enrique Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Danes sem odnesel na popravilo izpuh za Gilero Runner 125ccm da mi ga popeskajo in pa prebarvajo.Pa sem si omislil da bi odstranil še katalizator iz izpuha saj predvidevam da je v njem saj piše na izpuhu CATALIZED.Zdej me pa zanima v katerem delu se nahaja da sporočim to mojstru?Pa še to me zanima ali ima kdo to narejeno pa kolk mu več gre in kolk več ropota?Hvala za vse odgovore! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 za zacetek bi verjetno pomagal ce bi povedu al mas 2T al 4T masino.. :hmm: ...drugace se pa katalizator navadno nahaja v dusilcu (tako satovje - ne mors zgresit). .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 peskanje barvanje in odstranjevanje dušilca te bosta najbrž prišla enako kot nov športni lep izpuh + veselje ob novem izpuhu ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 peskanje barvanje in odstranjevanje dušilca te bosta najbrž prišla enako kot nov športni lep izpuh + veselje ob novem izpuhu ;) No ja cena ravno ni ista ampak bi jest na njegovem mestu vseen kupu resonanci izpuh. Bo stvar vsaj zrihtana kot mora bit. Sej vsi resonancni izpuhi tud niso tolk dragi kupis pac kako bolj X firmo bo pa se zmeri boljs kot pa origin :OK: al. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 peskanje barvanje in odstranjevanje dušilca te bosta najbrž prišla enako kot nov športni lep izpuh + veselje ob novem izpuhu ;) Akhm nov izpuh za tak motor je takoj 60k kar te rezanje dušilca in varjenje nazaj ter barvanje ne pride niti 5k <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 aja? ti mi delaš eno uro za 5k, brez vsakega materiala? poceni si ti :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se