Skoči na vsebino

Gilera DNA MHR ali Aprilia rs 50 ?

Cr4$h

Priporočene objave

No mene zanima kateri motor Giler dna mhr ali Aprili rs50 bi bolj ustrezal pokrajini tako bolj hriboviti.

Sicer me pa se zanima glede Gilere dna mhr, ce ima to brzine ali je to skuter z drugacnim izgledom ?

Endurca pa nebi kupoval,ker mi ni vsec O:-) .

Popravljeno . Popravil Cr4$h
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

DNA ma variator. v bistvu skuter, le da ma komponente drugace razporejene (prostor za celado namesto tanka pri motociklu, nima prostora za noge kot pri skuterju, itd. ). kateri ti je boljsi, se bos moral pa sam odlocit.

naj se kreganje zacne. .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No mene zanima kateri motor Giler dna mhr ali Aprili rs50 bi bolj ustrezal pokrajini tako bolj hriboviti.

Sicer me pa se zanima glede Gilere dna mhr, ce ima to brzine ali je to skuter z drugacnim izgledom ?

Endurca pa nebi kupoval,ker mi ni vsec O:-) .

ne edn ne drugi ne ustreza hribovitemu svetu ... če pa ze samo med tem dvema izbiras pa defenitivno aprilia ker dna nikakor ni za hribovit svet!!!

drgac bi ti pa za hribovit svet raj priporoču kksnga Stalkerja .) al pa ce ze glih ciljas tut na aprilio -> Aprilia Rally

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se zahvaljujem za informacije,vendar kot mi je Beno priporocal Stalkerja sem tudi o tem razmisljal,vendar imam pred hiso ene 100 metrov v hrib makedam, sicer je potem ze asvalt pa bi se pomoje tole rahlo cudno skuter obnasal....

Ker ze frcija mal zanasa :D.

Drgac sm bil v Jamaha centru pa so mi priporocali Yamaho TZR 50 ki nova stane 600.000, pa sm pomislu raj na kej druzga,ker je ta model jamahe cito nov in se ne dobi rabljenega,vsaj tak model kot mi ga je un kazu tam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ti nebi mel po makadamu pa po hribih skutera, ker bi ga zanašalo, razmišljaš pa o cestaku :D :grrr

aja pa kaj je sploh DNA MHR, kaki novi model al kaj :? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za v klanc se 100% bolj splaca aprilia...k je mam js pa vlece k :yea2: :kva2: :kva2: ......in nazge z lahkoto vse skuterje tut predelane!!! nova yamaha trz pa je 685.000!! :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za v klanc se 100% bolj splaca aprilia...k je mam js pa vlece k  :yea2:  :kva2:  :kva2: ......in nazge z lahkoto vse skuterje tut predelane!!! nova yamaha trz pa je 685.000!! :BUA:

Lool, ti to govoriš o aprilii rs? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

od kdaj te gre samo odblokirana rs50 tak ko odblokiran skuter, kaj šele predelan :lol1:

Popravljeno . Popravil Ciko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmmm, pol bi bil najbols kaksen Enduro motor ?  :huh:

endura za hribovit teren - bejz, no, od kod ti ta nora ideja!?! :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, sam vedno ko pogledam od Dena2 Aprilio  :wub:  :wub: .

B jo najraje prjel pa odpelu  :P .(To mislim domisljisko na sliki )

je huda, ne :D :D

<zok> ...kvalitetno... :devil: :P

post-18-1096122692.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lool, ti to govoriš o aprilii rs? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

od kdaj te gre samo odblokirana rs50 tak ko odblokiran skuter, kaj šele predelan :lol1:

jap....v hrib sm mislu...al je tezku za brat! <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za v klanc se 100% bolj splaca aprilia...k je mam js pa vlece k trance_30_punk.gif trance_41_w00t2.gif trance_41_w00t2.gif ......in nazge z lahkoto vse skuterje tut predelane!!! nova yamaha trz pa je 685.000!! trance_39_thumbdown.gif

nena se šali :)

lahko pa probamo :naughty: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za v klanc se 100% bolj splaca aprilia...k je mam js pa vlece k :yea2: :kva2: :kva2: ......in nazge z lahkoto vse skuterje tut predelane!!!

Vredu ce z lahkoto nazge tud predelane skuterje te povabim na drag race izbiras lahko med Runerjem in DNAjem.Za info DNA nazgal RS160,KMX,NSR...Runner nazgal KX 125 ... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No ko ze beseda tece o skuterjih so meni tudi skuterji ZELO vsec sam me je strah da bom na tem makadamskem hribu padal <_< , pa nekateri so mi tudi povedali da skuter bi se prej kot slej pokvaril :? . Je to res ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa nekateri so mi tudi povedali da skuter bi se prej kot slej pokvaril :? . Je to res ?

ce ze tako gledas - vse se slej ko prej pokvari. ne vem zakaj bi se skuterji prej kot kaj drugega.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!