rokslapar Objavljeno September 21, 2004 Deli Objavljeno September 21, 2004 zanima me glede tele podlozke ki je na notranji strani vetrnice in pride ob tisti valj ki je nosilec celega variomata in sicer sem jo probal dat cisto na notranjo stran s tem se mi niso pospeski niti malo poslabsali pri koncni pa sem pridobil vec kot 10 km/h :naughty: zdej me pa zanima al je to lohk kj narobe ker pri koncni mam le obcutk d bom bat vsak cs dubu med noge aja pa se slikca d bo bl razumliv ker mi razlaganje nikol ni slo dobr od rok :D hvala za odgovore! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
G-L-I-H-Y Objavljeno September 21, 2004 Deli Objavljeno September 21, 2004 (popravljeno) to podlozko das stran.. to je blokada u variotu... :naughty: Popravljeno September 21, 2004. Popravil G-L-I-H-Y Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno September 21, 2004 Deli Objavljeno September 21, 2004 ne rabiš je dat na konec, rajši jo vun vzemi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokslapar Objavljeno September 21, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2004 sam pol k jo das stran nastne tm med unmu valjam pa tm k bi mogla bit podlozka na vetrnci nastane en tak rob pa nevem ce je kj skodliv za jermen aja pa mam malossi mhr na aerox-u pa je slo prej 105 pa obijalski pospeski (vrze te na zadnga z mesta brez d bi pomagu z rokam, seveda se mors mal bl nazaj usesst) zdj gre pa mal vec k 115 km/h pa isti pospeski pa se lukne ni med 50 in 60km/h :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno September 21, 2004 Deli Objavljeno September 21, 2004 aja jaz sem mislo da maš vse original :huh: ups :xx: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thrustmaster Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 to podlozko das stran.. to je blokada u variotu... :naughty: To ni tista podložka, ta je ful tanka (una k je pa blokada je pa ful debela) k jo mam tut jest not, pr aeroxu sevede :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno September 27, 2004 Deli Objavljeno September 27, 2004 ta podlozka je za pospeske. ce jo das ven mas boljso koncno... verjetno pa se drugace obnasa pri 70, ker tam je pa vecja moc, in se ti zato zdi da imas iste pospeske in da si dobil na koncni.... poskusi dat ven podlozko na enem novem "originalnem" nepredelanem aeroxu... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno September 27, 2004 Deli Objavljeno September 27, 2004 to tatanko mam tud jst notr.. Naj bi bla tam, ker je tud narejen kanal za njo .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno September 28, 2004 Deli Objavljeno September 28, 2004 em.. če jo jaz vun fuknem :) adijo vodna pumpa :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se