master 007 Objavljeno Marec 26, 2005 Opozori Objavljeno Marec 26, 2005 Lep pozdrav iz Sarajeva, pa spijte en pir zame. @Dr. Racing> Une kamere nimajo. :(
Vale Objavljeno Marec 27, 2005 Opozori Objavljeno Marec 27, 2005 Prav fajn je blo, sam ne vem zakaj sem drugi dan zbolela :?
KeC Objavljeno Marec 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 28, 2005 Ker nisi dezinficirala grla kot smo ti svetovali. Matr a si mogla un Red bul žulit ne da bi ga malo začinila. Zarad tega sem brez kave ostal naslednji dan. :cry: (torbesoševednoprimenipress) :naughty:
Vale Objavljeno Marec 28, 2005 Opozori Objavljeno Marec 28, 2005 Čak mal ... kaj ma tvoja jutranja kava z mojim večernim redbullom :? čuvajtorbepresshvalapress
KeC Objavljeno Marec 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2005 Kaj te tolk kuha da še veš ne da sem te klical????? :angry2: :cry: :blink:
mukki Objavljeno Marec 29, 2005 Opozori Objavljeno Marec 29, 2005 no pa bo spet kmalu prvi petek v mesecu :kva2: oz. kr petek tk ko smo po novem rekli..... A pol smo uro prestavli al ne, a je po novem ob 19h ? ......
Vale Objavljeno Marec 29, 2005 Opozori Objavljeno Marec 29, 2005 Kaj te tolk kuha da še veš ne da sem te klical????? :angry2: :cry: :blink: ← Ja :cry: ... sorry :slap: :wacko: :004
KeC Objavljeno Marec 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2005 Oproščeno. Btw mislim da se bo jutri dal prit z mopedi :D
mukki Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Oproščeno. Btw mislim da se bo jutri dal prit z mopedi :D ← :blush: se bo moglo dat pridet z motorjem, ker avta nimam..... pol smo zmenjeni za ob 19h, sej zamudila bom vseen sam da vem kolk lahk.... :lol:
motoristek Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Kaj je Špilferderber, greva tudi midva?
Špilferderber Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 možno, možno.. ti sporočim preko dneva (lahko mi na PM kak GSM butneš, da dorečeva)
mukki Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 :nono: Nč zamujat :D ← :whistle: mogoč pa res ne....
KeC Objavljeno April 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2005 Špil pa motoristek, oglasita se! :D To ni prošnja!
Špilferderber Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Špil pa motoristek, oglasita se! :D To ni prošnja! ← to je prvoaprilska!
mukki Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Sam po moje si pa ne upata...... :lol1: sej pa bomo mi dal za kak kofe, če mislita da bosta mogla vse vidva dat.....
Dr. Racing Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Saj si nob en ne upa prit....Pa ne vem zakaj ne??? :whistle:
motoristek Objavljeno April 1, 2005 Opozori Objavljeno April 1, 2005 Sam po moje si pa ne upata...... :lol1: sej pa bomo mi dal za kak kofe, če mislita da bosta mogla vse vidva dat..... ← Evo mene iz fitnesa :yes: od Špilferderberja ni glasa :hmm: mogoče mora še kar v kotu klečati :lol1: jaz pridem, ko je rekla mukki, da da za kofetek :yea1: Pridem s štirimi kolesi :whistle:
mukki Objavljeno April 4, 2005 Opozori Objavljeno April 4, 2005 Saj si nob en ne upa prit....Pa ne vem zakaj ne??? :whistle: ← :hmm: Zakaj si pa ti nisi upal prit?? al si skuterje lovil....... :whistle:
Špilferderber Objavljeno April 4, 2005 Opozori Objavljeno April 4, 2005 :hmm: mogoče mora še kar v kotu klečati :lol1: Mali! :grrr Prišel, popil dva para rogov, spoznal osebo, ki me pozna od pamtiveka, podebatirali in odbrzeli v noč (motoristek je pa pravi motorist (stara cesta, ne AC) :) ).. se pa v šaleški dolini zbira dvakrat več ljudi kot v celjski sekciji.. :grim
motoristek Objavljeno April 4, 2005 Opozori Objavljeno April 4, 2005 Mali! :grrr Prišel, popil dva para rogov, spoznal osebo, ki me pozna od pamtiveka, podebatirali in odbrzeli v noč (motoristek je pa pravi motorist (stara cesta, ne AC) :) ).. se pa v šaleški dolini zbira dvakrat več ljudi kot v celjski sekciji.. :grim ← In PERVY me prehiti na Vinskogorskem klancu :naughty: in jaz za njim, ko budala. :kva2: Ne vem ali je videl, da se en norc :ninja: za njim podi, pri odcepu za Dobrno sem mu požmrkal in zatrobil in lepo v koloni odpeljal do Celja. :yea1: Ja Velenčanke so pa res dobre mrhe! :naughty: Jutri dežuram pri XXX. :lol1:
Pervy Objavljeno April 4, 2005 Opozori Objavljeno April 4, 2005 In PERVY me prehiti na Vinskogorskem klancu :naughty: in jaz za njim, ko budala. :kva2: Ne vem ali je videl, da se en norc :ninja: za njim podi, pri odcepu za Dobrno sem mu požmrkal in zatrobil in lepo v koloni odpeljal do Celja. :yea1: videl videl pa ti nisem mogu vredu pobegnit ker sem imel temni vizir pa krepko prenizko nastavljeno sprednjo luč in nisem nič videl :slap: :wacko:
mukki Objavljeno April 5, 2005 Opozori Objavljeno April 5, 2005 (popravljeno) videl videl pa ti nisem mogu vredu pobegnit ker sem imel temni vizir pa krepko prenizko nastavljeno sprednjo luč in nisem nič videl :slap: :wacko: ← Glavno da si bil prišel do doma v 30 minutah, da ji je ostalo še 30 minut za urejanje večerne toalete.... :naughty: ...... motoristek, aja a da so te velenjčanke očarale :yea1: bo treba večkrat prit naokol :rolleyes: Popravljeno April 5, 2005. Popravil mukki
Priporočene objave