snoopy Objavljeno April 4, 2007 Objavljeno April 4, 2007 Žio! Le pridi pridi, sam pazi, da ne zamete prej .) :ninja: Je že kej novga pred hišo parkirano :ninja: lp Ni še...je pa na poti....sem že zelo blizu :D moram še prekvalifikacijo izpita narest...tm v roku 14 dni naj bi blo...tko pravjo no...sej se vidmo :grim
cof Objavljeno April 16, 2007 Objavljeno April 16, 2007 HONDA The Power of Dreams tako rekoč power sam u sanjah :hmm:
malakai Objavljeno April 17, 2007 Objavljeno April 17, 2007 Tovariši in tovarišiče :rolleyes: , še pomnite kakšno stran nazaj, ko je bla v igri skupna furca, se bomo samo po tej temi vozili ali bomo tudi kakšno skupaj po asfaltu zakrožili :whistle: . Kaj pravite za ta vikend, mogoče naslednji, ... med tednom :kva1: ,da bi nas šlo le čim več bolše bo... Naj u butalah motorji zarohnijo :lol:
Burnout Objavljeno April 17, 2007 Objavljeno April 17, 2007 Ta vikend ne morem.. mam vaje z Gasilci. Nasljednji vikend pa komot :D :OK: Lp Burnout
cof Objavljeno April 17, 2007 Objavljeno April 17, 2007 Tovariši in tovarišiče :rolleyes: , še pomnite kakšno stran nazaj, ko je bla v igri skupna furca, se bomo samo po tej temi vozili ali bomo tudi kakšno skupaj po asfaltu zakrožili :whistle: . Kaj pravite za ta vikend, mogoče naslednji, ... med tednom :kva1: ,da bi nas šlo le čim več bolše bo... Naj u butalah motorji zarohnijo :lol: naj hromi naj buči nij omeva po butalah in okol :headbang: če bo nedelja lepa se lahko dobimo pred debelim barom na kafjeti, pol jo pa mahnemo kamor se dogovorimo :kva1: kaj pravte (idrija-tolmin-gorica-pol pa nazaj v prekrasne butalee)
Jure Objavljeno April 17, 2007 Objavljeno April 17, 2007 Ta vikend se mogoče pa celo jaz pridružim :D Če mi bo le ratalo sestavt moped do tarkat :)
malakai Objavljeno April 18, 2007 Objavljeno April 18, 2007 .... če bo nedelja lepa se lahko dobimo pred debelim barom na kafjeti, pol jo pa mahnemo kamor se dogovorimo :kva1: kaj pravte (idrija-tolmin-gorica-pol pa nazaj v prekrasne butalee) Kok že v reklami pravijo : Meni je prav :) Ima kdo kakšno drugo turco v mislih? Ta vikend se mogoče pa celo jaz pridružim :D Če mi bo le ratalo sestavt moped do tarkat :) Kako kej napreduje sestavljanje, danes sva se srecala, vendar na 4 kolesih :unsure:
Jure Objavljeno April 18, 2007 Objavljeno April 18, 2007 Motor se ravno v temle trenutku farba pri majstru :) Je šele danes prišla barva. Tako da jutri še zalepim feltne, da poštrihamo obroč in rob na rdeče, da bodo lepo dvobarvne, potem še lak čez in fertik :)
snoopy Objavljeno April 18, 2007 Objavljeno April 18, 2007 Hello!!!Evo me...čakam vreme in skupno turco :010 sam povejte k bo da si splaneram :grim
GrCaR Objavljeno April 18, 2007 Objavljeno April 18, 2007 Hello!!!Evo me...čakam vreme in skupno turco :010 sam povejte k bo da si splaneram :grim snoopy... velik sreče z novim motorjem :OK:
Sanda7 Objavljeno April 18, 2007 Objavljeno April 18, 2007 jz ti tud želim srečno in varno vožnjo aja pa orgazmično tud :OK:
snoopy Objavljeno April 19, 2007 Objavljeno April 19, 2007 (popravljeno) snoopy... velik sreče z novim motorjem :OK: jz ti tud želim srečno in varno vožnjo aja pa orgazmično tud :OK: Ja ja...to bo zanimivo poletje :OK: mimogrede sanda...menjava blaga še velja?sladoled za nalepko MS?? :) PS:za orgazmično "vožnjo" pa upam da bo poskrbljena na drugačen način :devil: Popravljeno April 19, 2007. Popravil snoopy
Sanda7 Objavljeno April 19, 2007 Objavljeno April 19, 2007 seveda velja drgač pa če se že po rakeku voziš na vse zgodaj no vsaj mislim da si bil ti pred avtostilom okrog pol 10h,sem te mislila že na kofe povabit pa nisem bila prepričana,čeprav sem takoj nate pomislila k sm vidla suzuko z eno čudno targo
snoopy Objavljeno April 19, 2007 Objavljeno April 19, 2007 Ja sm bil ja :P ...sm šu naročit par stvari...kaj je tisto-eno čudno targo....kaj s tem misleš? Drugič pa le reč..sicer pa dns nism mel cajta.. učenje pa šola...bo za vikend več(po tem ko nardim servis :) ) No sj se kj vidmo... Kam pol gremo u nedeljo na furco??? :hmm:
Sanda7 Objavljeno April 19, 2007 Objavljeno April 19, 2007 matr mam dobr čud da vas kr tako prepoznam glede targe nisem vidla a je blo mb al nm zarad tega sem tud posumla da si ti za furo pa se je treba zment
malakai Objavljeno April 19, 2007 Objavljeno April 19, 2007 Tisto k je cof predlagal, bi bla glih pravšnja. Kok vam pa kej ura odgovarja, glede na to, da je nedelja za sobotnim vecerom, predlagam ne kakšne zgodnje ure :whistle: ... LP
snoopy Objavljeno April 19, 2007 Objavljeno April 19, 2007 Tisto k je cof predlagal, bi bla glih pravšnja. Kok vam pa kej ura odgovarja, glede na to, da je nedelja za sobotnim vecerom, predlagam ne kakšne zgodnje ure :whistle: ... LP Rana ura, zlata ura :P Ura mi je čist vseen kdaj je...sam da se pele...lohka pa se gremo kopat na morje....me zanima kok junakov bi blo u vodi :lol1:
malakai Objavljeno April 19, 2007 Objavljeno April 19, 2007 Rana ura, zlata ura :P Ura mi je čist vseen kdaj je...sam da se pele...lohka pa se gremo kopat na morje....me zanima kok junakov bi blo u vodi :lol1: Morm priznat, da mi tale pregovor prou nic ne diši :grrr Mogoče bi se našla pa kakšna junakinja :naughty: in z njo posledično kakšen junak. lp
snoopy Objavljeno April 19, 2007 Objavljeno April 19, 2007 ta pregovor je pa čist fajn...predvsem zato ker če bomo res zgodni se lahko še na motorju umivam v rosi :lol1: Se pravi si se kot junak že prijavil?!! :kva2: junakinjo ti pa že najdemo...flaška piva tut šteje ane... :lol1: :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se