Špilferderber Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Za tiste, ki delamo v LJ, bi bolj ustrezalo petek, sobota ali nedelja. B) katastrofalen izgovor.. <_< med tednom se lahko iz Laibacha z motorjem pripelješ, kar je gotovo dodaten plus v primerjavi z vikendaškim cáfe-racingom... če se ga nožokaš, pač doma prespiš
KeC Objavljeno September 24, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 24, 2004 No no sej je blo rečeno, da bi "bolj" ustrezalo. Torej potem nekako v smislu vsak prvi četrtek (ali petek ali soboto ali nedeljo ...) v mesecu pa takrat v čimvečjem številu.
Špilferderber Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 sicer nisem hudo blizu, se pa zna zgodit, da vas pridem pozdravit po šihtu... tudi jaz sem se napovedal, pa nič od mene.. :xx: malce preveč sem se pri ledermajstru zadržal (imam pa za to poštiman brezrokavnik) B) .. pa drugič..
greenninja Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Za tiste, ki delamo v LJ, bi bolj ustrezalo petek, sobota ali nedelja. B) Eni delamo v mb pa smo prisli pa sploh domacini nismo. :fight2:
master 007 Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 katastrofalen izgovor.. <_< med tednom se lahko iz Laibacha z motorjem pripelješ, kar je gotovo dodaten plus v primerjavi z vikendaškim cáfe-racingom... če se ga nožokaš, pač doma prespiš Ni izgovor, ampak je moje mnenje. Drugic pa, nekateri pac nimamo motorja kje met v LJ, da pa bi se z avtom vozil v cetrtek, potem pa se v petek v Velenje, tezka bi bla. :hmm: No, saj je vseeno. Za ta cetrtek sem bil itak predalec (beri Sarajevo) in se bom do konc meseca. Mogoce pridem po prvem kaj pogledat, ko bom koncal z delom v Bosni. B)
master 007 Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Eni delamo v mb pa smo prisli pa sploh domacini nismo. :fight2: Kaj naj ti recem... Eni pac nimate kej pocet, pa vandrate po svetu. :P :D :rolleyes: .) B)
master 007 Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 A SuzukiGSX pa ni blo na srecanje? Ta tip ja nobenga srecanja ne fali. :D :rolleyes: .) B)
greenninja Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Kaj naj ti recem... Eni pac nimate kej pocet, pa vandrate po svetu. :P :D :rolleyes: .) B) Cak.. sarajevo pa sal. kotl.? sem besedo vandranje zasledila? :rolleyes: :lol: B)
Dr. Racing Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 A SuzukiGSX pa ni blo na srecanje? Ta tip ja nobenga srecanja ne fali. :D :rolleyes: .) B) Na vseh srečanjih pa res ne morem biti :D
netopir1930 Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 js na žalost nisem imel časa... v prvi naslednji priložnosti pa bom sigurno prisoten! :OK:
KeC Objavljeno September 25, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 25, 2004 Evo gremo za foro še enkrat probat. Od sedaj vsak prvi petek v mesecu ista lokacija malo bolj zgodnja ura: ob 17-ih. Pade ravno na 1.10.2004 torej naslednji teden. Hm mogoče bi bilo bolje da ne bi uporabljal besede pade na tem forumu. V glavnem meni se bo takrat ziher luštalo kave tako da bom tam, pa da vidimo kdo lahko kdo ne.
urqlle Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 Uf ob petih, tezka bo ampak se bom potrudil :unsure:
dave the wave Objavljeno September 25, 2004 Opozori Objavljeno September 25, 2004 (popravljeno) Eni delamo v mb pa smo prisli pa sploh domacini nismo. :fight2: Ti si pa morala imeti tehtne razloge.... :naughty: .....Keri? :devil: Popravljeno September 25, 2004. Popravil dave the wave
greenninja Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 Ti si pa morala imeti tehtne razloge.... :naughty: .....Keri? :devil: ..katepabriga.. :P :ph34r: B) Kdaj se pa mi kaj vidimo? Bo šaleška bližje kot mb in ms? :D
dave the wave Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 ..katepabriga.. :P :ph34r: B) Nič kriv......... O:-) Se vidimo B)
master 007 Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 Na vseh srečanjih pa res ne morem biti :D Vidim, da mas novega avatarja. A je to slika iz zadnjega Grobnika, preden si motor prodal? :P :D .) B) A ni bil oglas: ... motor ni bil nikoli razbit... :D :D :D
Dr. Racing Objavljeno September 26, 2004 Opozori Objavljeno September 26, 2004 Vidim, da mas novega avatarja. A je to slika iz zadnjega Grobnika, preden si motor prodal? :P :D .) B) A ni bil oglas: ... motor ni bil nikoli razbit... :D :D :D Vidim da radio Master še vedno deluje.. :D :D
ak Objavljeno September 27, 2004 Opozori Objavljeno September 27, 2004 THX za povabilo...Se vidimo...
mukki Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 Ja ti šment, sem glih zvedla da grem že ob 14h na Krk, tk da se bom mogla žal opravičit, :cry: Se vam naslednjič pridružim, vsaj čas bi že bil :)
master 007 Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 Ja ti šment, sem glih zvedla da grem že ob 14h na Krk, tk da se bom mogla žal opravičit, :cry: Se vam naslednjič pridružim, vsaj čas bi že bil :) Ti sa pa vedno polna izgovorov! :D :P
mukki Objavljeno September 30, 2004 Opozori Objavljeno September 30, 2004 Ja škoda ne mi ne boš mogu dat za sok :P
KeC Objavljeno September 30, 2004 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2004 Zgleda da vreme bo. Se vidimo jutri.
decaf Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Torej se vidimo danes ob 17:00 :OK:
Priporočene objave