devil:

Popravljeno . Popravil dave the wave
Objavljeno
Ti si pa morala imeti tehtne razloge.... :naughty: .....Keri? :devil:

..katepabriga.. :P :ph34r: B)

Kdaj se pa mi kaj vidimo? Bo šaleška bližje kot mb in ms? :D

Objavljeno
..katepabriga.. :P :ph34r: B)

Nič kriv......... O:-) Se vidimo B)

Objavljeno
Na vseh srečanjih pa res ne morem biti :D

Vidim, da mas novega avatarja. A je to slika iz zadnjega Grobnika, preden si motor prodal? :P :D .) B)

A ni bil oglas: ... motor ni bil nikoli razbit... :D :D :D

Objavljeno
Vidim, da mas novega avatarja. A je to slika iz zadnjega Grobnika, preden si motor prodal?  :P  :D  .)  B)

A ni bil oglas: ... motor ni bil nikoli razbit... :D  :D  :D

Vidim da radio Master še vedno deluje.. :D :D

Objavljeno

Ja ti šment, sem glih zvedla da grem že ob 14h na Krk, tk da se bom mogla žal opravičit, :cry:

Se vam naslednjič pridružim, vsaj čas bi že bil :)

Objavljeno
Ja ti šment, sem glih zvedla da grem že ob 14h na Krk, tk da se bom mogla žal opravičit, :cry:

Se vam naslednjič pridružim, vsaj čas bi že bil :)

Ti sa pa vedno polna izgovorov! :D :P

Objavljeno

Zgleda da vreme bo. Se vidimo jutri.

Objavljeno

Torej se vidimo danes ob 17:00 :OK:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!