premza Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Rop upokojencem obljublja 13. pokojnino V predvolilnem televizijskem spotu predsednik LDS Tone Rop obljublja, da bodo 150 tisoč upokojencem omogočili dodatne pokojnine. Zanimalo nas je, kakšne dodatne pokojnine obljublja, katerim upokojencem in seveda iz katerih sredstev. Po besedah predstavnice za tisk Marijane Kanduti so se v LDS po vzoru države, kot sta Avstrija in Belgija, odločili, da bodo upokojencem enkrat na leto dodelili dodatno, 13. pokojnino... Vir: Finance (Rop upokojencem obljublja 13. pokojnino) Rop nehi, da te ne pridem pokozlat... :SS
batzajla Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 a je res treba tolk predvolilnih tem?sj mate vomitorium :D :SS
Mirmidej Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Ropi srcek js te bom kar volu!!! :lol1: :SS :SS :SS
igi Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Končno smo v Sloveniji prišli v čase, ko so upokojenci v večini. Kaj bo ta imbacil naredu, ko bo še teh zmanjkalo. :hmm:
VrUUUUUmmmm Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 He, he... upokojil se bo...
AREA Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Zaj vidite zakaj ne grem na volitve? Ker nisem upokojenec... :grrr
Shargo Objavljeno Oktober 1, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2004 Obljuba, dela dolg, tega se volilci dobro zavedajo :naughty: vsaj se nekaj casa po volitvah :D ... no in...volili bodo, sej zgubit nimajo kej :D
premza Objavljeno Oktober 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Nič ne bo s 13. pokojnino... :huh:
Shargo Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Nič ne bo s 13. pokojnino... :huh: Ja sej v tem je catch, obljubljali so, zdej pa K****, upokojenci pa ves da je vecina volila... :lol1:
motoristek Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 a je res treba tolk predvolilnih tem?sj mate vomitorium :D :SS ← Saj ga bomo volili, ko bomo mi šli v "penzijo" :lol1: :lol1:
Ice Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 na horizonstu nova stranka: LDeSUS. :lol1:
Pravokotar Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 LDeSUS Legalno Društvo extremno Senilnih Upokojenih Sexologov? :hmm:
Ice Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 Liberalno Dodana eksponencialno Strokovno Usmerjena Stanka? :devil: :naughty:
AlterMann Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 Rop upokojencem obljublja 13. pokojnino ← Ta obljuba je povsem realna. Primer: Po predvidevanjih bom šel v penzijo 31. avgusta 2022. Če se bo to res zgodilo, lahko povsem realno pričakujem, da bom 1. oktobra 2023 dobil 13. pokojnino. :P
Gregs Objavljeno Oktober 12, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2004 Jaz grem pa v penzijo drugo leto... samo "škoda", ker bo to moja penzija, ne pa državna... ne bom dobil 13. penzije... :( :lol1: :yea2:
Pravokotar Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 Yst grem pa drugo leto verjetno na Sicilijo :) V penziji sem pa že. Za hobi pa tupatam počistim kako skladišče. Zadovoljni naročnik mi potem odrine miloščino. Ki jo v nadaljevanju sfrčkam za šabeso, napitnine, vinjete, melisnice in podobne kozlarije.
Manu Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 Yst grem pa drugo leto verjetno na Sicilijo :) V penziji sem pa že. Za hobi pa tupatam počistim kako skladišče. Zadovoljni naročnik mi potem odrine miloščino. Ki jo v nadaljevanju sfrčkam za šabeso, napitnine, vinjete, melisnice in podobne kozlarije. ← :grim :grim :grim
lojzi Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 Jaz grem pa v penzijo drugo leto... samo "škoda", ker bo to moja penzija, ne pa državna... ne bom dobil 13. penzije... :( :lol1: :yea2: ← Ej Gwegi, da nis tud ti slučajno nasedu unim Network gurujem :lol1: :lol1: ???
premza Objavljeno Oktober 13, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 Ej Gwegi, da nis tud ti slučajno nasedu unim Network gurujem :lol1: :lol1: ??? ← Samo mal se je hotu postavit! A ne Gregs. :P
hotschko Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 sfrčkam za melisnice ← Pepe prjatu ... kje pa dobiš melisnice ?... sprašujem čisto zares in čisto resno ... :)
Shargo Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 Pepe prjatu ... kje pa dobiš melisnice ?... sprašujem čisto zares in čisto resno ... :) ← Kot, da ti nisem ze jaz dal te informacije poleti... :devil:
Manu Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 Kot, da ti nisem ze jaz dal te informacije poleti... :devil: ← Stara se, pa pozablja fant.... :devil: Poglej, da redno bere temo o Ropu in pokojninah.... :D :grim
Pravokotar Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 Pepe prjatu ... kje pa dobiš melisnice ?... sprašujem čisto zares in čisto resno ... :) ← Priznam, to je pa precejšnja yeba, odkar ni več Šumija in podobnih štacunc. Včasih se mi posreči ujagat kak škrnicelj kje po naključju. Ko se mi naslednjič pokrompiri, se te bom spomnil...čisto zares in čisto resno... :)
Gregs Objavljeno Oktober 13, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2004 Ej Gwegi, da nis tud ti slučajno nasedu unim Network gurujem ??? ← Niti slučajno... jaz sem sam sebi guru... dovolj zavesten... Edino Climber še včasih pade v to kategorijo guru... :yea2: ... ampak ne za finance, za druge stvari... :OK: :notworthy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se