maus Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Po notranjski so se razbežale :lol1:
Irencko Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 uuuuuuu, bo treba mal na kup zgrebt, res d nejso ovce ma... :whistle:
snoopy Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 snoopy kdaj si prišel iz medvod.če me spomin ne vara sva se vidla :whistle: Sva se ja... :beer2: pa nisi bil vidit tko v slabem stanju...kako da se ne spomneš?? :lol1: domu sm pršu ob9 zutri...glih na kofe :closedeyes: snoopy je brez compa vsaj po podatkih njegove drage Zdj ga že mam....moja draga vodi obveščevalno?? :kva2: Snupiju enga :004 k nima compa ...vsaj nimam konkurence :lol1: maus...ti nikol nimaš konkurence...še nism spoznal druzga motorista s tolk mal zobmi pa čist sivo glavo...pa še grbav...ma ti si unikaten :lol1: lepo je spet bit v kontaktu z vsemi :photo:
maus Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 da sm majhn, revn in da mam revmo si pa pozabu... a to je še pikica na i :closedeyes:
PikiJapok Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 da sm majhn, revn in da mam revmo si pa pozabu... a to je še pikica na i :closedeyes: Pa qwa pol'... J's tut, pa še majh'nga 'mam, pa se ne hval'm s tem... :devil:
Ven0m Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 žiw jz sm tut z notranjske :D par km od burnouta sem pa doma :rolleyes:
cof Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 haloooooooo :) notranjska v totalni tišini :? zakaj ?? sam terate okol sej vem O:-)
Irencko Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 sam res vse ritke se furajo... :whistle:
maus Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Razen naju... js u službi.. ti pa na servisu :headbang:
Irencko Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Razen naju... js u službi.. ti pa na servisu :headbang: jle d navela... :headbang:
Jure Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Kaj je zdej notranjci? Pa sej nas je nekaj, dejmo mal pisat :)
snoopy Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 pišemo pišemo... a je kdo jutr za pijačo v PO in sprostitev na,...več pa ne povem da me ne boste kamenjal.. :winkiss:
PikiJapok Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Hoj Notranjci... Kaj se sploh še kdo vozi kaj zunaj Notranjske??? Včer' v Jajcu nisem srečal nikogar... pa sem šel v Bihać na ćevape poltem... :whistle:
snoopy Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Hoj Notranjci... Kaj se sploh še kdo vozi kaj zunaj Notranjske???Včer' v Jajcu nisem srečal nikogar... pa sem šel v Bihać na ćevape poltem... :whistle: Notranjska je zakon :OK: :OK: :grim
maus Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Notranjska je zakon :OK: :OK: :grim Ko bom odojka jedu... bom potrdu tud to tezo :naughty:
PikiJapok Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Ko bom odojka jedu... bom potrdu tud to tezo :naughty: Čez natanko en mesec se odpravim "po poteh štafete mladosti 2007". Ruta je približno taka: Logatec - Cerknica - Bloke - Sodražica - Kočevje - Livold - Črnomelj - Karlovac - Bihać - Drvar - Jajce - Banja - Luka - Doboj - Bos. Šamac - Fruška Gora - Novi Sad - Zrenjanin - Beograd - Kladovo (Đerdap) - Zaječar - Kragujevac - Niš - Vranje - Štip - Strumica - Star Dojran - demir Kapija - Bitola - Ohrid - Tetovo - Skopje - Priština - Novi Pazar - Čačak - Loznica - Tuzla - Sarajevo - Mostar - Međugorje - Trebinje - Nikšić - Podgorica - Ulcinj - Herceg Novi - Dubrovnik - Split - Murter - Novi Vinodolski - Krk - Pula - Umag - Lucija - Logatec (cca. 5000 km, cca. 18 dni). Če bi rad izkusil vse čare balkanske kuhinje, se nama lahko pridružiš. ;) A-ja... pa lahko daš oglas, da menjaš kombinezon za većjega. :P
maus Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Štafeto mladosti smo včasih tekl.. ne pa se z mopedi vozil :lol1:
snoopy Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Štafeto mladosti smo včasih tekl.. ne pa se z mopedi vozil :lol1: Pol pa teč ane...sj škodl ti ne bo!!!samo...časovno raztegni pot iz18 dni na 18 let...pa rešilc te mora spremljat.Pod obvezno opremo vzemi s seboj 2 para novih(PODKOVANIH!!!) adidask in pa voziček... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
maus Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 HOČM NAJKICEEEEEEEEE :closedeyes: včasih nism biu tok str :lol1: ... dve - tri medicinske sestre se pa ne bi branu :whistle:
PikiJapok Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 HOČM NAJKICEEEEEEEEE :closedeyes: včasih nism biu tok str :lol1: ... dve - tri medicinske sestre se pa ne bi branu :whistle: J'st bom pa k'r na Metzelerkah to opravu... Ti mi pa lahk' v najkicah slediš, če že vztrajaš... Pa še poznal' se ti ne bo, boš lahk' kombinezon obdržal. :P
snoopy Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 :lol1: Pa obleci majco SFRJ...sve za druga tita... :lol1: :lol1: jovanka te bo ziher zelo vesela maus :kva2: PS: najkice saks!!!!!! :whistle:
snoopy Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Ko bom odojka jedu... bom potrdu tud to tezo :naughty: Ko boš odojka ujel...ga bomo pa zapekl...lahko se pa ti javiš...če ti damo jabučk v usta in "narimo repek"... ma taprav si :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
maus Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 ...če ti damo jabučk v usta in "narimo repek"... Ta repek bi morau preimenovati v dejansko stanje .. in to je REEEEEEEEP :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
PikiJapok Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Kdaj te lahk' pridemo pogledat, pa kako rečt?Če ne more Condor na ride, pridejo ride k njemu... ;) Piki vi se sam zmente, pokličte pa pridte, sj skos doma, DeX ve kje me najdete V ČETRTEK, 05.07.2007 ob 19-i uri bi lahko šli pogledat in pozdravit Condorja! Kandidati za panoramsko vožnjo od rid do njegovega doma naj se mi javijo na PM, da se dogovorimo o podrobnostih!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se