Gregs Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Oj! Mimogrede: ali ima kdo avstrijsko vinjeto? Čez vikend grem v Graz, pa če je komu ostala in je ne potrebuje, jo pridem kam iskat... :D nameravam iti z avtom, ker grem po nakupih... tako da... avtomobilska vinjeta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Če greš po nakupih...pol si pa še vinjeto kup. Ne bi rekla da greš v bolnico koga obiskat.....a ja, dej mi plači cigarete....jest namreč za avto šparam? :blink: (resničen pripetljaj) hecam se...več kot ne ti itak noben ne more rečt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 A vinjete ne bi kupu? Ka pa cestnino po SLO boš plaču? Al ti posodm ABC? Pejt po stari cesti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Ne bit tolk proklet žleht! :angry: Bogi člowk vendar špara za Bahame... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Sej nisem bil žleht! Sem lepo napisu, da naj gre po stari cesti. Se pač vozu od Ljubljane do Graza vsaj eno uro več... Vinjeto namreč rabim sam, ker grem jutri v Stutgart... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Vinjeto namreč rabim sam, ker grem jutri v Stutgart... Kaj pa če bi jo mahnil peš? Ob zavesti, da si pomagal človeku v stiski ti bo pot minila kot šus! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Zgrešil si, da je Gregs napisal pa če je komu ostala in je ne potrebuje Torej, jaz jo potrebujem! A ni Graz bližje, kot Stutgart? Lohk pa se zmenva, pa ga jutri popoldne zapeljem do Graza (bom pač naredil malo večji krog) in ga poberem, ko se vračam v nedeljo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Ne bit tolk proklet žleht! :angry: Bogi člowk vendar špara za Bahame... :cry: Jap.....in tistih nekaj fičkov mu bo ziher zmankal za nakup avionske karte I.razreda.....sej se nekak ne spodobi,da damo pelješ na hanimun......in to v kakšnem trewl paketu....... Gregs....mam,sem probal dol dobit,pa se je čist raztrgala......so jodlarji tko dobr naštudiral,da ni varjante ohraniti vseh delčkov.veljala je pa še do konca tedna. Sorry....drugič jo bom čist na mal prpopal.Močno pa dvomim,da bo komurkoli uspelo to zadevo v celoti odpopat :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Oj! Mimogrede: ali ima kdo avstrijsko vinjeto? Čez vikend grem v Graz, pa če je komu ostala in je ne potrebuje, jo pridem kam iskat... :D nameravam iti z avtom, ker grem po nakupih... tako da... avtomobilska vinjeta... ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 ... sej se nekak ne spodobi,da damo pelješ na hanimun ... A JAZ SLUČAJNO ČESA NE VEM??? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 ....drugič jo bom čist na mal prpopal.Močno pa dvomim,da bo komurkoli uspelo to zadevo v celoti odpopat :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: ... nope ... preden jo nalepiš, jo na lepljivi strani namaži z vazelinom ter potem pritisni na steklo ... tako jo lahko kadarkoli snameš in uporabiš kje drugje ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Vinjeto namreč rabim sam, ker grem jutri v Stutgart... Napise se Stuttgart. Prosim lepo spoštovanje do mojega rojstnega kraja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 (popravljeno) Vinjete za avstrijske ceste stanejo: motorno kolo: letna - ni na voljo mesečna: 2.798 SIT 10- dnevna: 1.104 SIT Avto (do 3.5t): letna: 17.850 SIT mesečna: 5.473 SIT 10- dnevna: 1.951 Kazen za ''neprilepljeno'' vinjeto je enaka kazni za vožnjo brez vinjete in sicer min. 400€. V tem primeru lahko pri policistu za namen nadaljevanja vožnje kupite z gotovino ali kreditno kartico vinjeto, ki velja samo do polnoči naslednjega dne in stane min. 120 €. Vir informacij: AMZS Popravljeno September 29, 2004. Popravil Ervina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 ... nope ... preden jo nalepiš, jo na lepljivi strani namaži z vazelinom ter potem pritisni na steklo ... tako jo lahko kadarkoli snameš in uporabiš kje drugje ... Kul zadeva! B) Yst sem že tuhtal, če bi kazalo celo šipo odmontirat, da bi jo lahko Gweksu posodil. Pa ga bo itaq Gic peljal, tko da ni frke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 ne pozabite, da ob nakupu prodajalec preluknja datum na vinjeti, ki potemtakem kasneje ni več uporabna ... !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 ... nope ... preden jo nalepiš, jo na lepljivi strani namaži z vazelinom ter potem pritisni na steklo ... tako jo lahko kadarkoli snameš in uporabiš kje drugje ... UUUUUUUUUUUUUUUUU Tole si pa morjo vsi MS-etovci zapomnt..... Ni vrag,da jo bo čez en teden spet kdo rabu....... Predlagam,da organiziramo RENTA VINJETA!!!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 ne pozabite, da ob nakupu prodajalec preluknja datum na vinjeti, ki potemtakem kasneje ni več uporabna ... !! ... yep ... se pa zato (recimo) 10 korenjakov odloči, da skupaj kupijo letno vinjeto in jo potem veselo prestavljajo iz avtomobila v avtomobil ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Tole si pa morjo vsi MS-etovci zapomnt..... ... če samo pomislim, kako ste lahko tako dolgo preživeli brez mene ... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Raa Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Oj! Mimogrede: ali ima kdo avstrijsko vinjeto? Čez vikend grem v Graz, pa če je komu ostala in je ne potrebuje, jo pridem kam iskat... :D nameravam iti z avtom, ker grem po nakupih... tako da... avtomobilska vinjeta... :notworthy: :notworthy: si pa ŽID, ni kaj :notworthy: :notworthy: PS jest ti jo prodam za 9/10 cene, sem bil samo en dan v A :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 ...ste pa zleht, sej ni poanta v tem, da jo ne more kupit, gre za princip! Mi tu tud tako prakticiramo, vinjete si znanci dajemo drug drugemu, bolje da se nekdo pelje z njo, kot pa da mi potece na sipi! Ko jo kupis, plunes nanjo (hebem ti vinjetu) samo narahlo pripopas in ko si nazaj cez mejo jo lepo snames in napopas nazaj na original ciklostil, in hvala bogu, da jo nekomu das, ce je ne rabis vec...drugic pa kdo drug tebi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Al pa najbolje tkole Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2004 ...ste pa zleht, sej ni poanta v tem, da jo ne more kupit, gre za princip! Mi tu tud tako prakticiramo, vinjete si znanci dajemo drug drugemu, bolje da se nekdo pelje z njo, kot pa da mi potece na sipi! Ko jo kupis, plunes nanjo (hebem ti vinjetu) samo narahlo pripopas in ko si nazaj cez mejo jo lepo snames in napopas nazaj na original ciklostil, in hvala bogu, da jo nekomu das, ce je ne rabis vec...drugic pa kdo drug tebi. Shargo, lepo povedano... :notworthy: To sem mislil, ne pa, da ne morem kupiti vinjete... Spet se pokaže kretenizem nekaterih MSjevcev... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2004 Če greš po nakupih...pol si pa še vinjeto kup. Ne bi rekla da greš v bolnico koga obiskat.....a ja, dej mi plači cigarete....jest namreč za avto šparam? :blink: (resničen pripetljaj) hecam se...več kot ne ti itak noben ne more rečt Dobro, da se hecaš... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2004 A vinjete ne bi kupu? Ka pa cestnino po SLO boš plaču? Al ti posodm ABC? Pejt po stari cesti! :BUA: Če se ne hecaš, si butl. Tako, po domače zapisano. A misliš, da ne zmorem plačati?! Samo če jo kdo ima in je ne rabi, jo lahko da. Saj sem jaz tudi že komu dal, pa vem, da je tisti na drugi strani lahko brez težav preživel, če bi si jo kupil. Ajme, ajem imajo eni ozko glavo... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno September 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2004 A JAZ SLUČAJNO ČESA NE VEM??? :? Easy, ne sekiraj se, razni umotvorki spet nabijajo brez utemeljitve... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se