decaf Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 pa smo zamudili vse skup :cry: @Kec: upam, da je kdo prišel....
KeC Objavljeno Oktober 2, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 2, 2004 Se nas je nekaj dobilo. Vreme blo v k*** tako da je folk bil z avti jaz pa z pešKawo. Spili par pirov. Fajn poklepetali pa se dogovorili da bo tole kar tradicija še posebej v naslednji sezoni ko bodo zraven spadale še fure.
decaf Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 Se nas je nekaj dobilo. Vreme blo v k*** tako da je folk bil z avti jaz pa z pešKawo. Spili par pirov. Fajn poklepetali pa se dogovorili da bo tole kar tradicija še posebej v naslednji sezoni ko bodo zraven spadale še fure. Nice... :OK:
KeC Objavljeno Oktober 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Torej Šalečani, gre še kdo iz teh koncev na Motosvetovo furo v Brda? Eden ni nobeden, dva se že pozna pa te fore. Če je kdo zainteresiran za skupno furo do lj naj napiše.
bedanc Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 Me mika. Če bo vreme dobro kazalo, se lahko priključim morebitni šaleški skupini.
Dr. Racing Objavljeno November 30, 2004 Opozori Objavljeno November 30, 2004 Se dobimo v petek v skalci ??
KeC Objavljeno December 1, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2004 Evo ga prvi petek je. Se dobimo!
mukki Objavljeno December 2, 2004 Opozori Objavljeno December 2, 2004 Bi bil že skrajni čas, da se še jaz pridružim, pa še zadnjič letos je B)
KeC Objavljeno December 2, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2004 No lepo to slišat (prebrat) :D
KeC Objavljeno December 2, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2004 Mislim da je Metka omenila da na decembersko srečanje pa definitivno pride :hmm: No upam da se bo še kdo prikazal, pa če poznate še koga ga obvestite. :kva2: Cya in L.P. KeC
Metka Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 Mislim da je Metka omenila da na decembersko srečanje pa definitivno pride :hmm: No upam da se bo še kdo prikazal, pa če poznate še koga ga obvestite. :kva2: Cya in L.P. KeC ← Ja baje da res pridem.....sam plačat še morem, upam, da bom danes uspela do bankomata :) Sam danes pa jst ne morem v Skalco prit, ker mam en nastop. Če boste tam do ene osemih pa vas pridem sigurno pozdravit :OK: cao
KeC Objavljeno December 3, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2004 V mislih sem imel decembrsko srečanje Šalečanov :D Drugače pa pridi pogledat ko ti bo uspelo, mislim da ne bomo tako hitro zgasnili.
mukki Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 Ej, veš kaj mam pa problem, sicer nobenga ne poznam, al pa mislim da ne, kako vas pa najdem? Sej vem da skalca ni velika, sam lahk se pa zgodi :( Metka, le prid če se bo dalo .) , kak nastop pa maš?
KeC Objavljeno December 3, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2004 Če bo cesta suha bom z motorjem in bom verjetno edini v skalci z čelado na mizi :D Če bo mokro pa svetel pulover z visokim ovratnikom pa usnjena jakna lahko pa tudi ko prideš notri pozvoniš na 041/44-67-32 pa boš vidla ker bo zagrabil mobitel pa bo.
mukki Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 Ok, se je res da nosim očala, včasih tud to ne pomaga :blink: bom našla, al pa vi mene :rolleyes:
KeC Objavljeno December 3, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2004 Ja nč se pol vidimo ob 18:00 :D Cya
motoristek Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 Ja nč se pol vidimo ob 18:00 :D Cya ← Mene pa zanima kje je ta skalca? :rolleyes:
mukki Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 Pelješ se čez Velenje smer SG, skozi predor prvo križišče na levo, potem pa drugo spet na levo, sej boš videl hiša v skalo naslonjena, pa še KeC bo z motorjem .)
motoristek Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 Pelješ se čez Velenje smer SG, skozi predor prvo križišče na levo, potem pa drugo spet na levo, sej boš videl hiša v skalo naslonjena, pa še KeC bo z motorjem .) ← Pa to je pri Kecu doma :lol1: :lol1:
KeC Objavljeno December 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2004 Evo srečanje kar dobro uspelo. :OK: Smo se kvalitetno zapričali. Žal nisem prišel z motorjem, je prehlad še vedno premočen. Drugače pa smo se zmenili da se dobimo še enkrat pred novim letom in sicer v torek 28.12.2004 ob 18:00 v Skalci. L.P.
KeC Objavljeno December 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2004 @ Metka. Bli smo tam do 22:00 :ph34r:
mukki Objavljeno December 4, 2004 Opozori Objavljeno December 4, 2004 Ja smo se dobili, pa prav luštno smo se meli, Metka kdaj se vidimo?? .)
Metka Objavljeno December 10, 2004 Opozori Objavljeno December 10, 2004 Joojjj :( spet se mi je zalomlo. Smo šli v hotel na tortico pol smo bili pa tok utrujeni, da smo šli kr naravnost domov. Vidimo pa se :? .....v soboto osemnajstega decembra :D A prideš tudi ti? cao metka
KeC Objavljeno December 23, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 23, 2004 Evo da ne bo prehitro konec, še zadnjič letos. V torek 28. decembra ob 18:00 v Skalci. Cya! Thats an order!
mukki Objavljeno December 27, 2004 Opozori Objavljeno December 27, 2004 Evo mene po daljši odsotnosti, jutri se vidimo, pa da boste vse poročali kako je bilo na srečanju :OK: :grim
Priporočene objave