Skoči na vsebino

NAJ 125ccm

Kateri je po vasem mnenju najbolsi 125 kubicni motor za bolj "adrenalinske" motoriste???  

164 članov je glasovalo

1. 1. Kateri je po vasem mnenju najbolsi 125 kubicni motor za bolj "adrenalinske" motoriste???

• Cagiva Mito
      62
    • Aprilia RS 125
      59
    • Sachs XTC 125 (le 2t motorji)
      3
    • Honda NSR 125
      22
    • Honda CBR 125
      7
    • Gilera CX 125
      4
    • Yamaha TZR
      7

Priporočene objave

Objavljeno
Una gilera je ku ena zadeva iz starwarsa....grda za popizdit...

Pa ne se zjebavat s takih reči k nevemo kdo bo nasledni :headbang:

prej al slej bo nekdo res naslednji ja :)

Objavljeno
ma daj.. to je še grše kot pa cagiva freccia al kaj je tista grdoba od motorja...

drugače pa da je mito najjača sto petindvajstka pa že tak vsak 11letni froc ve :D

ni res rs 06+ so najjace :whistle:

prej al slej bo nekdo res naslednji ja :)

jst ne :closedeyes:

Objavljeno

imel od mte-ja mitota...lahko samo rečem da mi je vredu prodau motor..nič napak ^_^

Objavljeno (popravljeno)
imel od mte-ja mitota...lahko samo rečem da mi je vredu prodau motor..nič napak ^_^

A razbitega si potem kupil njegovega al kako?

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
A razbitega si potem kupil njegovega al kako?

kokr vem je padu na ridah..to še pred letom 2004 za gor ker je potem menjal izpuh(saj če so moje informacije točne je imeu dva mitota umes pa še rs 250) ker sva se še dobila gor ko je že imeu aprilijo...ni biu razbit paden je biu na levo..malo podrsan drug izpuh pa pr ogledalu je bla švasana plastika pa barvana(odtenka se nista lih ujemala)..lahko samo rečem da je biu vredu motor idin obratomer mi je še on popravu ko mi ga je dau sm ga sam povezau in je delau :worship: drgač pa motor ogromno kilometrou tisti k ste ga poznal že veste

lp

Objavljeno

Ne vem če ti ta pravga Mte-ja misleš :trance_33_sleep:

Objavljeno
Ne vem če ti ta pravga Mte-ja misleš :trance_33_sleep:

ne sploh ne mte-ja, po tem pripovedovanju, pa vem koga misli hehehehehe

Objavljeno
ne sploh ne mte-ja, po tem pripovedovanju, pa vem koga misli hehehehehe

res je nejkoo..moja napaka zmotu sm se pa zarad tega ker imam posnetek iz rid in piše gor voznik mte in sem mislu da je samo eden..izgleda da sta dva eden na forumu drugi pač ne...se opravičujem za napako

lp

Objavljeno
mito all the way...ua ua

nice, much beter said than U-U :D from now on, i will use UA UA on t3h forum :)

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!