Anubis Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 (popravljeno) Včeraj je bil koncert ob 20 letnici uglasbitve Mačka Murija. Precej legendarna zadeva, temu primeren je bil tudi obisk v Križankah. Žur. Popravljeno September 24, 2004. Popravil Anubis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 24, 2004 .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 24, 2004 .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 Full mi je žou, da sem zamudu, poslušou kritiko dons zjutrej.... pa drugič :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 24, 2004 Deli Objavljeno September 24, 2004 Full mi je žou, da sem zamudu, poslušou kritiko dons zjutrej.... pa drugič :angry: Men tud. Pravjo pa da "drugič" ne bo več. Če kdo kej več ve, naj me pa pravočasno spomni. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se