Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

kam... :whistle:

Objavljeno

Po notranjski so se razbežale :lol1:

Objavljeno

uuuuuuu, bo treba mal na kup zgrebt, res d nejso ovce ma...

:whistle:

Objavljeno
snoopy kdaj si prišel iz medvod.

če me spomin ne vara sva se vidla :whistle:

Sva se ja... :beer2: pa nisi bil vidit tko v slabem stanju...kako da se ne spomneš?? :lol1:

domu sm pršu ob9 zutri...glih na kofe :closedeyes:

snoopy je brez compa

vsaj po podatkih njegove drage

Zdj ga že mam....moja draga vodi obveščevalno??

:kva2:

Snupiju enga :004 k nima compa ...vsaj nimam konkurence :lol1:

maus...ti nikol nimaš konkurence...še nism spoznal druzga motorista s tolk mal zobmi pa čist sivo glavo...pa še grbav...ma ti si unikaten :lol1:

lepo je spet bit v kontaktu z vsemi :photo:

Objavljeno

da sm majhn, revn in da mam revmo si pa pozabu... a to je še pikica na i :closedeyes:

Objavljeno
da sm majhn, revn in da mam revmo si pa pozabu... a to je še pikica na i :closedeyes:

Pa qwa pol'... J's tut, pa še majh'nga 'mam, pa se ne hval'm s tem... :devil:

Objavljeno

žiw jz sm tut z notranjske :D par km od burnouta sem pa doma :rolleyes:

Objavljeno

haloooooooo :)

notranjska v totalni tišini :?

zakaj ??

sam terate okol sej vem O:-)

Objavljeno

sam res vse ritke se furajo... :whistle:

Objavljeno

Razen naju... js u službi.. ti pa na servisu :headbang:

Objavljeno
Razen naju... js u službi.. ti pa na servisu :headbang:

jle d navela... :headbang:

Objavljeno

Kaj je zdej notranjci? Pa sej nas je nekaj, dejmo mal pisat :)

Objavljeno

pišemo pišemo...

a je kdo jutr za pijačo v PO in sprostitev na,...več pa ne povem da me ne boste kamenjal.. :winkiss:

Objavljeno

Hoj Notranjci... Kaj se sploh še kdo vozi kaj zunaj Notranjske???

Včer' v Jajcu nisem srečal nikogar... pa sem šel v Bihać na ćevape poltem... :whistle:

Objavljeno
Hoj Notranjci... Kaj se sploh še kdo vozi kaj zunaj Notranjske???

Včer' v Jajcu nisem srečal nikogar... pa sem šel v Bihać na ćevape poltem... :whistle:

Notranjska je zakon :OK: :OK: :grim

Objavljeno
Notranjska je zakon :OK: :OK: :grim

Ko bom odojka jedu... bom potrdu tud to tezo :naughty:

Objavljeno

Čez natanko en mesec se odpravim "po poteh štafete mladosti 2007". Ruta je približno taka:

Logatec - Cerknica - Bloke - Sodražica - Kočevje - Livold - Črnomelj - Karlovac - Bihać - Drvar - Jajce - Banja - Luka - Doboj - Bos. Šamac - Fruška Gora - Novi Sad - Zrenjanin - Beograd - Kladovo (Đerdap) - Zaječar - Kragujevac - Niš - Vranje - Štip - Strumica - Star Dojran - demir Kapija - Bitola - Ohrid - Tetovo - Skopje - Priština - Novi Pazar - Čačak - Loznica - Tuzla - Sarajevo - Mostar - Međugorje - Trebinje - Nikšić - Podgorica - Ulcinj - Herceg Novi - Dubrovnik - Split - Murter - Novi Vinodolski - Krk - Pula - Umag - Lucija - Logatec (cca. 5000 km, cca. 18 dni).

Če bi rad izkusil vse čare balkanske kuhinje, se nama lahko pridružiš. ;) A-ja... pa lahko daš oglas, da menjaš kombinezon za većjega. :P

Objavljeno

Štafeto mladosti smo včasih tekl.. ne pa se z mopedi vozil :lol1:

Objavljeno
Štafeto mladosti smo včasih tekl.. ne pa se z mopedi vozil :lol1:

Pol pa teč ane...sj škodl ti ne bo!!!samo...časovno raztegni pot iz18 dni na 18 let...pa rešilc te mora spremljat.Pod obvezno opremo vzemi s seboj 2 para novih(PODKOVANIH!!!) adidask in pa voziček...

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

HOČM NAJKICEEEEEEEEE :closedeyes:

včasih nism biu tok str :lol1: ... dve - tri medicinske sestre se pa ne bi branu :whistle:

Objavljeno
HOČM NAJKICEEEEEEEEE :closedeyes:

včasih nism biu tok str :lol1: ... dve - tri medicinske sestre se pa ne bi branu :whistle:

J'st bom pa k'r na Metzelerkah to opravu... Ti mi pa lahk' v najkicah slediš, če že vztrajaš... Pa še poznal' se ti ne bo, boš lahk' kombinezon obdržal. :P

Objavljeno

:lol1:

Pa obleci majco SFRJ...sve za druga tita...

:lol1: :lol1: jovanka te bo ziher zelo vesela maus :kva2:

PS: najkice saks!!!!!! :whistle:

Objavljeno

Ko boš odojka ujel...ga bomo pa zapekl...lahko se pa ti javiš...če ti damo jabučk v usta in "narimo repek"...

ma taprav si

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
...če ti damo jabučk v usta in "narimo repek"...

Ta repek bi morau preimenovati v dejansko stanje .. in to je REEEEEEEEP :whistle:

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
Kdaj te lahk' pridemo pogledat, pa kako rečt?

Če ne more Condor na ride, pridejo ride k njemu... ;)

Piki vi se sam zmente, pokličte pa pridte, sj skos doma, DeX ve kje me najdete

V ČETRTEK, 05.07.2007 ob 19-i uri bi lahko šli pogledat in pozdravit Condorja! Kandidati za panoramsko vožnjo od rid do njegovega doma naj se mi javijo na PM, da se dogovorimo o podrobnostih!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!