Cr4$h Objavljeno September 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 28, 2004 Ok no,hvala za pomoc ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MrSLapm3 Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 in kaj si izbral?? <_< :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cr4$h Objavljeno September 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2004 Gilero ali Aprilio sigurno nebolm kupil, sem pa ze skoraj odlocen za Enduro motor :) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 30, 2004 Deli Objavljeno September 30, 2004 Gilero ali Aprilio sigurno nebolm kupil, sem pa ze skoraj odlocen za Enduro motor :) . Če hočeš 50-ko, še malo pri supermoto segmentu poglej (Rijeju RJ npr.) pa znaš najt nekaj za teren in cesto obenem ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cr4$h Objavljeno September 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2004 Ok,vem da je tole zelo n00b0vsko vprasanje sam kje je ta supermoto ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 30, 2004 Deli Objavljeno September 30, 2004 Supermoto je vrsta motociklov in ne trgovina :) , uvoznika za rijevu pa nevem :( , meni je tudi všeč Aprilia MX50. Tukaj imas eno sliko na tem linku http://mattari.1515.jp/0101/thumb/1065173208437s.jpg , samo mislim da si že videl ta motor :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno September 30, 2004 Deli Objavljeno September 30, 2004 Tale MX50 utegne bit kr zanimiv zate. Zdj se dobi zanj še 70cc kit od malossija to pa pomoje že more it k svina... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno September 30, 2004 Deli Objavljeno September 30, 2004 MX je ful dobra ja..samo jas bi na tvojem mstu pogledal še malo te rieju-e SM....Spike 50, smx 50 (odblokiran ma 6,5Kw)...vglavnem polno je tega samo malo je treba pogledati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se