Cr4$h Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 (popravljeno) No mene zanima kateri motor Giler dna mhr ali Aprili rs50 bi bolj ustrezal pokrajini tako bolj hriboviti. Sicer me pa se zanima glede Gilere dna mhr, ce ima to brzine ali je to skuter z drugacnim izgledom ? Endurca pa nebi kupoval,ker mi ni vsec O:-) . Popravljeno September 25, 2004. Popravil Cr4$h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 DNA ma variator. v bistvu skuter, le da ma komponente drugace razporejene (prostor za celado namesto tanka pri motociklu, nima prostora za noge kot pri skuterju, itd. ). kateri ti je boljsi, se bos moral pa sam odlocit. naj se kreganje zacne. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 No mene zanima kateri motor Giler dna mhr ali Aprili rs50 bi bolj ustrezal pokrajini tako bolj hriboviti. Sicer me pa se zanima glede Gilere dna mhr, ce ima to brzine ali je to skuter z drugacnim izgledom ? Endurca pa nebi kupoval,ker mi ni vsec O:-) . ne edn ne drugi ne ustreza hribovitemu svetu ... če pa ze samo med tem dvema izbiras pa defenitivno aprilia ker dna nikakor ni za hribovit svet!!! drgac bi ti pa za hribovit svet raj priporoču kksnga Stalkerja .) al pa ce ze glih ciljas tut na aprilio -> Aprilia Rally Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 aja, vec o DNA lahko preberes tukaj, o RS pa tukaj. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cr4$h Objavljeno September 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2004 Se zahvaljujem za informacije,vendar kot mi je Beno priporocal Stalkerja sem tudi o tem razmisljal,vendar imam pred hiso ene 100 metrov v hrib makedam, sicer je potem ze asvalt pa bi se pomoje tole rahlo cudno skuter obnasal.... Ker ze frcija mal zanasa :D. Drgac sm bil v Jamaha centru pa so mi priporocali Yamaho TZR 50 ki nova stane 600.000, pa sm pomislu raj na kej druzga,ker je ta model jamahe cito nov in se ne dobi rabljenega,vsaj tak model kot mi ga je un kazu tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 ti nebi mel po makadamu pa po hribih skutera, ker bi ga zanašalo, razmišljaš pa o cestaku :D :grrr aja pa kaj je sploh DNA MHR, kaki novi model al kaj :? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrSLapm3 Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 za v klanc se 100% bolj splaca aprilia...k je mam js pa vlece k :yea2: :kva2: :kva2: ......in nazge z lahkoto vse skuterje tut predelane!!! nova yamaha trz pa je 685.000!! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 (popravljeno) za v klanc se 100% bolj splaca aprilia...k je mam js pa vlece k :yea2: :kva2: :kva2: ......in nazge z lahkoto vse skuterje tut predelane!!! nova yamaha trz pa je 685.000!! :BUA: Lool, ti to govoriš o aprilii rs? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: od kdaj te gre samo odblokirana rs50 tak ko odblokiran skuter, kaj šele predelan :lol1: Popravljeno September 25, 2004. Popravil Ciko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cr4$h Objavljeno September 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2004 Hmmm, pol bi bil najbols kaksen Enduro motor ? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 Hmmm, pol bi bil najbols kaksen Enduro motor ? :huh: endura za hribovit teren - bejz, no, od kod ti ta nora ideja!?! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 Hmmm, pol bi bil najbols kaksen Enduro motor ? :huh: začel si ramišljati v pravi smeri... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cr4$h Objavljeno September 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2004 Ja, sam vedno ko pogledam od Dena2 Aprilio :wub: :wub: . B jo najraje prjel pa odpelu :P .(To mislim domisljisko na sliki ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno September 25, 2004 Deli Objavljeno September 25, 2004 Ja, sam vedno ko pogledam od Dena2 Aprilio :wub: :wub: . B jo najraje prjel pa odpelu :P .(To mislim domisljisko na sliki ) je huda, ne :D :D <zok> ...kvalitetno... :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrSLapm3 Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 Lool, ti to govoriš o aprilii rs? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: od kdaj te gre samo odblokirana rs50 tak ko odblokiran skuter, kaj šele predelan :lol1: jap....v hrib sm mislu...al je tezku za brat! <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 Kaj ti si z Gilera DNA MHR mislil osnovno DNA ali z MHR predelavo? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cr4$h Objavljeno September 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 26, 2004 Hm mislil sem z predelavo :) . Ampak tudi osnovna ni slaba :D . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 za v klanc se 100% bolj splaca aprilia...k je mam js pa vlece k trance_30_punk.gif trance_41_w00t2.gif trance_41_w00t2.gif ......in nazge z lahkoto vse skuterje tut predelane!!! nova yamaha trz pa je 685.000!! trance_39_thumbdown.gif nena se šali :) lahko pa probamo :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 (popravljeno) To Gilero DNA MHR mislis mojo? :hmm: Popravljeno September 26, 2004. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 za v klanc se 100% bolj splaca aprilia...k je mam js pa vlece k :yea2: :kva2: :kva2: ......in nazge z lahkoto vse skuterje tut predelane!!! Vredu ce z lahkoto nazge tud predelane skuterje te povabim na drag race izbiras lahko med Runerjem in DNAjem.Za info DNA nazgal RS160,KMX,NSR...Runner nazgal KX 125 ... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 ...Runner nazgal KX 125 ... :? KX ma okrog 40 HP + close ratio gearbox!! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 :? KX ma okrog 40 HP + close ratio gearbox!! :blink: To tud meni ni slo v glavo kako je lahko prislo do tega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 To tud meni ni slo v glavo kako je lahko prislo do tega. Maš filmček od tega robi ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cr4$h Objavljeno September 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 26, 2004 No ko ze beseda tece o skuterjih so meni tudi skuterji ZELO vsec sam me je strah da bom na tem makadamskem hribu padal <_< , pa nekateri so mi tudi povedali da skuter bi se prej kot slej pokvaril :? . Je to res ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 Maš filmček od tega robi ? En ziher ma jaz ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 pa nekateri so mi tudi povedali da skuter bi se prej kot slej pokvaril :? . Je to res ? ce ze tako gledas - vse se slej ko prej pokvari. ne vem zakaj bi se skuterji prej kot kaj drugega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se