West Objavljeno Avgust 6, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2004 Pozdravljeni. Rabim pomoč. Zgubil se rezervni ključ HONDA CBR. Sem s Kopra, in obletal sem že vse ključavničarje a nobeden nima surovca za ta model. A ma kdo informacijo kje v Ljubljani bi se dalo narest rezervni ključ? Hvala.
Shargo Objavljeno Avgust 6, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2004 Rabim pomoč. Zgubil se rezervni ključ HONDA CBR.... A ti ni do Trsta blizje kot v LJ :?
West Objavljeno Avgust 6, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 6, 2004 Je, ja...a ravno juter sem v Lj pa sem mislu da mi kdo namigne kakega ekstra ključavničarja.
Janis Objavljeno Avgust 6, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2004 Je, ja...a ravno juter sem v Lj pa sem mislu da mi kdo namigne kakega ekstra ključavničarja. Btc city, na trznici not v Hardy, takoj na desno je en Bosanac, ma ni, de ni surovca!
IKE Objavljeno Avgust 6, 2004 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2004 Če je ključ še " navaden " je iskanje surovca lahko neprijetno, lahko pa pri uvozniku naročiš surovec in ga daš potem naredit. Če pa je motor novejši in je v glavi ključa kakšna elektronika bo pa bolj hudo.
elbarto Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 http://www.engadget.com/common/videos/pt/lock.wmv :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Moram sprobat z mojo 5€ varjanto....
bajsi Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 No ja še ena kvalitetna stvar (vsaj v mojih očeh) je izgubila na verodostojnosti. Bi pa vseeno podvomil v poštenost dvoboja - kam je tip porilnil kuli???? Ne spomnim se nobene luknje na ključavnici. lp Bajsi
Lucky Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 Ma ne ga srat, tip je imel že naštiman cilinder. Sicer je pa dokazano, da so ključavnice z votlimi okroglimi ključi lahko vlomljive. Ampak ne z votlim delom flukija :lol1:
Shargo Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 Ja, ja, tip je mislil, da nam bo dal malo misliti... :zzz:
gizmOkak Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 bedno :BUA: sm pa probu na moji (mi ostaja cajt, pa firbc me je matru :P), mam lih tko kriptonyte, sam ketno, ključavnica ja pa po istem principu... Prvo ku prvo sm ene dobre pol ure iskau kemik z enakim radijem d paša v ključavnico, k sm ga najdu je imel predebele stene :doze: :lol1: no, se nism dal tko hitro :grrr sm kemik mal pobrusu, pa ke lepo "padu" notr, odklenu pa :grrr :grrr pol se je še mal odškrtu :rolleyes: in ti hudič, sm mogu še z iglo vn brskat tisto zlomjeno plastiko :lol1: Ne ne, ni kar tko odklent, še zmeri bom zaklepu s to ključavnico :grim
Lucky Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 Podobna fora kot odpiranje vrat s sponko za papir. Poskusil na domačih vratih, zagozdil sponko in me je mati nalomila. O:-)
bajsi Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 Sicer :topic: ampak odprem pa lisice z sponko za papir in to na hrbtu, heh jebi ga malo se hvalim O:-) lp Bajsi
Crownless Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 bahsi ti si policaj ane. Mislm ti naj bi biu za zgled :lol1: ne sej ne. Sej ni čudn če mate pa tok prostga cajta pl se pa mal igrate. Drgač smo pa mi žabce odklepal s sponko prez problema......sam nakonc smo zjebal klučavnco :rolleyes: Crownless
simonsi Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 (popravljeno) Sicer :topic: ampak odprem pa lisice z sponko za papir in to na hrbtu, heh jebi ga malo se hvalim O:-) lp Bajsi Lisice se da odklent že z malo daljšimi nohti :D Popravljeno September 29, 2004. Popravil simonsi
peco Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 Usi neki strokovnjaki, ko sm bil pa jaz iz DOMAČE hiše vn zaklenjen pa ni blo nobenga. <_< <_<
bLuZoNdEr Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 Sicer :topic: ampak odprem pa lisice z sponko za papir in to na hrbtu, heh jebi ga malo se hvalim O:-) lp Bajsi ma veš taprave lisice se razlikujejo od tistih za erotične igrice :lol1: just joking :D
Shargo Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 ...sm kemik mal pobrusu, pa ke lepo "padu" notr, odklenu pa :grrr :grrr ... ...pa si probal kak profil gor urezat... :hmm:
Shargo Objavljeno September 29, 2004 Opozori Objavljeno September 29, 2004 Sicer :topic: ampak odprem pa lisice z sponko za papir in to na hrbtu, heh jebi ga malo se hvalim O:-) lp Bajsi Jaz pa kar roke razklenem, pa utrgam... :naughty: :P .)
gizmOkak Objavljeno September 30, 2004 Opozori Objavljeno September 30, 2004 ...pa si probal kak profil gor urezat... :hmm: tudi :grim
Fabo Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 (popravljeno) Sicer :topic: ampak odprem pa lisice z sponko za papir in to na hrbtu, heh jebi ga malo se hvalim O:-) lp Bajsi No ce si res policaj je v redu -bos mel mal tolerance do motoristov. :doze: :OK: Popravljeno Oktober 3, 2004. Popravil Demolitionman
Crownless Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 Demolitionman...to ti mislš(taki še bl zagamani)
Max Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 No ce si res policaj je v redu -bos mel mal tolerance do motoristov. :doze: :OK: No to je pa vscasih tudi malo od vremena odvisno :P Al pa od lokacije, ali pa od partnerja (patrulja), ali pa od.... :rolleyes: Tko da ni vedno enako :D
Max Objavljeno Oktober 3, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2004 ...taki še bl zagamani Ehhh, pajade B) To se pa slisi, kot je pregovorna Slovenska fousija :grim :) Prehitra voznja, radar, kontrola prometa, vozniska-promentna, dober motor, mladenic iz fakultete, pisanje naloga-obvestila in vadi pare sine :naughty:
dkavcnik Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 Zanima me kaj narediti v primeru da izgubim ključ za električno kodno ključavnico?kajti ne bi rad dajal okrog 900€, da zamenjam celotno elektronko ter ključavnice,ali je možno narediti novega, ter približno kakšna je cena le tega? LP, David
VmasIna Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 Zraven ključev si dobil kodo. To kodo neseš pooblaščenemu servisu, kateri kodo javi v tovarno, kjer ti naredijo nov ključ. Ko ključ dobi serviser, mu pelješ motor tja, da naredi "registracijo" novega ključa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se