Kaiser Objavljeno September 20, 2004 Objavljeno September 20, 2004 In sicer iščeva Roletarja, ker morava še pred novembrom vgradit rolete v stanovanje(novembra je beljenje). Eno ponudbo že imava. In sicer nama je za 9 oken zaračunal 174 tisoč brez davka :cry: Ali kdo pozna kakšnega ki se ukvarja s tem, naj bi bil pa iz relacije LJ-NM. Se priporočam za nasvete!
Sanda7 Objavljeno September 20, 2004 Objavljeno September 20, 2004 odvisno spet iz kakšnega materjala so ruleta aluminjaste so full dražje sam so pa 100x bolše,tako da jaz mam aluminjaste vgradil jih je pa sam fant z mojo pomočjo mal sva se matrala ma je šlo,se mi zdi da je bla ena ruleta za povprečno dimenzijo okna 20 jurjev res je veliko sam razlika od prej ko se ble plastične je pa tud neverjetna in je vredna tega dnarja
klimbra Objavljeno September 20, 2004 Objavljeno September 20, 2004 Isti pes......plastične al pa aluminjaste......puca se vse enako teško. Kontaktiraj Pahorinija!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mwanamke Objavljeno April 14, 2005 Objavljeno April 14, 2005 In sicer iščeva Roletarja, ker morava še pred novembrom vgradit rolete v stanovanje(novembra je beljenje). Eno ponudbo že imava. In sicer nama je za 9 oken zaračunal 174 tisoč brez davka :cry: Ali kdo pozna kakšnega ki se ukvarja s tem, naj bi bil pa iz relacije LJ-NM. Se priporočam za nasvete! ← Js sm bil zadovoljen z Danjelo št.031-729-886. Lp
Marky Objavljeno April 14, 2005 Objavljeno April 14, 2005 :hmm: Zakaj take teme niso zaprte? Tiste rolete so tako ali tako že gor ali pa jih nikoli ne bo.
Pravokotar Objavljeno April 14, 2005 Objavljeno April 14, 2005 Res je. Po drugi strani pa: kako bi potem vesoljni Motomars izvedel, da je bil Mwanamke zadovoljen z Danjelo? :hmm: To je pa ipaq upoštevanja vredna informacija. Yst recimo, sem bil svojčas izredno zadovoljen s Kristino. Številke njenega mobija pa žal nimam. Takrat še ni bilo mobijev spljoh... Se bom pa pozanimal, če ravno vztrajate. Kok sm yst fajn B)
SiR Objavljeno April 14, 2005 Objavljeno April 14, 2005 :hmm: Zakaj take teme niso zaprte? Tiste rolete so tako ali tako že gor ali pa jih nikoli ne bo. ← če bo še kdo kdaj kaj o roletah gnjavil, da ne bo še ene teme odpiral ...
Pravokotar Objavljeno April 14, 2005 Objavljeno April 14, 2005 če bo še kdo kdaj kaj o roletah gnjavil, da ne bo še ene teme odpiral ... ← Ja. Al pa o Danjelah pa o Kristinah. Od danes naprej vse rolete, Danjele in Kristine tuki! Tok da se ve.
klimbra Objavljeno April 15, 2005 Objavljeno April 15, 2005 Jest sem pa full zadovoljen z eno L............. Nop....cifre pa ne izdam!!!!! Čist mimogrede.........pred davnimi,davnimi časi,sem se kot nadebudni fantič potepal po Nizozemski..........pa tam razen na Jebenštrase nikjer niso imeli rolet,žaluzij,zaves...WE....... :? :hmm: :hmm: :hmm: Res ČUDN folk!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se