Skoči na vsebino

NAJ 125ccm

Kateri je po vasem mnenju najbolsi 125 kubicni motor za bolj "adrenalinske" motoriste???  

164 članov je glasovalo

1. 1. Kateri je po vasem mnenju najbolsi 125 kubicni motor za bolj "adrenalinske" motoriste???

• Cagiva Mito
      62
    • Aprilia RS 125
      59
    • Sachs XTC 125 (le 2t motorji)
      3
    • Honda NSR 125
      22
    • Honda CBR 125
      7
    • Gilera CX 125
      4
    • Yamaha TZR
      7

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

upam da jih nism velik pozabu... aja pa Naked motorjev nism napisu k nevem ce spadajo pod sportne modele. Aja pa tuki ne morste pisat zato k nocem da se kregate kok ja cagiva bols kt RSka and stuff. za take stvari so ze odprte teme :)

PEACE OUT

Popravljeno . Popravil Mte :)
  • 3 let pozneje...
Objavljeno

definitivno cbr 125 :grim

Objavljeno

Aprilia RS 125! :worship: Mel sem kr nekaj stroškov z njo, ampak sem bil vseeno zelo zadovoljen z njo, ker še kr leti za skoz ovinke je pa itak zakon! :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

aja sm vidu da piše športni.. pol pa aprilia rs :)

Popravljeno . Popravil tomazin
Objavljeno

Cagiva Mito... Drugače pa JeRn3j ne vem zakaj za vraga si zdaj šel po tolikem času odpisovat človeku, ki je danes mrtev :glare: To ni ravno smešno...

Objavljeno

Spet Mte:) ... žalostno, sem se spet spomnil na njegovo nesrečo... :cry: 3 leta stare teme re nebi bilo potrebno ponovno odpirati, pa se še norca delat zraven..

Objavljeno

OK, mal na bad je tk videt, neko temo, ki je od nekoga, ki ga danes na žalost ni več :trance_33_sleep:

Objavljeno

2 sta se oglasila ki sta vedela za zadevo pa nista niti na pogrebprišla, zdej pa pamet solita! idijota :headbang:

abnormal tebi oprostim, ker takrat še nisi bil prijavlen na MS ju.

drugače pa sm pač izbral to temo zarad tega da se spet kregamo, in ne zato ker je le avtor ex. motorist

sploh pa ni treba nobenmu od vas 3 tukaj pametovati... ko bo vsaj eden od vas prišel blizu nagrobnika oz. kraja nesreče in prižgal svečko , potem šele odprite GOFLJE , do takrat pa molčite :glare:

over and out :glare:

Objavljeno
2 sta se oglasila ki sta vedela za zadevo pa nista niti na pogrebprišla, zdej pa pamet solita! idijota :headbang:

drugače pa sm pač izbral to temo zarad tega da se spet kregamo, in ne zato ker je le avtor ex. motorist

sploh pa ni treba nobenmu od vas 3 tukaj pametovati... ko bo vsaj eden od vas prišel blizu nagrobnika oz. kraja nesreče in prižgal svečko , potem šele odprite GOFLJE , do takrat pa molčite :glare:

Aha,potlej je to tvoj namen odpiranja starih tem.Dobr, da vem :)

Objavljeno

Js sm šele umes 1x sliso za njega, pa sploh prej nism niti vedo za njega, zej pac ... kot lahk vidis ... sm napiso ... da je mal bed, odpirat tako temo, ni pa nc narobe, ce hoc kaj zvedet glede teh motorjev, ni pa fajn da jo odppres za to da bi se kregali ;)

Pa brez zamere :winkiss:

Objavljeno

life is an bitch. and then u die.

preprican sem da se ima lepše kot mi :whistle:

Objavljeno
life is an bitch. and then u die.

preprican sem da se ima lepše kot mi :whistle:

definitivno :) :yes: .)

Objavljeno

eh ne rabimo se nič kregat, samo poglej razultat ankete pa boš videl kateri motor je najboljši :P

Objavljeno
eh ne rabimo se nič kregat, samo poglej razultat ankete pa boš videl kateri motor je najboljši :P

aaaahhhh :D zahtevam ponovno glasovanje :D lol

Objavljeno

to zato ker mito driverji ste taki fanatki da ste sli glasovat se na druge racunalnike. ker si zakrivate oci pred resnico :evilgrin: :whistle: :whistle:

Objavljeno
to zato ker mito driverji ste taki fanatki da ste sli glasovat se na druge racunalnike. ker si zakrivate oci pred resnico :evilgrin: :whistle: :whistle:

tako je jst sm glasoval za cbr 125 :P :grim

Objavljeno

Gilera CX 125...

še najbl izvirna od vseh :worship: :worship:

Objavljeno
Gilera CX 125...

še najbl izvirna od vseh :worship: :worship:

rd bi se enkrat pelou s to "grdo račko" :D

Objavljeno

Sam Đilera je pa po izgledu (za drugo ne vem) res čist mimo, najbolš zgledajo ''radkape'' na feldnah :lol1:

Objavljeno

Hehe, zdele že tko pravš...

sam dej pomisl kakšna bomba je to mogla bit takrt k je vn pršla... 15 let nazaj haha :D

Res ni najlepša no, sam, izvirna pa je :worship: :worship:

2007\06\08\bikepics-925220-full.jpg

2007\06\08\bikepics-925240-full.jpg

Drgač pa, ni nobenih ratkap na feltn, je kr feltna cela taka :whistle: pa diski pač na notranji strani :) :winkiss:

Všeč mi je zgorna linija, sedež tank pa to... sam pol šipa vse pokvar :closedeyes:

post-11961-1201021705_thumb.jpg

post-11961-1201021767_thumb.jpg

post-11961-1201021839_thumb.jpg

Objavljeno

ma daj.. to je še grše kot pa cagiva freccia al kaj je tista grdoba od motorja...

drugače pa da je mito najjača sto petindvajstka pa že tak vsak 11letni froc ve :D

Objavljeno

budala

kaj bom hodil na pogreb, človeka nisem videl niti enkrat v življenju, niti enkrat se nisem z njim pogovarjal po forumu ali kjerkoli, skratka nobenih stikov. zakaj bi mu potem hodil na pogreb? ker je imel cagivo al zakaj :slap: nič ti pamet ne solim, ampak sem proti takim norčijam, ker se mi zdi, da se ni primerno norčevati iz kakršne koli smrti, kaj šele iz mladega fanta, ki se je ubil z motorjem, predstavljaj si njegovo družino... če z nikomer nisem nikjer imel nobenega stika pa normalno da mu ne bom hodil na pogreb, samo heci iz smrti 17 let starega fanta mi niso smešni ;)

Objavljeno (popravljeno)
budala

ti je po mtki skakala :P

čak najprej si reku da je debilno se norca delat iz enga ko je umru, (kar ni biu moj namen) zdej pa pravš da ti je debilno blo na pogreb hodit in karkoli v zvezi s tem ... svašta

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
ti je po mtki skakala :P

čak najprej si reku da je debilno se norca delat iz enga ko je umru, (kar ni biu moj namen) zdej pa pravš da ti je debilno blo na pogreb hodit in karkoli v zvezi s tem ... svašta

ja če ne razumeš mojega posta, ga še enkrat preberi, mislim da sem povsem jasno povedal, kar sem hotel

Objavljeno

Una gilera je ku ena zadeva iz starwarsa....grda za popizdit...

Pa ne se zjebavat s takih reči k nevemo kdo bo nasledni :headbang:

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!