Skoči na vsebino

Rop upokojencem obljublja 13. pokojnino

Priporočene objave

Objavljeno

V predvolilnem televizijskem spotu predsednik LDS Tone Rop obljublja, da bodo 150 tisoč upokojencem omogočili dodatne pokojnine. Zanimalo nas je, kakšne dodatne pokojnine obljublja, katerim upokojencem in seveda iz katerih sredstev. Po besedah predstavnice za tisk Marijane Kanduti so se v LDS po vzoru države, kot sta Avstrija in Belgija, odločili, da bodo upokojencem enkrat na leto dodelili dodatno, 13. pokojnino...

Vir: Finance (Rop upokojencem obljublja 13. pokojnino)

Rop nehi, da te ne pridem pokozlat... :SS

Objavljeno

a je res treba tolk predvolilnih tem?sj mate vomitorium :D

:SS

Objavljeno

Ropi srcek js te bom kar volu!!! :lol1:

:SS :SS :SS

Objavljeno

Končno smo v Sloveniji prišli v čase, ko so upokojenci v večini. Kaj bo ta imbacil naredu, ko bo še teh zmanjkalo. :hmm:

Objavljeno

Zaj vidite zakaj ne grem na volitve? Ker nisem upokojenec... :grrr

Objavljeno

Obljuba, dela dolg, tega se volilci dobro zavedajo :naughty: vsaj se nekaj casa po volitvah :D ... no in...volili bodo, sej zgubit nimajo kej :D

Objavljeno

Nič ne bo s 13. pokojnino... :huh:

Objavljeno
Nič ne bo s 13. pokojnino... :huh:

Ja sej v tem je catch, obljubljali so, zdej pa K****, upokojenci pa ves da je vecina volila... :lol1:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
a je res treba tolk predvolilnih tem?sj mate vomitorium :D

:SS

Saj ga bomo volili, ko bomo mi šli v "penzijo" :lol1: :lol1:

Objavljeno

na horizonstu nova stranka:

LDeSUS. :lol1:

Objavljeno

Liberalno Dodana eksponencialno Strokovno Usmerjena Stanka? :devil: :naughty:

Objavljeno

Ta obljuba je povsem realna.

Primer:

Po predvidevanjih bom šel v penzijo 31. avgusta 2022.

Če se bo to res zgodilo, lahko povsem realno pričakujem,

da bom 1. oktobra 2023 dobil 13. pokojnino. :P

Objavljeno

Jaz grem pa v penzijo drugo leto... samo "škoda", ker bo to moja penzija, ne pa državna... ne bom dobil 13. penzije... :( :lol1: :yea2:

Objavljeno

Yst grem pa drugo leto verjetno na Sicilijo :)

V penziji sem pa že. Za hobi pa tupatam počistim kako skladišče. Zadovoljni naročnik mi potem odrine miloščino. Ki jo v nadaljevanju sfrčkam za šabeso, napitnine, vinjete, melisnice in podobne kozlarije.

Objavljeno
Yst grem pa drugo leto verjetno na Sicilijo :)

V penziji sem pa že. Za hobi pa tupatam počistim kako skladišče. Zadovoljni naročnik mi potem odrine miloščino. Ki jo v nadaljevanju sfrčkam za šabeso, napitnine, vinjete, melisnice in podobne kozlarije.

:grim :grim :grim

Objavljeno
Jaz grem pa v penzijo drugo leto... samo "škoda", ker bo to moja penzija, ne pa državna... ne bom dobil 13. penzije...  :(  :lol1:  :yea2:

Ej Gwegi, da nis tud ti slučajno nasedu unim Network gurujem :lol1: :lol1: ???

Objavljeno
Ej Gwegi, da nis tud ti slučajno nasedu unim Network gurujem  :lol1:  :lol1:  ???

Samo mal se je hotu postavit!

A ne Gregs. :P

Objavljeno
sfrčkam za melisnice

Pepe prjatu ... kje pa dobiš melisnice ?... sprašujem čisto zares in čisto resno ... :)

Objavljeno
Pepe prjatu ... kje pa dobiš melisnice ?... sprašujem čisto zares in čisto resno ...  :)

Kot, da ti nisem ze jaz dal te informacije poleti... :devil:

Objavljeno
Kot, da ti nisem ze jaz dal te informacije poleti... :devil:

Stara se, pa pozablja fant.... :devil:

Poglej, da redno bere temo o Ropu in pokojninah.... :D :grim

Objavljeno
Pepe prjatu ... kje pa dobiš melisnice ?... sprašujem čisto zares in čisto resno ...  :)

Priznam, to je pa precejšnja yeba, odkar ni več Šumija in podobnih štacunc. Včasih se mi posreči ujagat kak škrnicelj kje po naključju. Ko se mi naslednjič pokrompiri, se te bom spomnil...čisto zares in čisto resno... :)

Objavljeno
Ej Gwegi, da nis tud ti slučajno nasedu unim Network gurujem  ???

Niti slučajno... jaz sem sam sebi guru... dovolj zavesten... Edino Climber še včasih pade v to kategorijo guru... :yea2: ... ampak ne za finance, za druge stvari... :OK: :notworthy:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!