Kontraband Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 (popravljeno) http://images.google.com/images?client=fir...A1%C4%8Di+slike :doze: ← Damn u. Kaj misliš da neznam poiskat slik na internetu. Rad bi videl slike njegovega Derbija. Popravljeno Julij 4, 2005. Popravil Kontraband
JMatic Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 pol je pa 50ccm cagiva :P (lih taka je bla). Ja to je google vn vrgu... :devil: ← ta star derbi pa ta stara cagiva mito 50 sta bila vbistvu ista samo drug ime je biu cez naliman .... sorry za :topic:
Mte :) Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Damn u. Kaj misliš da neznam poiskat slik na internetu. Rad bi videl slike njegovega Derbija. ← ups... :blush:
RSmaniac Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 Sej nevem kok drugačn kokr je na netu že ne more bit sicer je pa reku da bodo slike sam da dobi digitalca.
GHOST RIDER Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 najlepejshi pa tale... hehe najrajš ga u rit gledam
tejcy Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 ma kaj je tole ze kdo kej vozu? al pa ce se da kje kej sprobat tole?kao testna voznja :P
RSmaniac Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Dobr sej je zadk lep sam nosilec za tablco je pa tok grd da bl ne more bit. Čist predolg .
Unikat Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Moj kolega mi je reku da je dal mašino od 125ccm Derbi na Aprilo RS 50. :? Pomoje mal nabija ker bi se mu geštel čist skrivu. Pa reku je da mu gre 190km/h. :lol1: Nevem no, men ga še ni pokazu sam eni v vasi govorijo da so že vidl. :huh:
RSmaniac Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Haha 190km/h pa zadi zobnik velikosti sprednjega :D Kako da eni sami seb lažejo pa vsak dobr ve da motor sploh 50ccm ma taka prestavna razmerja da lahko na maksimumu doseže ene 110km/h razn će menjaš zobnike.
BikeRBoY Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Če je mašino zamenjo pol ma prestavna razmerja od 125-ke ne 50-ke
Frodo Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Kdo pa je tolk neumen, da bi dal mašino iz DERBIJA? A ga muči izgled :? Jaz se opravičujem, ker sem oblubu slike, pa zgleda da dva tedna nau še nč, k grem na morje... Drugač sem pa danes naredu TESTE PRED KOMISIJO v prvo, tko da bo pol kmal izpit, pa se kej vidmo pol.... :)
GHOST RIDER Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 Dobr sej je zadk lep sam nosilec za tablco je pa tok grd da bl ne more bit. Čist predolg . to je pa res najmansa tezava od useh... "ziga zaga poje zaga" pa je problem resen
Frodo Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 (popravljeno) Zdravo fantje, se opravičujem ker me doooolg ni blo... (RAZNI PROBLEMI)!!! Posebej bi pozdravu Ghost Riderja, že ve za kaj... :) Em, z DERBIJEM sem naredu 1000 km. Do zdaj je vse lepo laufalo, pr 400 km sem ga začel mal bol gont. Do 110 km/h kr lepo potegne, pol pa mal traja do 120. To je moj prvi 125 ccm motor zato ne morm glih nekako govort o voznih lastnostih, ker nimam še tolk izlušenj z drugimi motorji. Lohk pa povem, da ga kar lepo polagam v ovinkih, in kar nekako mi paše pod ritjo. Zdj je pa počas ratal en problem(pri 950 kilometrih...), na mestu ima premalo obratov in crkuje, pa ful zelo KADI, ko je mrzla mašina. (RES PREVEČ) Tko, da gre drug teden na servis, pa še blokade bodo odstranil. -Pa še en problem je... Plastika je mal postran gor našraufana, kar se najbolj vid po zadku. Upam, da mi bodo tud to znal zrihtat. V torek imam IZPITNO VOŽNO, do sedaj je šlo vse V PRVO. :) Pa se pol kej vidmo, upam!!! Aja, slike rihtam sm rabu mi enga k ne vem kam nj jih naložim. LP Popravljeno Avgust 24, 2005. Popravil Frodo
GrCaR Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 Zdravo fantje, se opravičujem ker me doooolg ni blo... (RAZNI PROBLEMI)!!! Posebej bi pozdravu Ghost Riderja, že ve za kaj... :) Em, z DERBIJEM sem naredu 1000 km. Do zdaj je vse lepo laufalo, pr 400 km sem ga začel mal bol gont. Do 110 km/h kr lepo potegne, pol pa mal traja do 120. To je moj prvi 125 ccm motor zato ne morm glih nekako govort o voznih lastnostih, ker nimam še tolk izlušenj z drugimi motorji. Lohk pa povem, da ga kar lepo polagam v ovinkih, in kar nekako mi paše pod ritjo. Zdj je pa počas ratal en problem(pri 950 kilometrih...), na mestu ima premalo obratov in crkuje, pa ful zelo KADI, ko je mrzla mašina. (RES PREVEČ) Tko, da gre drug teden na servis, pa še blokade bodo odstranil. -Pa še en problem je... Plastika je mal postran gor našraufana, kar se najbolj vid po zadku. Upam, da mi bodo tud to znal zrihtat. V torek imam IZPITNO VOŽNO, do sedaj je šlo vse V PRVO. :) Pa se pol kej vidmo, upam!!! Aja, slike rihtam sm rabu mi enga k ne vem kam nj jih naložim. LP ← nalož na mobisux, je zastonj!
Frodo Objavljeno Avgust 24, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2005 Ok, bom probal cim prej... Upam, da bo še letos.
woox Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Zdravo fantje, se opravičujem ker me doooolg ni blo... (RAZNI PROBLEMI)!!! Posebej bi pozdravu Ghost Riderja, že ve za kaj... :) Em, z DERBIJEM sem naredu 1000 km. Do zdaj je vse lepo laufalo, pr 400 km sem ga začel mal bol gont. Do 110 km/h kr lepo potegne, pol pa mal traja do 120. To je moj prvi 125 ccm motor zato ne morm glih nekako govort o voznih lastnostih, ker nimam še tolk izlušenj z drugimi motorji. Lohk pa povem, da ga kar lepo polagam v ovinkih, in kar nekako mi paše pod ritjo. Zdj je pa počas ratal en problem(pri 950 kilometrih...), na mestu ima premalo obratov in crkuje, pa ful zelo KADI, ko je mrzla mašina. (RES PREVEČ) Tko, da gre drug teden na servis, pa še blokade bodo odstranil. -Pa še en problem je... Plastika je mal postran gor našraufana, kar se najbolj vid po zadku. Upam, da mi bodo tud to znal zrihtat. V torek imam IZPITNO VOŽNO, do sedaj je šlo vse V PRVO. :) Pa se pol kej vidmo, upam!!! Aja, slike rihtam sm rabu mi enga k ne vem kam nj jih naložim. LP ← Najlažje bo če jih naložiš na shrani.si pa pol kopiraš sam link :D
Stric Burek Objavljeno Avgust 25, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2005 Na mobisuxu imaš 100MB placa, zastonj
GHOST RIDER Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 evo masina od Frodoja :OK:
foofighter Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 hm. motor zgleda lepo... tu nimam kaj rect... ampak grust se mi pa zdi na teh slikah malo švoh. še sploh zadne vilce...
mathias Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 lepo lepo, kok je zadna guma širine??
RSmaniac Objavljeno September 21, 2005 Opozori Objavljeno September 21, 2005 A je zdj to 4t al je 2t?
GHOST RIDER Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 sm skor 100% da je zadna 140 2t :hmm: ki je Frodo... zgleda kot da sm mu meneđer :P
Frodo Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 (popravljeno) Hvala lepa meneđer.... :004 Sj je že Ghost Rider večina povedal... Če koga še kj zanima nej kr praša... Aja, letos jih v SLO ni več. Ajde Popravljeno September 22, 2005. Popravil Frodo
JMatic Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 a si jo ze do konca natisou ? kok ti pa gre ?
Priporočene objave