Skoči na vsebino

Gilera DNA MHR ali Aprilia rs 50 ?

Cr4$h

Priporočene objave

Kaksna je pa kej voznja s skuterjem po makedamu ?

Drgac so mi o prejsni okvari skuterja povedali v neki Jamahini trgovini,mislim da so mi povedali da se nekaj pregreje in da bi potem mogu met skuter velikokrat na servisu .) .

No potem mi je predlagal Jamaho TZR50 ki stane okol 700.000.

<_< ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S skuterom se komot peles po makedami magari s hitrostjo 70km/h pa se vec :) , edino ce polagas so lahko posledice, to pa se lahko zgodi pri vseh enoslednih vozilih :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaksna je pa kej voznja s skuterjem po makedamu ?

Drgac so mi o prejsni okvari skuterja povedali v neki Jamahini trgovini,mislim da so mi povedali da se nekaj pregreje in da bi potem mogu met skuter velikokrat na servisu .) .

No potem mi je predlagal Jamaho TZR50 ki stane okol 700.000.

<_< ...

Ja logično da ti bodo hoteli dražjo stvar prodat .... :lol: :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako pa kej vplivajo na stabilnost majhna kolesa in to ko mas noge skupaj ? :huh:

Ja kak se navadiš, jaz sem se na mojiga skutera ful navado. Težko se pelam z kakim drugim skuterom. .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nebi mel skutera za po makadamu ker je nestabiln ampak mel bi cestaka??? kak stalker ki ma gor na začetku offroad kole je 100% bolši za po makadamu ko rs al pa tzr drugače pa ti bi moglo bit logično da je za po pesku endura .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj se motim al je problem samo teh bogih 100m makadama ?!?!

Ja mater.. sej to pa še z rolerji gre prevozit...

Sej ne boš za 100m endurce kupoval :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst ti neki povem poglej si od bonzija pa od benota filmck pa bos vidu kaj beno dela s svojo stalkerco po makadamu pa se bos pol odlocu kaj bos kupu!

ampak vseen ti pa bl priporocam stalkerco kot aprilio rs al pa gilero dna (vsaj za po makadamu)!

:hmm:

Popravljeno . Popravil mzibert
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj se motim al je problem samo teh bogih 100m makadama ?!?!

Ja mater.. sej to pa še z rolerji gre prevozit...

Sej ne boš za 100m endurce kupoval :D :D

No tako tudi jst mislim :D .

Za teh 100 metrov al pa se manj nebom Enduro motorja sou kupovat .) .

Drgac pa v bistvu mi sploh tastari nocjo kupt skuterja,pravjo da se mi bo takoj pregrel :rolleyes: .

Hocjo mi kupt Jamaho TZR50 :D , no ce ze hocjo se nebom upiral :) .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja ce je pa taka situacija pa vzami tzr ja :) sem mislo da je več makadama, kaj si te sploh kompliciral glede tega, to pa ja ni problem prevozit z nicem :)

jaz sem edino malo debelo gledal ko sem videl da ma tzr tovarniško 1kW moči :blink: :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aha ce bos vzel skuter z vodnih hlajenjem se ti bo se najprej pregrel!

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Popravljeno . Popravil mzibert
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

stari če misliš kupit bilo kaj!! kupi rabljeno ker novi te bo pokopal kaj se tiče finačno (orginal ne gre nikam tud če ni blokat je premalo) saj kaj se mene tiče edino če ma stari doma mečko v garaži pa če mate keš te pa zapravlaj

aja pa skuter je bolj obvljadiv pri mali hitrosti ko pa cestak pa pri večji

odloči se sam!!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

stari če misliš kupit bilo kaj!! kupi rabljeno ker novi te bo pokopal kaj se tiče finačno (orginal ne gre nikam tud če ni blokat je premalo) saj kaj se mene tiče edino če ma stari doma mečko v garaži pa če mate keš te pa zapravlaj

aja pa skuter je bolj obvljadiv pri mali hitrosti ko pa cestak pa pri večji

odloči se sam!!!!!!!!

Rabljen motor kupit to je moj nacrt .) .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:?

KX ma okrog 40 HP + close ratio gearbox!! :blink:

Samo ta dotičn KX ni mel niti slučajno 40HP. KTM ma semizdi 42 hp, pa ga na take kratke razdalje nikoli ne dobi. KX-a na obsežen servis, potem pa bo to okoli 40hp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ta topik je tak mimo, kot Luna od Zemlje <_< Čudno, da se še keri na Mobisuxu ali Motosvetu ni spomno, da bi imel Ferrari F-50 za oranje njive. Mogoče je predrag? B)

Poleg tega, kje si najdo DNA MHR? Pri Robeju v garaži? :unsure:

Drugače pa glej Mission Impossible 2 pa ti bo mogoče kakšen Triumph Daytona s kros gumami dal kako inspiracijo ;) Praktično za po cesti in terenu...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lool, ti to govoriš o aprilii rs? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

od kdaj te gre samo odblokirana rs50 tak ko odblokiran skuter, kaj šele predelan :lol1:

Heh, ja, samo je zamolčal, da je spredaj zašvasal na RS-ko vitl od Opel Frontere :lol1: Tak lahko še v 90% klanec prideš prej kot skuter, drugače pa so to malo lovske :010

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa daj, kupi terenca pa da zaključimo to debato. Maš jih tolko, da ni res: Yamaha BWS, Beta Ark, Benelli K2, Aprilia Rally, Honda X8R-x, Gilera Stalker...

Od motorjev pa Kawasaki KMX, Yamaha TDR, Honda Varadero (125)... itd.

Vodno hlajeni skuterji so za po hribih pomoje boljša naložba od zračnih, čeprav ne morem z gotovostjo trdit, ker zračnega še nisem imel ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!