speed-devil Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 dejte povedat kaj je bolš.a stalker al ice.a je ta ice preveč grda za u javnost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Yup! :D Jst ti priporočam stalkerja. Veliko lepši pa še bolj praktičen od tegale! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 hmmmm meni je Ice bol ušeč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 dejte povedat kaj je bolš.a stalker al ice.a je ta ice preveč grda za u javnost. Sem opazu da pravis ce je ICE pregrd za v javnost. Ja ce nihas med ICE-om in pa stalkerco ti ICE najbrz ni prav odvraten. Svetujem ti da izberes skuterja ki je teb vsec ne pa tistga ki je drugim. Drugac pa je dejstvo to da je stalkerca preizkusena ze 100-krat ICE pa je vecini manj znan ker jih je nasplosno manj in zato ma njbrz manj pristasev. Jasno pa nimata istih karakteristik (ampak noben ni brez napak) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed-devil Objavljeno September 22, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2004 Sem opazu da pravis ce je ICE pregrd za v javnost. Ja ce nihas med ICE-om in pa stalkerco ti ICE najbrz ni prav odvraten. Svetujem ti da izberes skuterja ki je teb vsec ne pa tistga ki je drugim. Drugac pa je dejstvo to da je stalkerca preizkusena ze 100-krat ICE pa je vecini manj znan ker jih je nasplosno manj in zato ma njbrz manj pristasev. Jasno pa nimata istih karakteristik (ampak noben ni brez napak) :OK: ma ja sej maš prov.a slučajno veš a ma vodno hlajenje pa zadi disk. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 mislim da stalker zadi nima diska, za ice newem :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed-devil Objavljeno September 22, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 22, 2004 mislim da stalker zadi nima diska, za ice newem :? aha. dej če zveš sporoči.a veš za kšn nov motor, ki je pod 400.000sit mi puvej.sam ne unih korejskih jajc.hyusong pa te fore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 aha. dej če zveš sporoči.a veš za kšn nov motor, ki je pod 400.000sit mi puvej.sam ne unih korejskih jajc.hyusong pa te fore Ja mas moznost kupit peugeota ludix one (al kako se z imenuje) mas razlicne verzije z boben/bobn, disc/disc pa tud po izgledu se mal razlikujejo so pa tam od 300 000 do 400 000 sit(nih). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed-devil Objavljeno September 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2004 Ja mas moznost kupit peugeota ludix one (al kako se z imenuje) mas razlicne verzije z boben/bobn, disc/disc pa tud po izgledu se mal razlikujejo so pa tam od 300 000 do 400 000 sit(nih). sam ta ludix je ful grd je pa res da je možn da bo bolš delov k je peugeotov.jst se bom najbrž kr za ice odločil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 sam ta ludix je ful grd je pa res da je možn da bo bolš delov k je peugeotov.jst se bom najbrž kr za ice odločil. Jest bi se najbrz tud. Samo vseen pa tud stalkerce ne bi cist izpustu iz izbire bi se tezko odlocu ampak bi sl oba preizkusit in bi izbral tistga ki mi najbolj ustreza. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 Jaz bi pa stalkera izbral .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 Sicer ne vem, kako je z voznimi lastnostmi, ampak vizualno je ICE pravi umetniški dosežek. Kdor trdi drugače, nima neke estetske žilice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 Jst sem mev včasih, no ne tko nazaj ;) stalkerja. Maš dve varjanti navadno pa kao "športno". Pr športni (to sm mev jst :D ) maš diska uspred in zadej pa sedež maš mal drgačen in lepš sediš na njem. Obe verziji greta nekje isto edin pospeški so bli na mojmu bolši kokr na sestričninem k ma navadno verzijo. Tko da če kupeš stalkerja poglej da ma oba diska, k ni nč dražji sam dobit ga moraš :). Vozne lasnosti ma pa hude že sam zarad teže/velikosti. Je pa kr ql skuter men je sam brez blokad pa red spunge(pospeški) šu tm ene 80-85 po ravnem(po števcu seveda, k pa ne laže tolk). Pospeške ma pa hude. Ice še nisem vozu, pa tud vidu še ne tko da o tem nimam pa nč za povedat :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 jst bi ti pa bl ice priporocu! men osebno je bl usec nevem zakaj! edin kar je da se na stalkerju mogoce 2 mal lazi vozta! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cr4$h Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 Zdravo. Meni osebno ni Ice vsec zato,ker se mi zdi nekak taka da se pac peles od doma pa do trgovine za kaj vec se mi pa ne zdi. (seveda samo moje mnenje ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 Zdravo. Meni osebno ni Ice vsec zato,ker se mi zdi nekak taka da se pac peles od doma pa do trgovine za kaj vec se mi pa ne zdi. (seveda samo moje mnenje ) na podlagi cesa to sklepas? in zakaj je Stalker bolj tourersko naravnan od Ice-a? Ice ima baje za 400% mocnejsi okvir od "navadnih" skuterjev. Stalker brez stylinga + tuninga nekok ni nic posebnega. Ice pa izstopa. odlocitev je tvoja, placal bos sam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 na podlagi cesa to sklepas? in zakaj je Stalker bolj tourersko naravnan od Ice-a? - alker ima pod zicom placa za čelado ... ice nima pod zicom nič placa - pr nogah mas pri stalkerju velik vec placa kot pa pri icu k ma tisto reč med nogam - vidu sm ze ko sta se 2 pelala na icu pa se mi je kr mal smilu ... medtem ko se na stalkerju 2 lahko cist normaln peleta - je pa res da ice izstopa k je pc za pogledt neki posebnga ... v katermu smislu pa je odvisn od posameznika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 ja, glede ergonomije res, ampak stavek "za kaj vec se mi ne zdi" me je nekako zbodel v oci - kot da bi se pogovarjali o avtomatiku l. '82.. :wacko: men je ice bolj pri srcu. ni jih veliko, pa rahlo umetniski zgleda.. B) ...in ce ma se v resnici tolk mocnejsi okvir, pa ce neb bil skuter, pa ce neb mel 50 ccm, pa ce bi sou vsaj 200+, pa ce bi mel vecje kolese, pa ce jada jada jada, bi bil glih zame... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 Sej hitrost je pri ice-u najmanjsi problem pac das gor masino od runnerce 125 al pa 180. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 ni problem sam v hitrosti. js bi mel se obratomer do 14k, pa vsaj 320 mm disk spredi (ce ne kr dva), 6 prestav pa 17colske gume, pa tank med nogama, pa na roke nabito drzo, itd... :devil: supersport rulez! :wub: sam ce bi ze moral izbirat med skuterji, ce neb blo DNAja, bi verjetno izbiral med Aeroxom in Ice-om. .) prvi je kao sportiva wannabe scoot, drugi je pac neki posebnega. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed-devil Objavljeno September 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2004 fantje hvala k ste pripomogli k moji končni odločitvi. :) zdej sm se odloču za gilero ice in jo grem enkrat ta tedn pogledat da se prepričam na lastne oči o tem čudu.če mi bo tok ušeč kot je na lsiki in če mi bo belanca padla lepo v roke jo bom takoj nabavu.sam še eno uprašanje.a je 320.000sit preveč za ta motor.men se zdi gleda na to da je nov ful pocen.je pa letnik 2001.sam je bil 3 leta v skladišču LP speed-devil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed-devil Objavljeno September 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2004 k ga dobim bom rabu kšnga rabljenga zx-sa.tko da če kdo prodaja nej mi pove. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 pa če je stal 3 leta te še probaj za kakih 20k dol shandlat .) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed-devil Objavljeno September 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2004 pa če je stal 3 leta te še probaj za kakih 20k dol shandlat .) :D ma ja sej bom probu.hvala za nasvet. :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se