jerryspringer Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 kdo pa je še resen? ajde kam ga gremo skup zažurat? :drunk: predlogi???
snoopy Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 jerry ti si levi ali desni??desnga poznam smo enkat sli v eliso skp...clovk da dol pades :OK: :beer2:
Jure Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 Pa je le mal zaživela ta tema, sem šele zdaj porajtal :D Zakon, gooo notranjci!!!! :OK: :OK: Jerry je pa levi, če je letnica rojstva v profilu prava :D
Burnout Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 Lej lej pa res :OK: No še mal bomo nabijal pa bo :P Ej Dex... a si ti kaj pol zamenjal zadnjo gumo al jo maš še kar vedno :P LP Burnout
GrCaR Objavljeno November 14, 2006 Opozori Objavljeno November 14, 2006 ej burnout, da se ti da ob 3h zjutri tle po forumu pisat :slap:
jerryspringer Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 vsak ma svoj fetiš! O:-)
Burnout Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 ej burnout, da se ti da ob 3h zjutri tle po forumu pisat :slap: Najmanjši problem, če pa sem pokonci do kakšnih štirih :D Kaj čmo če mi pa programiranje najbl laufa ponoči ;) Zraven pa še kakšno neumno napišem na forum :D LP Burnout
snoopy Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 Delaš ponoči da potem izkoristiš dan, kaj... :OK: A kdo kej ve...se na ridah se kj dogaja al so umolknile do pomladi? PS:kdo bo pa pozimi oddajal decibele na ovinkih ko nas ne bo?Planinčani se bojo spet "razvadili" :kva2: :naughty: :slap:
GrCaR Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 bo treba nažiganje motorjev na kaseto posnet, pa en hud ozvočenje gor v šumi, pol pa najbl naglas nastavt :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Sanda7 Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 res je! desni sm. ampak tkole za v monitor gledano si levi :grim oz talev hehe mi je smešno ne mislim tkod a si lev,mah u glavnu mi je cof danes reku da morem prit kej sem not pogledat,tko da zdej sem tuki :P
Jure Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 Lej lej pa res :OK: No še mal bomo nabijal pa bo :P Ej Dex... a si ti kaj pol zamenjal zadnjo gumo al jo maš še kar vedno :P LP Burnout Huh, kar ne morem se navadit, da bi redno spremljal to temo, ker je bila vedno tako mrtva :) Ja, gumo sem zamenjal ja. Sem šel kmalu po tistem ko smo se menili v Solkan k Simčiču in nabavil drugo, isto Dunlop Qualifier. Cena je bila super ugodna, cca 35% popusta, pa še zmontirali so mi :D
jerryspringer Objavljeno November 16, 2006 Opozori Objavljeno November 16, 2006 ampak tkole za v monitor gledano si levi :grim oz talev hehe mi je smešno ne mislim tkod a si lev,mah u glavnu mi je cof danes reku da morem prit kej sem not pogledat,tko da zdej sem tuki :P mater se mal pa že ne bom vedu kter sm! :eek: misl sm cofov desni po monitorju levi!? a zdej je prou??? :hmm:
Sanda7 Objavljeno November 16, 2006 Opozori Objavljeno November 16, 2006 pizdarija zakompliciral do kraja u glavnu Cof je un k ma čik u roki................ levi :P
cof Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 (popravljeno) sam ti pa use podrobnosti vidš :eek: sm mogu it prou pogledat če drži :eek: Popravljeno November 17, 2006. Popravil cof
jerryspringer Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 pizdarija zakompliciral do kraja u glavnu Cof je un k ma čik u roki................ levi :P sej jest ga mam tud če fajn zravn piksne pogledaš... :kva2:
Jure Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Vidim da vas je aktivnih tudi ene par iz bližnje okolice v tej temi :) A je slučajno kdo član MK Krokarja? Videvam, da se nekaj štima prostore na Gerbičevi 32, pod našim klubom (NŠK), pa me zanima kako pa kaj je s tem, oz kdaj bo zrihtano :)
jerryspringer Objavljeno November 17, 2006 Opozori Objavljeno November 17, 2006 Vidim da vas je aktivnih tudi ene par iz bližnje okolice v tej temi :) A je slučajno kdo član MK Krokarja? Videvam, da se nekaj štima prostore na Gerbičevi 32, pod našim klubom (NŠK), pa me zanima kako pa kaj je s tem, oz kdaj bo zrihtano :) še ploščice pa šank pa bo...
Sanda7 Objavljeno November 18, 2006 Opozori Objavljeno November 18, 2006 upam da bomo Shadowke povablene na otvoritu .)
jerryspringer Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 test test... :kva2: oja še dela... :OK:
GrCaR Objavljeno November 22, 2006 Opozori Objavljeno November 22, 2006 Sam bl mal folka kej not napiše :BUA: AJDE DEJMO PISAT :OK:
snoopy Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 A se danes kdo kam odpravlja??Kdo je naroču sonce??? :) Kaj pa nj napisem??
jerryspringer Objavljeno November 23, 2006 Opozori Objavljeno November 23, 2006 gre kdo v soboto v besnico? :drunk:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se