kađiva Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 ne vem,če je to že kje pisalo,sam vseen vas sprašujem: ali imam lahko ne enem računalniku z enim e-mail naslovom dva nicka? Se pravi jaz sem prijavljen kot cagiva, zdej bi pa moj oče rad tud visel na motosvetu sam bi mel rad svoj nick :) ali je to izvedljivo?? :? lp cagiva
batzajla Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 je :) zakaj pa ne bi blo?če je pa mail problem,si pa ustvari novga, na hotmailu naprimer
Codeine Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 ne vem,če je to že kje pisalo,sam vseen vas sprašujem: ali imam lahko ne enem računalniku z enim e-mail naslovom dva nicka? Se pravi jaz sem prijavljen kot cagiva, zdej bi pa moj oče rad tud visel na motosvetu sam bi mel rad svoj nick :) ali je to izvedljivo?? :? lp cagiva Isti računalnik lahko za dostop do motosveta uporablja tudi X ljudi, vendar na žalost lahko imaš z enim email naslovom samo eno uporabniško ime. Za registracijo drugega uporabniškega imena (za tvojega očeta) pa lahko mirne volje uporabiš kakšnega izmed zastonj ponudnikov emailov in vse bo delovalo brez problemov. Lp, Codeine
Shargo Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 ...ali imam lahko ne enem računalniku z enim e-mail naslovom dva nicka? ... Zakaj pa ne probas? :P
Codeine Objavljeno September 28, 2004 Opozori Objavljeno September 28, 2004 Zakaj pa ne probas? :P Ker nima smisla, ker se ne da...
Priporočene objave