motomanijak Objavljeno Januar 14, 2002 Avtor Deli Objavljeno Januar 14, 2002 Se pravi, da je najboljse imeti 1 pivo v riti, da ce te da pihat saj nekaj pokaze. Potem naj pa zaradi tega tezi. Se ekrat ponavljam, da mi ni cilj vozit zadet. Problem je, ker je non-stop THC prisoten v krvi. Popravite me ce se motim!? MotoManiac: Zelo izvirno ime. MM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 Tudi ta primer, dolgotrajne prisotnosti THCja v tebi, pa še izmerjeni primer, ko so pojedli prekmursko gibanico (mak) in so bili potem po testih "zadeti", so obravnavali (na kratko seveda). Opisani postopek naj bi policistu pomagal s kolikor toliko merljivimi postopki utemeljiti sum, da si neposredno tisti trenutek zadet, da te potem pošlje na lulanje k zdravniku. Ali bodo na tebi izvedli psotopek prepoznavanja simptomov je pa predvsem odvisno od tvoje vožnje in vedenja ob ustavitvi in pregledovanju dokumentov in drugih rečeh, ki jih radi počno policisti. Pa tudi kje. Če te bodo ustavili v nedeljo ob 4h zjutraj na cesti med Izolo in Koprom in boš imel na tablici Lj,Mb,Ce,Kk,Kr,Ng,Ms,Po in boš spadal v generacijo, ki žurira v A.Gavioli, boš po vsej verejtnosti šel skozi postopek. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ales Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 Pred pol leta so mojega kolega z avtom ustavili policaji, pa je bil zadet. Najprej je moral pihat, test pokazal 0,0. Potem so ga pa vprasal ce gre na strokovni pregled. Ker je vedel da je zadet, je odklonil. Zdaj je dobil k sodniku za prekrske, placati kazen 90.000, odvzem vozniskega, pa voznisko lahko gre delat komaj za pol leta. Zanima me to ce gres na strokovnega in ti dokazejo, a ti tudi odvzemejo voznisko?? Ce ti dokazejo ali placas se stroske strokovnega pregleda?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 quote: ... boš po vsej verejtnosti šel skozi postopek ... Zraven pa si boš lahko prepeval tiso Ali-Enovo: Hašiš, hašiš 'mam u žepu in na ustnicah nasmeh, hašiš, hašiš 'mam u žepu in prelep mi je ta svet. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 quote: Zanima me to ce gres na strokovnega in ti dokazejo, a ti tudi odvzemejo voznisko?? Ce ti dokazejo ali placas se stroske strokovnega pregleda?? 1. Lahko, odvisno od tega, koliko veselja imaš v krvi. 2.Če si čez črto plačaš, če si pod, plača proračun (jaz in mi vsi). Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ales Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 quote: 1. Lahko, odvisno od tega, koliko veselja imaš v krvi. 2.Če si čez črto plačaš, če si pod, plača proračun (jaz in mi vsi). Brrrm Koliko THC-ja pa je meja?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 Moja odgovora sta veljala za alkohol. Za mamila in zdravila mislim, da ni meje. Zato pa je strokovni pregled in zdravnik določi, ali si ali nisi (na podlagi meritev vsebnosti v telesnih tekočinah in na podlagi reakcij tvojega telesa (v kar si vštet tudi ti)). Če si, boš plačal, če nisi, ne boš. Zdarvnik te lahko zakolje kadar hoče. Četudi meritve krvi in ostalih tekočin ne pokažejo nič (znanega), ti pa se vedeš neprimerno (nezbrano, nezainteresirano, ....), te lahko še vedno proglasijo za psihofizično preutrujenega in zato za vožnjo nesposobnega. Vendar na mojih odgovorih in pomanjkljivem znanju ne graditi kakšne pritožbe. V takem primeru se usedi za uradne liste, ali pa najemi dobrega odvetnika. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 še vedno pravim BOLJŠE NIČ, ne alko ne travca. lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 quote: še vedno pravim BOLJŠE NIČ, ne alko ne travca. ....vsaj pri opravljanju z motorizirano mehanizacijo. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 quote: ... Zanimajo me vase izkusnje s policaji, ko ste (bili) zadeti, oz. ko ste bili normalni pa je policaj mislil, da ste zadeti. ... Amm in kako ločiti zadevo, a si zadet al' nisi??? Sploh če upoštevaš dejtvo da dela oceno represivni organ, ...ki no ja temperament in narava sta nam verjetno vsem znana, ... Ma ne sicer kot zagovornik mehkih drog (beri kanabis in haš) ne vidim nič slabega v zadevi dokler je vsak toliko priseben da ve da lahko z dvema dimoma ali enim pirom, ...pa sej ni važno, ...lahko tudi buteljko kakovostnega vina, ...narediš piz----- v prometu!! Pa ta piz------ je še najmanjša, ...to da stolčeš pleha in plastike za par kilo EUR je itak malenkost, to da sebe z neodgovornim obnašanjem sesuješ u prafaktorje isto, ...tvoj problem (Ice bi reku TRPI) ...to da koga pošlješ v večni ovinek, ...ta je rahlo grša posledica Tako, da po mojem mnenju niti ni vprašanje kako se izogniti, zadeva je sila enostavna, da dokler si High nimaš kaj iskat na cesti niti par ur po tem, ... Sploh pa še nikoli me ni noben modri angel ustavil in brez razloga poslal v KC na testiranje. ČE "normalno" voziš in se "normalno" obnašaš, ...te modri ne bodo kar tako poslali na tehničnega Če pa že pa tudi obstajajo študije s katerimi se da pri sodniku izposlovati nižjo kazen, ..zaradi prisotnosti THC-ja v telesu, ...pomaga samo opomba, da te je modri poslal na pregled kljub temu, da nisi kazal znakov "letenja". Še enkrat bi pa rad poudaril isto kar je neka "brihtna glava"(mislim resno) že pred mano povedala, ...alkohol ubija na cestah dnevno, ... pa se ne zgražate, ...mogoče ker je v vedenjski vzorec vgrajen in priučen refleks, da je pa alkohol tradicija in "must be"??? vsakega dogodka od rojstva otroka do pogreba?? Kanabis pa je silno zlo ki golta otroke??? BULLSHIT!! Love & Respect Zoolo ***** Come in peace or stay at home! Uredil - zoolo on 14/01/2002 17:08:24 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 quote:mogoče ker je v vedenjski vzorec vgrajen in priučen refleks, da je pa alkohol tradicija in "must be"??? vsakega dogodka od rojstva otroka do pogreba?? Kanabis pa je silno zlo ki golta otroke??? BULLSHIT!! Bodi fer in priznaj, da je kanabis mnogo bolj nepoznan med ljudmi, kot alkohol. Ljudje se pač odzivajo po principu strahu do nepoznanega...najbolj fer bi seveda bilo da se kanabis legalizira ali pa prepove alkohol...Čeprav, če sem popolnoma odkrita, se mi ne sanja zakaj je alkohol tako zelo družbeno sprejemljiv. Za razliko od trave spodbuja veliko več agresije. stick your nose into a rubber hose Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 Sam ne zagovarjam alkohola in raznih mehkih drog ala Kanabis je pa dejstvo da nobena od naštetih stvari ne spada k motorju. Mogoče ko ga šraufaš ali pa pucaš takrat ste lahko zadeti koliko hočete ampak ne se mi vozit po cesti pod vplivom alkohola in Kanabisa. Probaj se razsut pri 190+ po cesti pomožnosti le v kratki majci in jeans-u pa še brez čelade ker si takrat ful frajer ker te drugi vidijo baje (videl posnetek in verjamite da ni bilo ukusno frajerja je dobesedno sleklo iz kože seveda). PS Pa ne mi zamerit takšno je pač moje mišlenje Uredil - diablo on 15/01/2002 11:21:27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Januar 15, 2002 Deli Objavljeno Januar 15, 2002 quote: ...Mogoče ko ga šraufaš ali pa pucaš takrat ste lahko zadeti koliko hočete ampak ne se mi vozit po cesti pod vplivom alkohola in Kanabisa. Ej Diablo, .... se povsem strinjam s tabo razen v eni malenkosti, .... ja folk je lahko nadihan ali nalit ko puca motor pod pogojem da se mu sladko je-- kaj bo naredil iz motorja, ...raje ne pomislim kolikokrat ti pade goba, polirna vata in podobni pripomočki po tleh, ...ti pa naprej drgneš in drgneš in glancaš do popolnega metalic sijaja! Love&Respect Zoolo ***** Come in peace or stay at home! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Januar 15, 2002 Deli Objavljeno Januar 15, 2002 quote: Bodi fer in priznaj, da je kanabis mnogo bolj nepoznan med ljudmi, kot alkohol. Jap sej je, ... osnovnošolčki lahko od malih nog gledajo nasute starše za volanom (se pravi alko + vožnja = OK), lahko gledajo nasute starše od malih nog na pogrebih in porokah, ..pa še malo vmes, ...ergo v glavi otroka alko = OK!! Sploh pa ko pride mulec od 13-14 let v bar in naroci pivo ga dobi brez ugovarjanja, ...ergo spet alkohol = OK!! No ja mogoče, ampak samo mogoče se bistvo skriva v neki romantični predstavi lastnega dedka kako ob kotlu za žganjekuho naskrivaj vari "Močeradovec" ali kakšno drugo podobno zadevo?? quote: Čeprav, če sem popolnoma odkrita, se mi ne sanja zakaj je alkohol tako zelo družbeno sprejemljiv. Za razliko od trave spodbuja veliko več agresije. Ha, končno nekdo, .... na alkohol velika večina ljudi reagira precej bolj v stilu sindroma supermana, kot pa v primeru kanabisa, ...in ker je človek takrat Superman, .., mu tudi tistih 0,5l do dober liter "borovničk" ne škodi, .... No ja, ni potrebno poudarjati, da sindrom Supermana potegne za sabo tudi skrajno banalne posledice kot nepotrebno razkazovanje in demonstriranje moči in idiotskega obnašanja. Hmm, kdo ej še bral v kroniki da je zakajeni ostareli roker s sekiro sesekljal družino in lastnega psa?? No ja score na strani alkota je več kot prepričljiv. In ja v končni fazi so itak dokazane precej manjši vplivi konzumiranaj Kanabisa na človekovo telo kot konzumiranja alkohola. ***** Come in peace or stay at home! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno Januar 15, 2002 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2002 quote: Hmm, kdo ej še bral v kroniki da je zakajeni ostareli roker s sekiro sesekljal družino in lastnega psa?? No ja score na strani alkota je več kot prepričljiv. ***** Come in peace or stay at home! Kje si bral ta clanek? Kje se je to naredilo? MM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Januar 15, 2002 Deli Objavljeno Januar 15, 2002 quote: quote: Hmm, kdo ej še bral v kroniki da je zakajeni ostareli roker s sekiro sesekljal družino in lastnega psa?? No ja score na strani alkota je več kot prepričljiv. ***** Come in peace or stay at home! Kje si bral ta clanek? Kje se je to naredilo? MM Bolj pravilno bi bilo: Kdo je ŽE bral ... Tako je verjetno tudi mislil ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Januar 15, 2002 Deli Objavljeno Januar 15, 2002 quote: Bolj pravilno bi bilo: Kdo je ŽE bral ... Tako je verjetno tudi mislil ... lp Easyrider ThanX Easy, maš Pivo v dobrem, ...ma tako sem hotel povedati ja, .... ***** Come in peace or stay at home! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno Januar 16, 2002 Deli Objavljeno Januar 16, 2002 NEKAJ INFORMACIJ: Z zadrogiranostjo med vožnjo je en velik shit. Če policaj sumi, da si high, te lahko pošlje na pregled. Za potrditev suma sedaj trenirajo tisto reč z zenicami. Če te pošljejo na test, je to en velik SHIT iz sledečih razlogov: Ni predpisana nobena meja koliko substanc lahko vsebuješ, dovolj je izmerljiva sled substanc. Substance ostanejo v urinu še precej časa po tem, ko si puhal ali pa injeciral. Zaradi tega so vsi rekreativni uživalci mamil v permanentnem prekršku in v grožnji, da jim vzamejo dovoljenje. Zadeva je v bistvu veliko šikaniranje enega dela populacije, ampak ker je marginalen, se nihče ne usaja. O tej problematiki je pred kratkim v S.P. (ali pa v Delu) izšel članek, ki ga je podpisala Helena Kocmur. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master_of_disaster Objavljeno Januar 17, 2002 Deli Objavljeno Januar 17, 2002 ja, pa tud to je res, da ni res, da je bolje čez marihuano spit še en kozarc piva. Te lahk tak u komo vrže, da se novš več pobrau. Deluje tako, kot da bi vzeu antibiotik in liter vina! Če se ga radi zakajate, delajte to doma, v dnevni sobi in tam tudi ostante! pol ne bo nikol nobenih težav z o polcaji. THC teste se pa da tut prelisičit (natančnejše podatke se da dobit tule: http://drogart.org/nonCGI/Forum1/HTML/000016.html pa ne mi govorit droga ne hvala, ker se alkohol in cigareti tut štejejo pod droge (samo so legalne in vsakdanje, tako da jih že podzavestzno ne upoštevamo kot droge). Če bi svetovno legalizirali marihuano, bi se nam čez deset let zdela čist samoumevna in vsakdanja in je tudi ne bi več popredalčkali med droge! aja, če koga še kej zanima ma več tlele: http://www.konoplja.org http://drogart.org Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Januar 17, 2002 Deli Objavljeno Januar 17, 2002 quote: ja, pa tud to je res, da ni res, da je bolje čez marihuano spit še en kozarc piva. Te lahk tak u komo vrže, da se novš več pobrau. Deluje tako, kot da bi vzeu antibiotik in liter vina! Če se ga radi zakajate, delajte to doma, v dnevni sobi in tam tudi ostante! pol ne bo nikol nobenih težav z o polcaji. THC teste se pa da tut prelisičit (natančnejše podatke se da dobit tule: http://drogart.org/nonCGI/Forum1/HTML/000016.html pa ne mi govorit droga ne hvala, ker se alkohol in cigareti tut štejejo pod droge (samo so legalne in vsakdanje, tako da jih že podzavestzno ne upoštevamo kot droge). Če bi svetovno legalizirali marihuano, bi se nam čez deset let zdela čist samoumevna in vsakdanja in je tudi ne bi več popredalčkali med droge! aja, če koga še kej zanima ma več tlele: http://www.konoplja.org http://drogart.org Stari, ... tako se govori!! ***** Come in peace or stay at home! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master_of_disaster Objavljeno Januar 17, 2002 Deli Objavljeno Januar 17, 2002 hvala aja, pozabu sm še dopisat: ne mešat alkohola in ostalih ˝drog˝z motorjem. Ogrožate druge (in tudi sebe). v takih primerih se morate odpovedat al ˝drogam˝ in alkoholu al pa motorju (lahk ga date men) zato tudi podpiram vzem vozniškega v vinjenih in zadetih primerih! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 Stari, ... tako se govori (Drugič!) ***** Come in peace or stay at home! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Osama Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 AH FANTJE, jest pa prov rad kakšen pirček spijem med vožnjo z mojim APN 6. Potem veliko bolj sproščeno nagibam. Ampak dva pa že nista dobra, izgubiš pretanjen občutek. In kolikor poznam folk se ga tudi drugi ne branijo. ZATO SE MI TAKE ČISTUNSKE IZJAVE ALA TADEJ/DESMO UPIRAJO! BOLJ PAŠEJO V KAKŠNO CERKEV. JAZ BI REKEL ŽIVI IN PUSTI ŽIVETI - DOKLER NIKOGAR NE OGROŽAŠ! ENI SO ŽE BREZ DODATKOV TOLK FUKNENI, DA JIM NEBI DAL KLJUČEV V ROKE. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 Alkohol? Ne - hvala. Cigareti? Ne - hvala. Droge? Ne - hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 zenske? ........ABER SOFORT! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se