kađiva Objavljeno Oktober 28, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2006 a je sploh važn,....važn da se družte in se mate radi :lol1: :lol1: :lol1: :photo:
Polona N. Objavljeno Oktober 28, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2006 a je sploh važn,....važn da se družte in se mate radi :lol1: :lol1: :lol1: :photo: Itak da ni važno..... radi se pa itak imamo, družit se pa bomo še začel, ko se sploh spoznamo.... :D
Burnout Objavljeno November 2, 2006 Opozori Objavljeno November 2, 2006 Letos bo bolj težko, razen če se srečamo na Novoletni MS žurki :) Drugače bo pa treba počakat na novo sezono :( , da se bomo srečali na cesti :D Lp Burnout
jerryspringer Objavljeno November 6, 2006 Opozori Objavljeno November 6, 2006 kaj je kle čist umrlu? :BUA: mislim da bi se ga mogli it enkrat skup :drunk: se kdo javi za organizatorja? :hmm: drgač bomo pa cofa določil!!! :lol:
cof Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 no žabe pa ni trba silit v vodo :kva2:
Sanda7 Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 ma ta cof bo vse sam popil tko da ne vem če je glih za organizatorja :hmm: :P
snoopy Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 Organizatorja?Popil??Sem kaj zamudu v tej temi?? :?
jerryspringer Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 Organizatorja?Popil??Sem kaj zamudu v tej temi?? :? joj to snoopy! :kva2: cofa ni treba silit k šanku tko kot žabe ne v vodo! zastopiš zdaj? :hmm:
snoopy Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 joj to snoopy! :kva2: cofa ni treba silit k šanku tko kot žabe ne v vodo! zastopiš zdaj? :hmm: Ja to sem zastopil že prej <_< samo sem mislil da bo tut za nas vodo ˝prštimal˝!Da ne bo vse spil! pol so pa se organizatorja omenjal pa...clovek avtomatsko pomisle na :beer2: in :drunk: in ponavadi kot posledico vsega prejšnjega :SS Ane??? Pa jerry...hvala za toliko nežnih besed :yes:
jerryspringer Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 Ja to sem zastopil že prej <_< samo sem mislil da bo tut za nas vodo ˝prštimal˝!Da ne bo vse spil! pol so pa se organizatorja omenjal pa...clovek avtomatsko pomisle na :beer2: in :drunk: in ponavadi kot posledico vsega prejšnjega :SS Ane??? Pa jerry...hvala za toliko nežnih besed :yes: nežnih? :hmm:
snoopy Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 nežnih? :hmm: Glede na tvoj prejšnji post sem mislil da mi ni treba pisat navednic in boš dojel!! no ja..prije ili kasnije :P PS:s tem nočem bit žleht(mogoče mal .) )!!Ampak važn je da se tut na notranjskem dogaja!!! ANE???? LP Andrej
GrCaR Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 še mal, pa bomo gorence pa primorce prehitel :P :lol1: :lol1: :lol1:
ton Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Itak, mal nabijanja brezveznih postov in zmaga je naša he, he. :naughty:
Burnout Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Evo en post brez veze :) LP Burnout
GrCaR Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 take rabmo :OK: :lol1: :lol1: :lol1:
snoopy Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 Rekorde?Zmenjeno!Tisti ki prvi prekorači rekord(s svojim postom) da notranjcem za pijačo :naughty: (vikend paket :OK: ) Veselo na delo :yea1:
GrCaR Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 zdej si jih pa prestrašu, pa noben ne bo več hotu nč napisat, da ne bi rekorda podru :P
snoopy Objavljeno November 8, 2006 Opozori Objavljeno November 8, 2006 A ne!Sj bo vsak tut neki s sabo prnesu da ne bo krize!!A prov? (ssaboprnestepraznvamopress) Vi sam pište!! :yes:
snoopy Objavljeno November 10, 2006 Opozori Objavljeno November 10, 2006 Pa vi niste resni!!!No ja...jst tut ne! :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se