Jure Objavljeno Junij 6, 2007 Objavljeno Junij 6, 2007 Za obiskovalce rid (in tudi ostale): :D ROŠTILJADA JE NAPOVEDANA ZA ČETRTEK, 07.06.2007 približno od 18-e do 21-e ure . Napovedano je tudi, da za pijačo poskrbi vsak sam (morda bo @Klajba prinesel nekaj rezervnega piva - se še ni izjasnil).kdor misli uletet naj se pofočka v temi kačje ride
snoopy Objavljeno Junij 9, 2007 Objavljeno Junij 9, 2007 Tle notr se pa zmeri manj dogaja....zdj...al se vsi za izpite učite...al pa ste šli na morje brez da bi snoopya povabl :whistle: :whistle: :whistle:
Jure Objavljeno Junij 12, 2007 Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) Izpiti, izpiti :wacko: Komaj čakam, da se končajo, potem bom pa Snoopya povabil na morje :D Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil DeX
jerryspringer Objavljeno Junij 12, 2007 Objavljeno Junij 12, 2007 Izpiti, izpiti :wacko: Komaj čakam, da se končajo, potem bom pa Snoopya povabil na morje :D jest pa sladoled častim! ti ne morš spat!?
snoopy Objavljeno Junij 12, 2007 Objavljeno Junij 12, 2007 Izpiti, izpiti :wacko: Komaj čakam, da se končajo, potem bom pa Snoopya povabil na morje :D :glare: maš ti kj za bregom?????? :blink: :lol1: Kje pa so kj notranjke???? :hmm:
Irencko Objavljeno Junij 12, 2007 Objavljeno Junij 12, 2007 taku taku takulele... jst sm tukilele :whistle:
snoopy Objavljeno Junij 12, 2007 Objavljeno Junij 12, 2007 taku taku takulele...jst sm tukilele :whistle: A to je vse?? :hmm: zdj se pa stvari pol obrnejo....pa moje hlače ostanejo gor...tvoje pa :whistle: :whistle: :evilgrin: kje maš mlinček???boš ti šla mogoče u medvode???
Irencko Objavljeno Junij 12, 2007 Objavljeno Junij 12, 2007 A to je vse?? :hmm: zdj se pa stvari pol obrnejo....pa moje hlače ostanejo gor...tvoje pa :whistle: :whistle: :evilgrin: kje maš mlinček???boš ti šla mogoče u medvode??? moje pa......? hm no comment :whistle: hja medvode, kaj pa vem, jut zvem kdaj mam ustno maturo prvič... pa ja brez mlinčka sm še tko d nwm kako bom tu spelala. če slučaj nam šla bom šla pa saj mal na črn vrh pogledat, bo mnde tut dogajal :naughty: bomo vidl, kako bo z mlinčkom... :unsure:
snoopy Objavljeno Junij 12, 2007 Objavljeno Junij 12, 2007 moje pa......? hm no comment :whistle: hja medvode, kaj pa vem, jut zvem kdaj mam ustno maturo prvič... pa ja brez mlinčka sm še tko d nwm kako bom tu spelala. če slučaj nam šla bom šla pa saj mal na črn vrh pogledat, bo mnde tut dogajal :naughty: bomo vidl, kako bo z mlinčkom... :unsure: Pomoje s tvojim mlinčkom delajo zdle zalogo in meljejo kofe za naslednjih par10letji :lol1:
Sanda7 Objavljeno Junij 12, 2007 Objavljeno Junij 12, 2007 tko da bo treba zdejle na en kofe da ga čim prej ponucamo in da pride mlinček v prave roke ter da se zapelje kej v družbi črička
Jure Objavljeno Junij 12, 2007 Objavljeno Junij 12, 2007 :glare: maš ti kj za bregom?????? :blink: :lol1: :naughty: :naughty: :D Kje pa so kj notranjke???? :hmm: Skrivajo se :krneki:
snoopy Objavljeno Junij 12, 2007 Objavljeno Junij 12, 2007 Evo me... mal' bolan... :headbang: Sj ni čudn...namest da bi pil ta zrelga si se s sokcom nalival :wacko: Boš vedu za drugič ;) Ej...jst sm tut dobu :photo: ... :OK: Moje pa...ni treba pošiljat...sva se tko zmenla...jasno ;) :D Pozdrav se...
PikiJapok Objavljeno Junij 12, 2007 Objavljeno Junij 12, 2007 Kaj naj ti rečem... Še vedno imam raje ženske. :whistle:
snoopy Objavljeno Junij 12, 2007 Objavljeno Junij 12, 2007 Kaj naj ti rečem... Še vedno imam raje ženske. :whistle: Sj vem...sj jst tut...zato morš pa z mano držat...če ne bom ekstrav lak naroču mim logatca pa suzy obvestil o... :whistle: :whistle: mater sm žleht :devil: :devil:
PikiJapok Objavljeno Junij 12, 2007 Objavljeno Junij 12, 2007 Sam vlaka ne... neeeeee... kaj piješ? :cry:
snoopy Objavljeno Junij 12, 2007 Objavljeno Junij 12, 2007 Sam vlaka ne... neeeeee... kaj piješ? :cry: :evilgrin: to je pa že bolša diplomacija :lol1: sj veš kaj pijem... :beer1:
snoopy Objavljeno Junij 12, 2007 Objavljeno Junij 12, 2007 Zdj pa tkole.... vsi veste kdaj je piknik... a se boste kj pofočkal al kaj??? Madonca morm skos povsod težit... :alien1: :krneki:
snoopy Objavljeno Junij 12, 2007 Objavljeno Junij 12, 2007 Pa ne v tej temi, ampak tukaj. Bemtiš...sm zajebal :headbang: :headbang: :headbang:
cof Objavljeno Junij 18, 2007 Objavljeno Junij 18, 2007 snoopy kdaj si prišel iz medvod. če me spomin ne vara sva se vidla :whistle:
Sanda7 Objavljeno Junij 19, 2007 Objavljeno Junij 19, 2007 snoopy je brez compa vsaj po podatkih njegove drage
maus Objavljeno Junij 19, 2007 Objavljeno Junij 19, 2007 Snupiju enga :004 k nima compa ...vsaj nimam konkurence :lol1:
Irencko Objavljeno Junij 19, 2007 Objavljeno Junij 19, 2007 juf le kaj j delu, zj se j že na komp spravu... :unsure: ritka zj maš pa spt kurnik zase :whistle:
maus Objavljeno Junij 19, 2007 Objavljeno Junij 19, 2007 juf le kaj j delu, zj se j že na komp spravu... :unsure: ritka zj maš pa spt kurnik zase :whistle: Kure ušle :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se