maher Objavljeno September 30, 2004 Deli Objavljeno September 30, 2004 (popravljeno) na eni strani sem zasledil da so si dali na 50cc mašino 125cc kit mene zanima ali kaj takega res obstaja :hmm: :? :grim :grim :OK: :OK: :OK: :grim :grim Popravljeno September 30, 2004. Popravil maher Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno September 30, 2004 Deli Objavljeno September 30, 2004 verjetno so menjali mašino celo :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 30, 2004 Deli Objavljeno September 30, 2004 ja, tu gre za menjavo celonte masine. so delal tud iz 50 na 180 ccm. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maher Objavljeno September 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2004 (popravljeno) ne, zdi se mi da so na 50cc mašino dali 125cc kit tako kot so 70cc in 80cc Popravljeno September 30, 2004. Popravil maher Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno September 30, 2004 Deli Objavljeno September 30, 2004 ne niso ker ne obstaja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 30, 2004 Deli Objavljeno September 30, 2004 ne, zdi se mi da so na 50cc mašino dali 125cc kit tako kot so 70cc in 80cc Torej so tud celi blok povecali?Nebi reko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maher Objavljeno September 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 30, 2004 Tam je pisalo da so dali gor 125cc kit kako pa so to naredili pa naredili pa nič ni pisalo :hmm: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 30, 2004 Deli Objavljeno September 30, 2004 tak kit ne obstaja, pa tud ce bi ga dal delat - kot prvo se neb splacalo ($$$$$$$$$$$$$$$ :wacko:), kot drugo pa je v praksi neizvedljivo, ker bi moral povecat blok (povecat karter, lezisci za lezaja, nosilce cilindra, ojacat stene karterja, itd), in dat not vecjo motorno gred. ce sestejes vse te predelave, je isto kot da bi imel originalno 125 ccm masino. pride pa dost cenej ce mas original + tunas lahko, masina je bolj vzdrzljiva, itd itd itd... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se