marijan Objavljeno Januar 28, 2002 Deli Objavljeno Januar 28, 2002 še vedno smo izven konteksa dajmo ime lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 28, 2002 Deli Objavljeno Januar 28, 2002 predlog: fazona k´ sus ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Januar 28, 2002 Deli Objavljeno Januar 28, 2002 Smo zainteresirani v napačno smer!!! Namesto da nas bi zanimal kolk bomo popusta dobl k nori zbiramoo ime! Sej ime ni tok važn glavn je da me bodo lepo ostrigl in mi naredil lep fru-fru!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 28, 2002 Deli Objavljeno Januar 28, 2002 to mi se dopade, zopet smo v špilu. lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 ČUPAVI I DLAKAVI (kje sm js zdej tto 100 let staro temo našo ???) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 ŽARE LEPOTEC :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 kaj pa Trotl Blesavi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 Salon je že skoraj pet let odprt in ima ime (najbrž) - Zato se NEA trudit. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave