simonsi Objavljeno November 1, 2008 Avtor Deli Objavljeno November 1, 2008 pol pa pravijo da škodi ušesom. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Morda napačna tema toda vseeno, pri naši alhambri se je na servisu resetiral cel avdio-navigacijski sistem ter zahteval kodo za vklop, ker sem bil neučakan sem enkrat ugibal (napačno seveda :whistle: ), potem sem poskusil še s pritiskom smo na OK (pač, če slučajno sploh ni kode) nakar se zadeva prestavi v SAFE oz. "Unit is locked" ter se ne odziva več na noben gumb, prav tako v navodilih nismo našli navodil za "reševanje situacije". Ima kdo kakšno idejo kako bi tole rešili? Will be much aprriciated :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 Ah neverjetno ampak smo že rešili, če bo kdo mel podoben primer, pustite v avtu kontakt kakšno urico, pri nas je potem prijelo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Maj 30, 2009 Deli Objavljeno Maj 30, 2009 Mene zanima kakšen avtoradio mi priporočate do 100€. Pa fajn je če ima USB, pa mogoče še za memory card. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 30, 2009 Deli Objavljeno Maj 30, 2009 hja če češ kvalitetno robo glej alpine ali pioneer, poglej malo na TEJ strani, imajo kar v redu cene, če pa ne najdeš nič pametnega med tema dvema znamkama pa poglej za kakim blaupunktom, kaj drugega pa jaz že ne bi dajal v avto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Maj 30, 2009 Deli Objavljeno Maj 30, 2009 pri 100€ ni pričakovat kvalitete. kvaliteta se začne tam pri 150€+ če bi jaz iskal kaj za 100€ bi iskal po firmah katere se še trudijo uveljavit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Maj 31, 2009 Deli Objavljeno Maj 31, 2009 http://caraudioempire.com/Avtoradio-new-or...unkt-pr-1146174 kaj takega bi blo čist ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 31, 2009 Deli Objavljeno Maj 31, 2009 hja če češ kvalitetno robo glej alpine ali pioneer, poglej malo na TEJ strani, imajo kar v redu cene, če pa ne najdeš nič pametnega med tema dvema znamkama pa poglej za kakim blaupunktom, kaj drugega pa jaz že ne bi dajal v avto Clarion ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Maj 31, 2009 Deli Objavljeno Maj 31, 2009 hja če češ kvalitetno robo glej alpine ali pioneer, poglej malo na TEJ strani, imajo kar v redu cene, če pa ne najdeš nič pametnega med tema dvema znamkama pa poglej za kakim blaupunktom, kaj drugega pa jaz že ne bi dajal v avto sony pravjo da dobr igra.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Maj 31, 2009 Deli Objavljeno Maj 31, 2009 Clarion so vstopni modeli bolj kot ne slabi, Sony ima nadležne visoke tone, za nižji cenovni rang je Blaupunkt majka proti ostalim. Da pa nebo se kdo spotikal tudi BP bremen 78 je konkurenčen v višjem rangu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 27, 2009 Deli Objavljeno December 27, 2009 Pozdravljeni! Imam radio,ki ima AUX vhod.O tem hecu nimam pojma. Kaj lahko priklopim tu gor? Garmina,Ipod,telefon? Kakšen kabel rabim,če želim priklopit gor Nokio? Na vsaki strani banana? Če mi prilepite še kakšen link,kje naj nabavim kabel,bom :worship: :worship: hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno December 27, 2009 Deli Objavljeno December 27, 2009 (popravljeno) Pozdravljeni! Imam radio,ki ima AUX vhod.O tem hecu nimam pojma. Kaj lahko priklopim tu gor? Garmina,Ipod,telefon? Kakšen kabel rabim,če želim priklopit gor Nokio? Na vsaki strani banana? Če mi prilepite še kakšen link,kje naj nabavim kabel,bom :worship: :worship: hvala! Načeloma lahko priklopiš karkol, kar ima priklop za slušalke ali 'LINE OUT' (MP3 player, telefon, prenosni CD player, ...). AUX vhod ima ponavadi 3,5mm 'jack' konektor (tisto, kar je na večini navadnih slušalk), torej bi bil primeren tak kabel: Ponavadi imajo audio naprave (CD playerji, MD playerji) t.i. 'chinch' oz. RCA izhode, čeprav na prenosnih napravah to ni ravno pogosto: Nekateri telefoni imajo za slušalke manjši konektor z več kontakti (še za mikrofon). V tem primeru boš potreboval kabel, ki bo na eni strani imel 3,5mm priključek, na drugi strani pa 'Nokia' priključek: Nekateri telefoni (se mi zdi, da predvsem starejši) imajo povsem nestandardne priključke za slušalke - za te je seveda potrebno imeti ustrezen pretvornik: Možne so tudi druge kombinacije, kar je odvisno od modela telefona in nenazadnje tudi avtoradia. Tiste bolj 'standardne' kable s 3,5 jack ali RCA priključki lahko nabaviš skoraj 'kjerkoli' (BigBang, se mi zdi, da sem jih videl tudi v Interšparu, pa tudi v računalniških trgovinah bi to znali imeti). Priključke oz. pretvornike za telefone pa v raznih 'GSM ' trgovniah... D. Popravljeno December 27, 2009. Popravil danci1973 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 27, 2009 Deli Objavljeno December 27, 2009 Načeloma lahko priklopiš karkol, kar ima priklop za slušalke ali 'LINE OUT' (MP3 player, telefon, prenosni CD player, ...). AUX vhod ima ponavadi 3,5mm 'jack' konektor (tisto, kar je na večini navadnih slušalk), torej bi bil primeren tak kabel: Ponavadi imajo audio naprave (CD playerji, MD playerji) t.i. 'chinch' oz. RCA izhode, čeprav na prenosnih napravah to ni ravno pogosto: Nekateri telefoni imajo za slušalke manjši konektor z več kontakti (še za mikrofon). V tem primeru boš potreboval kabel, ki bo na eni strani imel 3,5mm priključek, na drugi strani pa 'Nokia' priključek: Nekateri telefoni (se mi zdi, da predvsem starejši) imajo povsem nestandardne priključke za slušalke - za te je seveda potrebno imeti ustrezen pretvornik: Možne so tudi druge kombinacije, kar je odvisno od modela telefona in nenazadnje tudi avtoradia. Tiste bolj 'standardne' kable s 3,5 jack ali RCA priključki lahko nabaviš skoraj 'kjerkoli' (BigBang, se mi zdi, da sem jih videl tudi v Interšparu, pa tudi v računalniških trgovinah bi to znali imeti). Priključke oz. pretvornike za telefone pa v raznih 'GSM ' trgovniah... D. Danci,hvala ti!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Januar 19, 2010 Deli Objavljeno Januar 19, 2010 bi kdo vedu oz. znou povedat če v zadnih vratih nima zvočnika in tudi ni kabla ali je vsaj v stebričku? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 ker avto? kabel če je je nekje pri luknji za zvočnike, če ga pa ne najdeš pa radio vzami ven in poglej če sploh so kabli na inštalaciji od avta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se