marijan Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 a še vedno nismo našli imena? lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Januar 15, 2002 Deli Objavljeno Januar 15, 2002 quote: a še vedno nismo našli imena? lp marijan zgleda da še ne... Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 15, 2002 Deli Objavljeno Januar 15, 2002 ob-rit ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Januar 16, 2002 Deli Objavljeno Januar 16, 2002 hair-a-kiri --------- Bolje hladna plavolaska, kot topli brat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno Januar 16, 2002 Deli Objavljeno Januar 16, 2002 ČE POVZAMEM: "PRI SKINHEADU" moto: strižemo, brijemo in skalpiramo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 16, 2002 Deli Objavljeno Januar 16, 2002 yep.......fakistance in podobne zmeraj. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 16, 2002 Deli Objavljeno Januar 16, 2002 dober tek osama. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Januar 16, 2002 Deli Objavljeno Januar 16, 2002 quote: DOBRO JUTRO ICE! pa kje si ti -cel svet te išče ti pa na forumu !? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 16, 2002 Deli Objavljeno Januar 16, 2002 quote: dober tek osama. eheheheh ....ahem......ce se ne motim,se zgoraj napisano ime,kateremu je prispevek posvecen,NE izpise,temvec se vidijo samo zvezdice - vsaj pri meni v AUT.kako pa je to pri vas ne vem. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Januar 16, 2002 Deli Objavljeno Januar 16, 2002 quote: eheheheh ....ahem......ce se ne motim,se zgoraj napisano ime,kateremu je prispevek posvecen,NE izpise,temvec se vidijo samo zvezdice - vsaj pri meni v AUT.kako pa je to pri vas ne vem. Zvezdice tudi v SLO ce napises osama. CIA pa res rastura. Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Januar 16, 2002 Deli Objavljeno Januar 16, 2002 Glavno da bo za motoriste zastonj, (al pa saj za 70% ceneje) drugo ni pomembno! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 17, 2002 Deli Objavljeno Januar 17, 2002 Meni pa zvezdic sploh ne napiše. Pa veste zakaj? Ker si jaz njegovo ime tolmačim kot o s a m a, ki je koren slovenske besede iz katere nastajajo pridevniki, pa tudi glagolske oblike - osamljen/osamiti, osamitev ! Pr tok neumnostih, k jih je naš prijatelj napisal, lahko napišem samo NOMEN EST OMEN. Čeprav izgleda, da se fant (upam) zadnje dni popravlja. Osamljeni, pa brez zamere ! Lojzi ma vas rad Uredil - lojzi on 17/01/2002 10:35:27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 17, 2002 Deli Objavljeno Januar 17, 2002 Ne vem, kaj je z mojim računalnikom narobe, meni napiše pa §§§§§ . Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 17, 2002 Deli Objavljeno Januar 17, 2002 Osama, BTW WB!! Sicer pa je sedaj to ime popularno, mogoče bi pa tako dali naslov salona.... Osama frizeraj!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 17, 2002 Deli Objavljeno Januar 17, 2002 Jebemti, to ni zajebancija.... to je res, ne moreš napisati tega imena.... kaj pa če napišem Osama bin Laden ?! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 Važno je da se je izgubljena ovčica-osama -vrnila h čredi.... Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SASO Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 Martina,posodi mi kilo cukra... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 opalaaaaaaaaaa osama se je vrnil iz osame Klimbra.....preprosto neponovljiv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 Ej Zoolo dej že hitr nared neki glede tega salona k mi lasje že pošten na oči lezejo!!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 ALI STE OPAZILI? Pred časom (na 3. strani, mislm) sem se vprašal ali iz imena O s a m a dela zvezdice program, ki ga je inštaliral Šumeči Podatek ali pa to delajo kar CIIni serverji. Glej čudež - moji PRISPEVKI SO PREPROSTO IZBRISANI! Ali se spomnite naših debat ob našem spoznavanju? Zadeve se odvijajo točno po mojih napovedih in kot vidite sem imel NADVSE PRAV! O S A M A Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 O s a m a pazi, da ne te ne bodo drugič spremenili v Kranjski Janez.... sicer pa, misliš, da bi res Ciini ljudje prevajali iz vseh jezikov, pa potem brisali zadeve?? hmm... možno sicer je, ampak močno dvomim. Sicer pa, kaj pa si si izbral tako ime.... Kranjski Janez je prav lepo ime!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 osamljeni,ne delaj se vaznejsega kot nisi..... komu se pa ljubi tvoje literarne cvetke brisati.... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Januar 22, 2002 Deli Objavljeno Januar 22, 2002 Osama-pridi kdaj na pivo v Twina ... Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno Januar 22, 2002 Deli Objavljeno Januar 22, 2002 ICE: tudi meni se zdi skrajno butasto, ampak nekomu se ljubi. Tam na 3. strani sem se vprašal zakaj se pojavijo zvezdice , potem sem stvar izprobal in potem sem se vprašal ali je kriv NoiseData (ŠumečiPodatek) ali pa kar programi na serverjih. To je sprožilo množično preverjanje kako se izpiše osama (glej: Desmo, Lojzi, Grrm, Pupa, Kekec 3). No in sedaj tistih mojih prispevkov, ki so preverjanje sprožili ni več. To me niti ne moti prveč, AMPAK PROSIM NE IZ MENE DELAT IDIOTA. Na teh forumih vlada huda cenzura, pa pika. In to brez vsake potrebe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 22, 2002 Deli Objavljeno Januar 22, 2002 osamljeni,kot receno ne delaj se vaznejsega kot nisi.kolikor se vidi,je bil zbrisan EN prispevek (dobro jutro ice...ce se ne motim) in ti sedaj delas drzavno afero iz necesa,kar je normalno za forum,da se prihrani prostor na serverju. kopija tvojega prispevka je razvidna na 4.strani,potem smo pa zaceli razglabljati zakaj zvezdice. sicer pa zakaj si nadanes tak nik? res ne znas drugace _provocirati_ ? postajas namrec ze malce dolgocasno tecen s tako primitivnimi poskusi zbujanja "interesa(?!)".ali imas ze kaksne konkretne predloge za pobolsanje foruma? lp ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave