miki Objavljeno Januar 10, 2002 Deli Objavljeno Januar 10, 2002 NJAMI.... V matični tovarni so po obsežni raziskavi dali zeleno luč za začetek proizvodnje študijskega vozila Carrera GT, ki je kar nekaj časa buril duhove. Model na proizvodnjo linijo postavljen v začetku prihodnjega leta, na tržišču pa ga lahko pričakujemo šest mesecev kasneje. Za začetek bodo nemci izdelali le tisoč primerkov, za nadaljno proizvodnjo pa se bodo odločali kasneje. VIR AVTOMANIA Uredil - miki on 10/01/2002 14:36:27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 10, 2002 Deli Objavljeno Januar 10, 2002 lep je lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Januar 10, 2002 Deli Objavljeno Januar 10, 2002 A mislš da bi dobu kredit če bi se odloču-hm mogoče če garantiram da bodo še prevnuki odplačeval!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghost_R1 Objavljeno Januar 11, 2002 Deli Objavljeno Januar 11, 2002 mama mija kaki lepotec da mi je taki v garaži pol nebi mel cajta niti sekunde da nakladam po forumu Grobnik, 1:39.317 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno Januar 11, 2002 Deli Objavljeno Januar 11, 2002 Ko bom velik bom Tomlje!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 11, 2002 Deli Objavljeno Januar 11, 2002 Ja, preveč časa že vzame forum.... ampak ko pride poletje, bo pa s forumom "konec"... Eheheheh.... a ne, samo hecam se... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 11, 2002 Deli Objavljeno Januar 11, 2002 quote: Ko bom velik bom Tomlje!! Jaz pa Walter Rohrl (umlauti ne delajo)... Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 12, 2002 Deli Objavljeno Januar 12, 2002 quote: mama mija kaki lepotec da mi je taki v garaži pol nebi mel cajta niti sekunde da nakladam po forumu Grobnik, 1:39.317 Vprašanje če bi ga imel v garaži. Bi potreboval še kakšnega sponzorja(petrolinporscheslovenijapress) KOMAJ ČAKAM NASLEDNJE FS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SASO Objavljeno Januar 12, 2002 Deli Objavljeno Januar 12, 2002 ja se moram pohvalt da sm ga jst ze narocil,samo zdej cakam da zadenem lotka!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 13, 2002 Deli Objavljeno Januar 13, 2002 KAJ sinaročil: LOTKA ali PORSCHEJA KOMAJ ČAKAM NASLEDNJE FS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ales Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 Ja je zeeloo lep ta porsche! Zelo so mi vsec tudi stevci, na LCD displayu se prikaze analogen obratomer, digitalni km/h. Fantasticno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 Dekleta in fantje, a ste brali v sobotne Delu prilogo na kolesih? Tam je ta zverinica zelo dobro opisana. Ampak jaz še vedno ostajam skeptičen: Ali je vse to res vredno cene, katera naj bi bila med 85 in 110 mio SIT? lp Easyrider Uredil - easyrider on 14/01/2002 13:31:21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 Je, če ti jih toliko na teden ali pa na mesec kapne v proračun. To so relativne zadeve. Žal smo mi na spodnjem delu te relativnosti. Ali pa tudi ne, tisto žal, namreč. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ales Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 Ja naftni zbiratelji si bodo sihr privoscili takega porscheja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 Jest bi bil pa že ful zadovoln če bi na podarim dobim dobu kakega P.............rotona!!!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Januar 16, 2002 Deli Objavljeno Januar 16, 2002 Da se izjasnim vsem motosvetovcem. Porsche je edino vozilo za katerim se Rocky ozre,(motorji so spet druga stvar). Ker je videt, da sem bolj skromne sorte od vas večine, bi bil več kot zadovoljen že s Porsche Boxterjem. Pa še tako med nami, poščijem se na lojtratne vozove imenovane Ferrari!!!!!!!. Pa ne okol govort! Lep pozdrav izpod Pohorja. ROCKY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SASO Objavljeno Januar 17, 2002 Deli Objavljeno Januar 17, 2002 jst se tud maseratija ne bi branil ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 quote: Pa še tako med nami, poščijem se na lojtratne vozove imenovane Ferrari!!!!!!!. Pa ne okol govort! Lep pozdrav izpod Pohorja. ROCKY Kako moreš sploh primerjat avtomobilsko konfekcijo (Porsche) s praktično butično znamko? Sploh pa, ko boš enkrat od blizu pogledou enega in drugega, boš najbrž spremenu svoje mnenje ! Ej pa vsseno ne bi tukej odpirou vojne, kaj je boljš, Ferrari, Porsche, Masserati,Bugatti, Lotus ipd. Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SASO Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 lojz,zakaj pa ne mores primerjat porsa s ferarijem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 19, 2002 Deli Objavljeno Januar 19, 2002 quote: lojz,zakaj pa ne mores primerjat porsa s ferarijem? Sašo, odpri motorni pokrov, pa dobr poglej, pa vsed se v enga in drucga (priznam Ferrarija še nisem peljou), pa še zvok primerjej. Sicer sem pa napisou,da je Porsche Konfekcija F pa .... - oglej si, pa boš vidu. Pa še enkrat, brez vojne, vsakdo ima lahko svoje mnenje! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SASO Objavljeno Januar 19, 2002 Deli Objavljeno Januar 19, 2002 ma nobene vojne ne bo,samo meni se ta pors gt zdi isti rang ku kak ferari,pa tud cena je podobna!ma ce ti povem po resnici se nisem se peljal ne z enim ne z drugim.edino z marcedesom od nasga direktorja sem se pelu.lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 quote: quote: Pa še tako med nami, poščijem se na lojtratne vozove imenovane Ferrari!!!!!!!. Pa ne okol govort! Lep pozdrav izpod Pohorja. ROCKY Kako moreš sploh primerjat avtomobilsko konfekcijo (Porsche) s praktično butično znamko? Sploh pa, ko boš enkrat od blizu pogledou enega in drugega, boš najbrž spremenu svoje mnenje ! Ej pa vsseno ne bi tukej odpirou vojne, kaj je boljš, Ferrari, Porsche, Masserati,Bugatti, Lotus ipd. Lojzi ma vas rad Saj je ferrari res mogoce buticen pa sploh pa oh samo cez porscah ga pa ni! Ker izhaja iz ljudskega avta (hrosc) in se drzi tega koncepta ze od zacetka, pa se na pariz-dakar se lahko odpravi in zmaga, kar pa ferrariju ne bo uspelo kar tako! PS:pa to ni nobena vojna! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 Ja Loooooooooojziiiiiii, pa sej si ti zaceu s tistim :kako moreš primerjati..... Sej ne da bi hotu kej podžigat... ace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 Kar se mene tiče je sramota da je sploh nekdo omenil Ferrari v temi s takim naslovom. Naslednja primerjava bo najbrž kar med BMW in Ducati motocikli... Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 quote: Kako moreš sploh primerjat avtomobilsko konfekcijo (Porsche) s praktično butično znamko? Sploh pa, ko boš enkrat od blizu pogledou enega in drugega, boš najbrž spremenu svoje mnenje ! Lojzi!! A tole slucajno name leti? Na tak nacin sm zadnjic primerjal ducati - japonce In kaka reakcija je sledila ...! Pa ne da bi imel kaj proti 900RR in podobnimi stroji, se zdalec ne, rekel sem samo, da imajo ducatiji svoj sarm in zvok -- Andraz, cyc Uredil - cyc on 22/01/2002 00:35:40 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se