Skoči na vsebino

Tecnigas RS70

_jezus_

Priporočene objave

Pozdrav...

Na aeroxu nameravam zamenjat izpuh, ker mam pac trenutno solde kokr jih je se ostalo..

Skratka.. Malossi gus 70, dolgi prenosi, rumene polini fedrce, redsponge, +15 glavno fedro, original fergazar...

Trenutn je gor ZX...

Zanima me, kolk bom pridobil glede na ZXa in kolko me caka potem dela z nastavljanjem motorja?

Zdaj je nastavljen optimalno...

V bliznji prihodnosti oz. cez zimo bom zamenjal kuplungo (najbrz fly clutch ter fergazar 17,5)

Skratka, kaj mi svetujete?

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

skratka definitivno te caka nastavljanje sklopke, ter kalibracija fergazerja, mrbit tud valckov.............................

pisuka sam ne vem kako da to sprasujes, sej to je vendar normalna posledica tvoje menjave..........

ce pa ne ves za kaj bi se odlocil pa preberi nekaj testov, uporabljaj vsemogocni internet, in zihr bos najdu kombinacijo ki ti ustreza..........

pi es:

tole bi lohka objavil v temi tvojega motorja ki ze obstaja, ali pa mogoce v tehnigas temi, tm se je tud veliko pogovarjalo o tem...........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

iskalnik + tecnigas ni izvrgla rezultatov, zato sem odprl temo.. Drugace je sploh nebi..

hmm, a se sploh splaca kupit stvar preden mam 17,5 fergazer?

Stelanje kuplunge mi tud ne disi kej prevec, ker zdaj je nastavljeno ko mora bit.. Z rumenimi fedrcami.. Potem pa se valcki.. huh, tezka odlocitev..

Teste sem ze gledal na netu.. Stvar je nekak ista kot YasuniR..

http://www.scooterkit.com/razno/0_TecnigasRS70vsYasuniR.jpg

Nevem, nasploh sem veliki dilemi, kolko bi sploh se lahko pridobil s tem izpuhom, glede na to da mi gre trenutno 100 po avto stevcu..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js sm meu Tecnigas RS70 pa sm biu zlo zadovoln znim, dobo sem dosti na pospeskih , na koncni pa nic oz +5km/h najvec, pospeški pa res veliko boljši!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aha.. No, bom riskiral pa zamenjal zx-a z rsom... Ceprav pospeske mam ze zdaj solidne, ampak vseeno.. Upam da bo se zvok kaj boljsi..

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

itak, ce dobim kje rabljenega bo kmalu, cene pa naslednji mesec :)

Na ircu msg-jaj ||fire|| on mi je pred parimi dnevi govoro da prodaja 19tko fergazer za aeroxa. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

' date='29 Sep 2004 @ 21:31'] tecnigas je najbolj tih auspuh proti zx/rr ( vsj na 50ccm). tko da iz zvoka nevem ce bo kaj. :hmm:

Haha ni blo glasnejsga auspuha ko moj Tecnigas :), in sploh ni res da je tih , ja mogoce na 50ccm kar pa je RS70 bedarija na 50ccm devat!

Am pa dusilc nebo razpado ker so novi in niso več karbonski so taki črni lepši :) !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

saj ni take sile, jaz mam pa pije okol 5,5-6l, s tem da nimam menjanih prenosov torej bi tebi verjetno še malo manj popilo, res pa moreš še kupit športni filter :)

pa to je offropic že :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja, upam da nam bo zok prizanesel...

Bo 17,5 pa najbrz en polini filter za 4k.. Bom ze to naslednji mesec.. Najprej avspuh pa sklopka :)

hvala vsem ;) lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Ja glede zvoka ma pa zazy prav kr sma se skup vozla pa je kr grmel ko je šeu mim mene tak da zvok je zelo hud.Kar se pa tiče pospeškov je pa zazyju motor dobesedno ponorel ko je dal gor tecnigasa.Tak da se ti splača kupit ta izpuh pa 19 ko racing si kup pol boš pa vidu kak bojo nori pospeški. :OK: :)

LP. Joco

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!